Ben 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum 3 tane yumurtam vardı ve hepsi çok güzel gelişmişti büyük ihtimal hamile kalırsın demişti doktor ama günümde regl oldum çatlatma iğnesi olduysan onda hamilelik hormonu var belki onun etkileridir zannetmiyorum bu kadar erken belirti göstereceğini
merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla
canım sanırım sende hıcbır belırtı hıssetmemıssın gecen hafta bende çatlatma ıgnesı oldum cumartesı günü..pazartesı kasıklarım agrıyordu gaz vardı ama hıcbısey hıssetmıyorum ne göğüs agrısı nebısey sadece bugun sol tarafımda bir agrı var üşütmüşte olabılırımçok ümitsizim yagecen aylarda erken belırtı bulurdum gercı regl olunca da üzülürdüm ama bu ay okuyorum hamıle kalanları herkes bıseler hıssetmıs vs bende hıcbısey yok 3yumurtam olmustu şansım yüksek sanıyodum boşa gittıler sanırım