- Konu Sahibi Manolya kokusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırsam yaklaşıyor canımBu akşamda böyke kızlar ovülasyon testim sizce yaklaşıyor mu çatlama zamanı ?
Canım valla ben bişey anlamadım dün akşamda böyle çıktısanırsam yaklaşıyor canım
ben hayatımda 1 kere yaptım ovülasyon testini, tahminimce yumurtlama günümün o gün olduğunu düşündüğüm için yapmıştım çünkü şeffaf akıntı ve yumurtamda ağrı vardı. yaptığım gibide 1-2 dakika içerisinde çift çizgi oldu ve her ikiside koyu çizgiydi. arkadaşıma attım resmini. yumurtlama günün bugün dedi. çünkü diğer günlerde böyle belirgin çıkmaz dedi.Canım valla ben bişey anlamadım dün akşamda böyle çıktı
Merhaba, bende 28 yaşındayım yaklaşık 3 sene olmak üzere korunmasız ilişki yaşıyorum eşimle ama hamile kalamadım. Bende düzenli olarak adet oluyorum, kan tahlilllerim vs. hepsi normal çıkıyor. Ama gebe kalamıyorum. Bu sebeple doktorum klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladı.merhaba arkadaşlar yaşım 30 ve ben de 5 aydır hamile kalmayı deniyorum, klomen kullanan arkadaşlar niçin kullanmaya başladınız ? Yani ben düzenli adet görüyorum, doktor da düzenli adet gören birinde yumurtlama olur sıkıntı yoktur demişti. Acaba yumurtladigim halde yumurtalarimin boyutu mu küçük?
Klomani kullanmaya başladınız mı acaba ?Merhaba, bende 28 yaşındayım yaklaşık 3 sene olmak üzere korunmasız ilişki yaşıyorum eşimle ama hamile kalamadım. Bende düzenli olarak adet oluyorum, kan tahlilllerim vs. hepsi normal çıkıyor. Ama gebe kalamıyorum. Bu sebeple doktorum klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladı.
Hsg cektirdiniz mi peki tüplerde sıkıntı yok değil mi?Merhaba, bende 28 yaşındayım yaklaşık 3 sene olmak üzere korunmasız ilişki yaşıyorum eşimle ama hamile kalamadım. Bende düzenli olarak adet oluyorum, kan tahlilllerim vs. hepsi normal çıkıyor. Ama gebe kalamıyorum. Bu sebeple doktorum klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladı.
Benim doktorum daha erken olduğunu söyleyip bana hiçbir şey önermiyor yaa siz ne zamandır deniyorsunuz hamile kalmayı ?Klomani kullanmaya başladınız mı acaba ?
Bugün doktora gittim, yarın test sonuclarim çıkacak, hirmonlarda birşey çıkmazsa klomen başlayacağını söyledi banada.
6 aydır deniyoruz olmadı.Benim doktorum daha erken olduğunu söyleyip bana hiçbir şey önermiyor yaa siz ne zamandır deniyorsunuz hamile kalmayı ?
Hmm anladım. Peki 7 yaşındaki cocugunuza kolay hamile kalmış miydiniz, ek bir tedavi vs uyguladıniz mi ?6 aydır deniyoruz olmadı.
Benim yaşım 36 bir çocuğum var 7 yaşında.
Yaş genç olmayinca stres olmaya başladım.
Korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım.Hmm anladım. Peki 7 yaşındaki cocugunuza kolay hamile kalmış miydiniz, ek bir tedavi vs uyguladıniz mi ?
evet klomeni kullandım 5 gün bitti. ardından çatlatma iğnemi oldum. iğnenin üzerinden de 14 gün geçti sonucu bekliyorum :)Klomani kullanmaya başladınız mı acaba ?
Bugün doktora gittim, yarın test sonuclarim çıkacak, hirmonlarda birşey çıkmazsa klomen başlayacağını söyledi banada.
doktorum önce klomen tedavisini önerdi. bu ay gebe kalamazsam klomen ile, 1 ay ara verip tekrar klomen vereceğini söyledi. Daha sonrasında hsg önerdi.Hsg cektirdiniz mi peki tüplerde sıkıntı yok değil mi?
5 ay erken bi süre ama.. Normal yollarla gebe kalmak için bazı doktorlar 1 sene, bazıları da 1,5 sene korunmasız ilişki denenmesini tavsiye ediyor.Benim doktorum daha erken olduğunu söyleyip bana hiçbir şey önermiyor yaa siz ne zamandır deniyorsunuz hamile kalmayı ?
benimde arada bir kasıklarımda ağrı, iğne batması gibi oluyor. karnımda genel bi şişkinlik hali var rahatsız hissediyorum kendimi. belime yanlarıma vuruyor hafif ağrı. klomen yada iğnenin etkisi bendede oluyor.Bu ay beni ilk klomen denemem yumurtamda 21. Gün çatladı ama şuanda ara ara sık sık kasıklarıma ağrı giriyo böyle karnımın içinde gaz varmış gibi ağrı oluyo bide böyle ishal olmuşum gibi anlamadım valla ben bu ay klomen neler yaptı bana bide belim ağrıyo
Ben çatlatma iğneside olmadım kendiliğinden. Çatladı 21. Günde o günleride değerlendirdik ama bakalım aşırı gaz var böyle karnımda gurulduyo karnımın içi resmen bide sağ kasığım ağrıyobenimde arada bir kasıklarımda ağrı, iğne batması gibi oluyor. karnımda genel bi şişkinlik hali var rahatsız hissediyorum kendimi. belime yanlarıma vuruyor hafif ağrı. klomen yada iğnenin etkisi bendede oluyor.