aynilarini bana soyledi 15 gun sonra hamilesin gel dedi gitmeden ögrendim ☺☺☺☺Bugün doktora gittim kasık ağrılarının ve ilişki sırasında ağrılarımın olduğunu söyledim Klomen ilacı fazlasıyla işe yaramış dedi yumurtaların çatlamış ve vücuduna yayılmış dedi onun ağrısı çok normal dedi ki 3 gün daha sürer ilişki sırasındaki ağrılarınız 15 gün sonra gelin dedi hamilelik testi yapalım Büyük ihtimal hamile kalırsınız dedi bir 15 gün bekleyeceğiz bakalım Allah neylerse güzel eyler gelişmelerden haber ederim Sizler hepiniz her şey gönlünüzce olsun
Ayy gercekten mi adiniza çok sevindim darisi başıma ve tum anne olmak istiyenlerin basina sag salim tam doğma nasip etsin Allahimaynilarini bana soyledi 15 gun sonra hamilesin gel dedi gitmeden ögrendim ☺☺☺☺
Benim adetime 10 gun var onceden belli olmaz demiaynilarini bana soyledi 15 gun sonra hamilesin gel dedi gitmeden ögrendim ☺☺☺☺
cok sanslısın belirtilerin nelerdirilk ayda klomenle gebe kaldim kizlar buarada
ogrendnmi cnm kc gun varBenim adetime 10 gun var onceden belli olmaz demi
yumurtlamadan hemen sonra gogus acisi olducok sanslısın belirtilerin nelerdir
Canım sancilarim artti devamli akintim var hic boyle olmazdi sarimsi beyaz akinti goguslerde sisme var dum sancim artti kesin hasta oluyom dedim olmadim 15 mayista olcam olursam eger olmazsam 17 mayista doktora gitcem bu arada klomeni ilk kullandığımda 3 gun gecikmisti ama bununki gibi belirtilerjm yoktu bakalim ne olacak sen ne yaptinogrendnmi cnm kc gun var
Yani sende belirtileri nasildi diyecektimogrendnmi cnm kc gun var
Adınıza çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende klomen ve çatlatma iğnesini iki kere kullandım ikisi de olumsuz sonuçlandı yumurtalar istenildiği kadar büyümüyordu benim. Bizde ramazanda ara verelim dedik bayramdan sonra başka bi doktora gidecez. Inşallah bizlere nasip bize bol bol dua et olur mu canımilk ayda klomenle gebe kaldim kizlar buarada
Tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah. Kac kere kullandın yumuşlar ne kadar olmuştuSelam kızlar ben klomen kullarak hamile kaldım sorularınızı cevaplayabilirim
Klomen düşük nasıl yapiyo klomen kullandığım ay kimyasal gebelik yasamisdim ama doktor rh uyusmazliği demisdi canim klomen mi yapti ki ozamn anlamadim dogrusuanladim canm hayirlisi bakalim nasip
Hayorli olsun canim neguzel bende klomen kullandim bu ay bakalim ikinci kullanmam ilkinde düşükle sonuclandi kimyasal olmusduSelam kızlar ben klomen kullarak hamile kaldım sorularınızı cevaplayabilirim
Canım benim bitane oğluşum var 3 bucuk yasında suan bende bide kan pıhtılasması var eşimle korunmayı bırakmaya karar verdık oncesınde bir dr a gideyım dedım dr bana 3 bucuk yıl döllenme olmadıgı için yumurtalarda tembellık oldgunu soyledı klomen verdı sabah 1 adet aksam 1 adet olmak uzre gunluk 2 tane ıctım ilaç bitince dr gelmemı soyledı gittim bekledgmden cok iyi dedı biri 20 diğeri 22 olmus bgun degıl yarından ıtıbaren bir gün dur bir gün cinsel ilişki dedı ve aynn uyguladm adete 4 gün kala hamıle oldgmu öğrendm:)Tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah. Kac kere kullandın yumuşlar ne kadar olmuştu
Yanı 2 yumurtam oluşmuş biri 22mm dgerı 20 hatta 3. 18 cogul gebelık bıle olabılır demiştiCanım benim bitane oğluşum var 3 bucuk yasında suan bende bide kan pıhtılasması var eşimle korunmayı bırakmaya karar verdık oncesınde bir dr a gideyım dedım dr bana 3 bucuk yıl döllenme olmadıgı için yumurtalarda tembellık oldgunu soyledı klomen verdı sabah 1 adet aksam 1 adet olmak uzre gunluk 2 tane ıctım ilaç bitince dr gelmemı soyledı gittim bekledgmden cok iyi dedı biri 20 diğeri 22 olmus bgun degıl yarından ıtıbaren bir gün dur bir gün cinsel ilişki dedı ve aynn uyguladm adete 4 gün kala hamıle oldgmu öğrendm:)
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haber yaCanım benim bitane oğluşum var 3 bucuk yasında suan bende bide kan pıhtılasması var eşimle korunmayı bırakmaya karar verdık oncesınde bir dr a gideyım dedım dr bana 3 bucuk yıl döllenme olmadıgı için yumurtalarda tembellık oldgunu soyledı klomen verdı sabah 1 adet aksam 1 adet olmak uzre gunluk 2 tane ıctım ilaç bitince dr gelmemı soyledı gittim bekledgmden cok iyi dedı biri 20 diğeri 22 olmus bgun degıl yarından ıtıbaren bir gün dur bir gün cinsel ilişki dedı ve aynn uyguladm adete 4 gün kala hamıle oldgmu öğrendm:)
yumurtlamadan hemen sonra gogus acisi oldu
Meraba bnde klomen kullndm ve çatlatma iğnesi oldum 9 günüm dün meraktan kan tahlili oldum degerim 8.64 cıktı igneden olabilir dyrm siz belirtiler neler yasadınızSelam kızlar ben klomen kullarak hamile kaldım sorularınızı cevaplayabilirim
Selam kızlar ben klomen kullarak hamile kaldım sorularınızı cevaplayabilirim
Meraba bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum 9 günüm cok mrk ettim dün kan tahlili yaptırdım 8.64 cıktı kan degeri ümitlenmek istemedim kesin ignenin etkisidir deger düşer dye düşündm az ckmş cnkü sizin belirtileriniz nelerdi benim hafif dokununca gögs uclarım acıyor ara ara adet agrısı gbi kasıklarım agrıyor buSelam kızlar ben klomen kullarak hamile kaldım sorularınızı cevaplayabilirim
Cnm ben catlatma iğnesı olmadm ama ıgne etkısınden gebelıkte poztfı goren arkadaslarm var adet gununu bekleyın mutlaka dgru somuc ıcınMeraba bnde klomen kullndm ve çatlatma iğnesi oldum 9 günüm dün meraktan kan tahlili oldum degerim 8.64 cıktı igneden olabilir dyrm siz belirtiler neler yasadınız
İşte bende ignenin etkisi olabilirmi dye kararsz kldm kan testnde zor bi süreç yaCnm ben catlatma iğnesı olmadm ama ıgne etkısınden gebelıkte poztfı goren arkadaslarm var adet gununu bekleyın mutlaka dgru somuc ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?