- Konu Sahibi Manolya kokusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vucutta lh hormonu her zaman oldugu icin ne zaman testi yapsaniz silik sekilde cikar. Onemli olan ikisinin ayni koyulukta olmasi. Bu sekilde bir anlam ifade etmiyor.Kızlar pazar günü bu iki çizgi gayet belirgindi ben o günleri değerlendirdim bugünde böyle çıkıyo ne anlama geliyor bu bilen var mı ? Bat 8 eylül
İkiside aynı koyulukta oldu zaten pazar günüVucutta lh hormonu her zaman oldugu icin ne zaman testi yapsaniz silik sekilde cikar. Onemli olan ikisinin ayni koyulukta olmasi. Bu sekilde bir anlam ifade etmiyor.
Kizlar klomen kullandim.gecen ay ve beni mahfetti agrilar gerginlikler malesef benim olumlu sonuclanmadi ve regl oldum ama.hayatimda boyle bir regl gormedim ölüyorum sandim.. doktorum oluşan tum yumurtalarim catladigini kist oluşmadığını söyledi. Ama iste olmayınca olmuyor. Bu ay hicbir ilac vermeden akışında gitmesini tavsiye etti ek olarak esimden de sperm testi iatedi bakalim bat 15 eylul ona gore esim de test vericek
Evet onu anladim. Suan silik olması bir anlam ifade etmiyor demek istedim. Lh vucutta dusuk oranda da olsa her zaman var. O nedenle ikinci cizgi hep cikiyor silik olarak.İkiside aynı koyulukta oldu zaten pazar günü
Yani artık yumurtlamam bitmiş onu anlamalıyım dimiEvet onu anladim. Suan silik olması bir anlam ifade etmiyor demek istedim. Lh vucutta dusuk oranda da olsa her zaman var. O nedenle ikinci cizgi hep cikiyor silik olarak.
İnşaAllah benimde öyle olur peki belirtileribiz nelerdi anlatır mısınız rica etsemBen de klomen kullandim. 1 tane yumurtam buyumesine ragmen doktorum catlatma ignesi vermedi. O ay hamile kaldim.
2 kez kullandım. 2 kez de hamile kaldımMerhabalar. Yumurta tembelligim oldugu icin adetimin 5. Gunu gunde iki tane olarak klomen e baslatti doktorum. 10.gun kontrole gittigimde bircok yumurtanin olsutugunu cogul gebelik olmamasi icin de catlatma ignesi vermeyecegini soyledi. Yumurta boyutlarini bilmiyorum soylemedi ama cok yumurta olusmasina sasirdi. Bat a kadar gün aşırı iliski olacak dedi. Bu sekilde hamile kalan var mi? Bu arada ovulasyon testlerim 10gundur negatif.
Evet ayni koyulukta olduğu gün yumurtlamaniz olmus. Bitmis artik.Yani artık yumurtlamam bitmiş onu anlamalıyım dimi
Teşekkür ederim bilgileriniz içinEvet ayni koyulukta olduğu gün yumurtlamaniz olmus. Bitmis artik.
Yani üzerinden 6.5 sene gecti pek hatırlamıyorum ama benim belirtim yoktu.İnşaAllah benimde öyle olur peki belirtileribiz nelerdi anlatır mısınız rica etsem
Rica ederim ne demek. Gonlunuze gore olur insallah.Teşekkür ederim bilgileriniz için
İşte bu belirtiler herkeste farklı oluyo akıl karıştırıyo sürekli belirti arıyo insan kendindeYani üzerinden 6.5 sene gecti pek hatırlamıyorum ama benim belirtim yoktu.
Adetim gecti diye oylesine test yapmistim. Hamileysem esime dogum gunu surprizi olacaktı. Gercekten de oyle oldu.
Ben genel olarak belirtisiz hamilelik gecirdim. Hic kusmadim mesela. Bulanti cok ilerleyen zamanda ve cok az oldu.
Sadece kasiklarimda baski hissettigimi hatırlıyorum. Bir de uykuya egilim.
Aynen. Zaten adet oncesi pms belirtileri ile hamilelik belirtileri ayni. O yuzdne en onemlisi adet gecikmesi bence. Digerleri hep göreceli.İşte bu belirtiler herkeste farklı oluyo akıl karıştırıyo sürekli belirti arıyo insan kendinde
Aynen öyle ama çok istiyoruz ya şuan zaman geçmek bilmiyo heleki adet olunca büyün umutlar yıkılıyo nasıl geçicek 1 ay diyosunAynen. Zaten adet oncesi pms belirtileri ile hamilelik belirtileri ayni. O yuzdne en onemlisi adet gecikmesi bence. Digerleri hep göreceli.
Sabah tekrarladıniz mi yoksa kan mi verdiniz?Aynen öyle ama çok istiyoruz ya şuan zaman geçmek bilmiyo heleki adet olunca büyün umutlar yıkılıyo nasıl geçicek 1 ay diyosun
Hayır test falan yapmadım daha kanda vermedim 8 eylül adet tarihim yumurtam e çatladığı için adet tarihimde geçikebilirSabah tekrarladıniz mi yoksa kan mi verdiniz?
Doktor ne dedi acaba size?Korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım.
Ama bu yaştan da dolayı sanırım kolay olmuyor.
Sonuclarim çıktı herşey normal değer aralığında görünüyor. Bakalım doktor yarın ne diyecek.