- Konu Sahibi Manolya kokusu
Tabi ki bilgi veririm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen bende hiç kasık ağrısı yapmadı fakat ovitrelle yani çatlatma iğnesi cok kasık ve bel ağrısı yapıyor..bugün klomeni içişimin 4. günü kızlar. internetten okuduklarıma göre bel ağrısı, kasık ağrısı vs. yapıyor deniyordu. Bende hiç bir etki yapmadı. Acaba fayda etmiyor mu diye düşünmeye başladım. Klomeni kullanırken sizlerde herhangi bir kasık ağrısı vs. yaptı mı?
Anladım canım teşekkür ederim. Bende yanlış anlamış olabilirim belki de çatlatma iğnesinden bahsediliyordu, emin olamadım kendimden :)Klomen bende hiç kasık ağrısı yapmadı fakat ovitrelle yani çatlatma iğnesi cok kasık ve bel ağrısı yapıyor..
Bazılarında yumurtalar büyürken yani klomen kullanırken ağrı yaşayanlar da olmuş. Herkesin vucudunda farklı etkiler yaratabiliyor..Anladım canım teşekkür ederim. Bende yanlış anlamış olabilirim belki de çatlatma iğnesinden bahsediliyordu, emin olamadım kendimden :)
Ek olarak şunu söyliyim, ovülasyon testi aldım. şuan işteyim eve gidince akşama bakacağım sonuç ne olacak.Merhabalar tekrar :) Bugün çatlatma iğnemi vurundum. Fakat bilen birisi var ise bir şey sormak istiyorum. Dün akşam şeffaf akıntım başladı ve sağ yumurtalığımda da hafif ağrı. Yani Dün akşam yumurtlamaya başladıysam eğer bugün çatlatma iğnesi yapmakta bir sakınca yoktur inşallah.
Merhaba :) bende sağ tarafımda iğne batmaları yaşadım klomen kullanırken. Daha sonrasında çatlatma iğnesi vurunduktan sonra yaklaşık 36 saat sonra da sol yumurtalıkta da batmalar ağrı başladı. Hafif bel ağrımda var. Bunlar normal mi iyi birşeye mi işaret inan bende bilmiyorum.Kızlar iyi günler bende bu ay ilk defa klomen kullandım günde 1 defa 5 gün sağ yumurtalığımda 15 mm tek bitane yumurta oluşmuş doktor çatlatma iğnesi vermedi beklicez dedi gün aşırı ilişki önerdi şuan beklemedeyim fakat klomen kullananları okuyorum hep akıntıları olduğunu söylüyokar bende hiç akıntı yok sadece bel aşrısı be ara ara sağ kasıkta batmalar oluyo sizde durumlar nasıl ?
Çift çizgi olursa yumurtlama günün oluyor. ve o gün kesin ilişki denemelisin.Kızlar cuma günü doktora gittiğimde 15 mm yumurtam vardı şimdi ovülasyon testi böyle çıkıyo yani çatlamış mı yumurtam ne yapmalıyım sizce ?
Ama cuma günü doktora gittiğşmde yumurtam oluşmuştu zaten neden çift çizgi çıkmadı ki çatlayınca mı çift çizgi oluyoÇift çizgi olursa yumurtlama günün oluyor. ve o gün kesin ilişki denemelisin.
Evet çatladığında çift çizgi oluyor yani bir başka deyişle yumurtlama günün olmuş oluyor. Oluşan yumurtan çatladığında yumurtlamış oluyorsun.Ama cuma günü doktora gittiğşmde yumurtam oluşmuştu zaten neden çift çizgi çıkmadı ki çatlayınca mı çift çizgi oluyo
Yaa çok sağolun valla dün akşam moralim bozuldı böyle görünce kaçırdım sandım ama demek ki daha çatlamamışEvet çatladığında çift çizgi oluyor yani bir başka deyişle yumurtlama günün olmuş oluyor. Oluşan yumurtan çatladığında yumurtlamış oluyorsun.
rica ederim ne demek.. ovülasyon testini hergün aynı saatte yapmanız öneriliyor kaçırmamak adına bilginiz olsunYaa çok sağolun valla dün akşam moralim bozuldı böyle görünce kaçırdım sandım ama demek ki daha çatlamamış
Tamam öyle yapayım bari doktor aslında çatlatma iğnesi verseydi hiç bu strese girmicektim ama vermeid işterica ederim ne demek.. ovülasyon testini hergün aynı saatte yapmanız öneriliyor kaçırmamak adına bilginiz olsun
doktorunda değerlendirdiği bazı kriterler vardır iğne vermek için belki de. hakkımızda hayırlısı olsun.Tamam öyle yapayım bari doktor aslında çatlatma iğnesi verseydi hiç bu strese girmicektim ama vermeid işte
Amin canım bakalım hayırlısı artıkdoktorunda değerlendirdiği bazı kriterler vardır iğne vermek için belki de. hakkımızda hayırlısı olsun.