Klomen kullanip catlatma ignesi olmadan hamile kalan

Bu akşamda böyke kızlar ovülasyon testim sizce yaklaşıyor mu çatlama zamanı ?

Eklentiler

• E5536AF2-2817-48F3-8214-340CB3FB9936.jpeg
    E5536AF2-2817-48F3-8214-340CB3FB9936.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 103
Canım valla ben bişey anlamadım dün akşamda böyle çıktı
ben hayatımda 1 kere yaptım ovülasyon testini, tahminimce yumurtlama günümün o gün olduğunu düşündüğüm için yapmıştım çünkü şeffaf akıntı ve yumurtamda ağrı vardı. yaptığım gibide 1-2 dakika içerisinde çift çizgi oldu ve her ikiside koyu çizgiydi. arkadaşıma attım resmini. yumurtlama günün bugün dedi. çünkü diğer günlerde böyle belirgin çıkmaz dedi.

Bende akıntıda yok işte anlayamıyorum ki normalde akıntım oluyodu bu ay klomen kullandım ya akıntı hiç yok anlamadım gitti yani normalde yumurta oluşurkende akıntı olması lazım bende oda olmadı bu ay ben klomen yüzünden oldugunu düşünüyorum

merhaba arkadaşlar yaşım 30 ve ben de 5 aydır hamile kalmayı deniyorum, klomen kullanan arkadaşlar niçin kullanmaya başladınız ? Yani ben düzenli adet görüyorum, doktor da düzenli adet gören birinde yumurtlama olur sıkıntı yoktur demişti. Acaba yumurtladigim halde yumurtalarimin boyutu mu küçük?

merhaba arkadaşlar yaşım 30 ve ben de 5 aydır hamile kalmayı deniyorum, klomen kullanan arkadaşlar niçin kullanmaya başladınız ? Yani ben düzenli adet görüyorum, doktor da düzenli adet gören birinde yumurtlama olur sıkıntı yoktur demişti. Acaba yumurtladigim halde yumurtalarimin boyutu mu küçük?
Merhaba, bende 28 yaşındayım yaklaşık 3 sene olmak üzere korunmasız ilişki yaşıyorum eşimle ama hamile kalamadım. Bende düzenli olarak adet oluyorum, kan tahlilllerim vs. hepsi normal çıkıyor. Ama gebe kalamıyorum. Bu sebeple doktorum klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladı.

Merhaba, bende 28 yaşındayım yaklaşık 3 sene olmak üzere korunmasız ilişki yaşıyorum eşimle ama hamile kalamadım. Bende düzenli olarak adet oluyorum, kan tahlilllerim vs. hepsi normal çıkıyor. Ama gebe kalamıyorum. Bu sebeple doktorum klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladı.
Klomani kullanmaya başladınız mı acaba ?
Bugün doktora gittim, yarın test sonuclarim çıkacak, hirmonlarda birşey çıkmazsa klomen başlayacağını söyledi banada.

Hsg cektirdiniz mi peki tüplerde sıkıntı yok değil mi?

Hmm anladım. Peki 7 yaşındaki cocugunuza kolay hamile kalmış miydiniz, ek bir tedavi vs uyguladıniz mi ?
Korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım.
Ama bu yaştan da dolayı sanırım kolay olmuyor.
Sonuclarim çıktı herşey normal değer aralığında görünüyor. Bakalım doktor yarın ne diyecek.

Bu ay beni ilk klomen denemem yumurtamda 21. Gün çatladı ama şuanda ara ara sık sık kasıklarıma ağrı giriyo böyle karnımın içinde gaz varmış gibi ağrı oluyo bide böyle ishal olmuşum gibi anlamadım valla ben bu ay klomen neler yaptı bana bide belim ağrıyo

Bu ay beni ilk klomen denemem yumurtamda 21. Gün çatladı ama şuanda ara ara sık sık kasıklarıma ağrı giriyo böyle karnımın içinde gaz varmış gibi ağrı oluyo bide böyle ishal olmuşum gibi anlamadım valla ben bu ay klomen neler yaptı bana bide belim ağrıyo
benimde arada bir kasıklarımda ağrı, iğne batması gibi oluyor. karnımda genel bi şişkinlik hali var rahatsız hissediyorum kendimi. belime yanlarıma vuruyor hafif ağrı. klomen yada iğnenin etkisi bendede oluyor.

benimde arada bir kasıklarımda ağrı, iğne batması gibi oluyor. karnımda genel bi şişkinlik hali var rahatsız hissediyorum kendimi. belime yanlarıma vuruyor hafif ağrı. klomen yada iğnenin etkisi bendede oluyor.
Ben çatlatma iğneside olmadım kendiliğinden. Çatladı 21. Günde o günleride değerlendirdik ama bakalım aşırı gaz var böyle karnımda gurulduyo karnımın içi resmen bide sağ kasığım ağrıyo

X