Klomen kullanip catlatma ignesi olmadan hamile kalan

bugün klomeni içişimin 4. günü kızlar. internetten okuduklarıma göre bel ağrısı, kasık ağrısı vs. yapıyor deniyordu. Bende hiç bir etki yapmadı. Acaba fayda etmiyor mu diye düşünmeye başladım. Klomeni kullanırken sizlerde herhangi bir kasık ağrısı vs. yaptı mı?

bugün klomeni içişimin 4. günü kızlar. internetten okuduklarıma göre bel ağrısı, kasık ağrısı vs. yapıyor deniyordu. Bende hiç bir etki yapmadı. Acaba fayda etmiyor mu diye düşünmeye başladım. Klomeni kullanırken sizlerde herhangi bir kasık ağrısı vs. yaptı mı?
Klomen bende hiç kasık ağrısı yapmadı fakat ovitrelle yani çatlatma iğnesi cok kasık ve bel ağrısı yapıyor..

Günaydın kızlar. Klomen kullanımından sonra bu sabah doktor kontrolüne gittim. 2 tane yumurta oluşmuş, çatlatma iğnesi verdi ve yarın sabah iğnemi vurduracağım. Bir Yumurta için 12-13 mm dedi. Diğer yumurta daha küçük dedi sanırsam heyecandan hatırlamıyorum hiç birşey de soramadım :KK70:

Merhabalar tekrar :) Bugün çatlatma iğnemi vurundum. Fakat bilen birisi var ise bir şey sormak istiyorum. Dün akşam şeffaf akıntım başladı ve sağ yumurtalığımda da hafif ağrı. Yani Dün akşam yumurtlamaya başladıysam eğer bugün çatlatma iğnesi yapmakta bir sakınca yoktur inşallah.

Merhabalar tekrar :) Bugün çatlatma iğnemi vurundum. Fakat bilen birisi var ise bir şey sormak istiyorum. Dün akşam şeffaf akıntım başladı ve sağ yumurtalığımda da hafif ağrı. Yani Dün akşam yumurtlamaya başladıysam eğer bugün çatlatma iğnesi yapmakta bir sakınca yoktur inşallah.
Ek olarak şunu söyliyim, ovülasyon testi aldım. şuan işteyim eve gidince akşama bakacağım sonuç ne olacak.

Kızlar iyi günler bende bu ay ilk defa klomen kullandım günde 1 defa 5 gün sağ yumurtalığımda 15 mm tek bitane yumurta oluşmuş doktor çatlatma iğnesi vermedi beklicez dedi gün aşırı ilişki önerdi şuan beklemedeyim fakat klomen kullananları okuyorum hep akıntıları olduğunu söylüyokar bende hiç akıntı yok sadece bel aşrısı be ara ara sağ kasıkta batmalar oluyo sizde durumlar nasıl ?

Kızlar cuma günü doktora gittiğimde 15 mm yumurtam vardı şimdi ovülasyon testi böyle çıkıyo yani çatlamış mı yumurtam ne yapmalıyım sizce ?

Eklentiler

• 822040FD-1E85-4511-BAE8-682548212B3C.jpeg
    822040FD-1E85-4511-BAE8-682548212B3C.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar iyi günler bende bu ay ilk defa klomen kullandım günde 1 defa 5 gün sağ yumurtalığımda 15 mm tek bitane yumurta oluşmuş doktor çatlatma iğnesi vermedi beklicez dedi gün aşırı ilişki önerdi şuan beklemedeyim fakat klomen kullananları okuyorum hep akıntıları olduğunu söylüyokar bende hiç akıntı yok sadece bel aşrısı be ara ara sağ kasıkta batmalar oluyo sizde durumlar nasıl ?
Merhaba :) bende sağ tarafımda iğne batmaları yaşadım klomen kullanırken. Daha sonrasında çatlatma iğnesi vurunduktan sonra yaklaşık 36 saat sonra da sol yumurtalıkta da batmalar ağrı başladı. Hafif bel ağrımda var. Bunlar normal mi iyi birşeye mi işaret inan bende bilmiyorum.

X