- 29 Temmuz 2024
- 391
- 114
- 27
- Konu Sahibi rumeysa352
Hayırlı uğurlu olsun son adet tarihiniz neydi ? Sizde 2025 Ağustos anneleri grubuna girdiniz . Bize de nasip olur inşallahBetam 28,9 geldiCuma günü tekrar test vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun son adet tarihiniz neydi ? Sizde 2025 Ağustos anneleri grubuna girdiniz . Bize de nasip olur inşallahBetam 28,9 geldiCuma günü tekrar test vericem
merhaba bende 39 yasındayım 10 yıl önce bir dogum yaptım ve bu ikinci evliliğim.5-6 aydır deniyorum ama olmuyor pko var.bu ay klomen baslayacak doktor bakalımEvt 13 sene aradan sonra oglum 12 yasonda kardes ıstedı bakalım nasıp kısmet olursa inş
Çok teşekkür ederim son adet tarihim 30 Ekim yumurtam kendisi çatladı 15 Kasım da 11 gün sonrası değerim 28 geldi kaset testlerde hala çizgi yoktu.darısı en kısa zamanda bekleyen herkeseHayırlı uğurlu olsun son adet tarihiniz neydi ? Sizde 2025 Ağustos anneleri grubuna girdiniz . Bize de nasip olur inşallah
Hadı hayırılısı ılk gebelıgınızmıBetam 28,9 geldiCuma günü tekrar test vericem
Maalesef kafamızı cok takıyorz bı erkekler gıbı olmadık rahatmerhaba bende 39 yasındayım 10 yıl önce bir dogum yaptım ve bu ikinci evliliğim.5-6 aydır deniyorum ama olmuyor pko var.bu ay klomen baslayacak doktor bakalım
Benim de 2 Kasım belli olmaz diye daha test yapmadım . Hemşireyim varsa duyulmasın hemen hastanede diye test vermiyorumÇok teşekkür ederim son adet tarihim 30 Ekim yumurtam kendisi çatladı 15 Kasım da 11 gün sonrası değerim 28 geldi kaset testlerde hala çizgi yoktu.darısı en kısa zamanda bekleyen herkese
Bizde tam tersi ben Rabbim verirse olur daha erken diyorum. Eşim taktı ben de mi sıkıntı var diye her zaman kafasında bu düşünceyle birlikte oluyorMaalesef kafamızı cok takıyorz bı erkekler gıbı olmadık rahat
O beni strese sokuyor nerdeysrBizde tam tersi ben Rabbim verirse olur daha erken diyorum. Eşim taktı ben de mi sıkıntı var diye her zaman kafasında bu düşünceyle birlikte oluyor
ne yazık ki öyle.olur daha diyo diyorum benim vaktim cok yok.stres oluyorumMaalesef kafamızı cok takıyorz bı erkekler gıbı olmadık rahat
EvetHadı hayırılısı ılk gebelıgınızmı
merhaba 3 kere kımyasal gebelik yasadım. dün dr gittigımde yumurtam sol 35mm sag 11 mm olmuş sızce sansım azmı 35mm olan catlarmı yoksa kendını ımha edıp diger 11mm buyuyup catlarmı klomende kullandım 5 gün yardımcı olursanız sevinırımHayırlı uğurlu olsun son adet tarihiniz neydi ? Sizde 2025 Ağustos anneleri grubuna girdiniz . Bize de nasip olur inşallah
35 ml olan çok büyük bir şey diyemeyeceğim normalde 18-20-22 arasında olanlara sağlıklı yumurta diyorlar. 11 olan için şansınızı deneyin bencemerhaba 3 kere kımyasal gebelik yasadım. dün dr gittigımde yumurtam sol 35mm sag 11 mm olmuş sızce sansım azmı 35mm olan catlarmı yoksa kendını ımha edıp diger 11mm buyuyup catlarmı klomende kullandım 5 gün yardımcı olursanız sevinırım
Sag salım dunyaya gelsın kuzucuk .. Hayırlı evlat olsun inşallah
Amin inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olsunSag salım dunyaya gelsın kuzucuk .. Hayırlı evlat olsun inşallah