- 13 Ekim 2015
- 148
- 52
- 33
Amin canim elbet birgun olucak allah buyuktur sende uzulme birgun insallah bizimde kucaklarimiz dolar3579 bocegim rabbim herkesi bisiyle siniyo insallah persembe gunu hayirli bi haberini aliriz inan beklemek zor lakin rabbim ol demeden olmuyo ben inaniyorum bigun rabbim bize bu duyguyu yasatacak dua et canim bekledigimize degecek evlatlar versin rabbim uzulme
benim bu ay yine umudum yok canim sabahtan beri karnim agrio adet olucak gibi yinede umudumu kaybetmek istemiomAmin canim elbet birgun olucak allah buyuktur sende uzulme birgun insallah bizimde kucaklarimiz dolar
kiyamam canim ya olsun uzulme bekle bakalim bir hafta sonra insallah pozitifi gorursun haberlerini bekliyoruzKızlar Merhaba. Inanmiyorum kendime yaaa. Yine dayananadim test yaptım adetin 27. Günü bugün. Ve benim adetler duzensizdir. Hangi akla hizmet yaptıysam negatif görmek bağımlılık yaptı herhaldedua edin. 1 hafta dayanıp adet olmazsam kanda baktirayim.
Hm anladim canim sen umudunu yitirme insallah adet olmazsnda hamis olursunYeni duam
benim bu ay yine umudum yok canim sabahtan beri karnim agrio adet olucak gibi yinede umudumu kaybetmek istemiom
Yeni dünyam benimde 8 gün var adete inat ettim test yapmicam benim çok ağrım var ama belki ğşüttğm belki adet sancısı anlam veremedim sende de oluyomu agrıKızlar Merhaba. Inanmiyorum kendime yaaa. Yine dayananadim test yaptım adetin 27. Günü bugün. Ve benim adetler duzensizdir. Hangi akla hizmet yaptıysam negatif görmek bağımlılık yaptı herhaldedua edin. 1 hafta dayanıp adet olmazsam kanda baktirayim.
İnsallah canim yaa tum kalbimle istiyorum gelmesini insallah tutar da uzuntum bosaymis derim tutmazsada zaten biraz ara vericem bunye fazla hormonu kabul etmiyorHm anladim canim sen umudunu yitirme insallah adet olmazsnda hamis olursun
İnşallah canim. hamileler topigi olur inşallah.Canimmmm hepimizin korktugu sey negatifi gormek inşallah bu sefer olur inşallah kanda yuksek yuksek degerler gorursun.
Aynen canim bu hormon ilaclari bizi mahfetti zaten ara vermek gerekiyo bazen nasipten öte köy yoktur derler bakalim allah bize ne zamn nasip etcek hakkinda hayirlisi olsun canmİnsallah canim yaa tum kalbimle istiyorum gelmesini insallah tutar da uzuntum bosaymis derim tutmazsada zaten biraz ara vericem bunye fazla hormonu kabul etmiyor
Canım ağrım adetin 19. Günü olmuştu. Ara ara ağrıyor ama kısa süreli. Sadece her iliskide sol kasik ağrım oluyo. Neden bilmiyorum ama.Yeni dünyam benimde 8 gün var adete inat ettim test yapmicam benim çok ağrım var ama belki ğşüttğm belki adet sancısı anlam veremedim sende de oluyomu agrı
Saol canim hepimizin hakkinda hayirli olani versin rabbimAynen canim bu hormon ilaclari bizi mahfetti zaten ara vermek gerekiyo bazen nasipten öte köy yoktur derler bakalim allah bize ne zamn nasip etcek hakkinda hayirlisi olsun canm
Amin canimmmmmSaol canim hepimizin hakkinda hayirli olani versin rabbim
Hoşgeldin tatlımm bende prs klomen bitti çatlatma iğnesi oldum Allah inşallah Hakkı'mızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin. Ona açılan ellerimizi boş çevirmesinSlm aranizda yeniyim ve 5 yildir bebek istememe ragmen olmadi gecen ay klomen *catlatma ignesi sonucu asilama oldum malesef tutmadi yine bu ay klomen ve catlatma ignesi sonucu tek yumurtayla asilama oldum bugun 9 . Gun hayirlisi rabbim kimseyi evlatla sinamasin beklemek cok zor isteyen herkese nasip etsin bian once
Başka belirtin var mı canımYeni duam
benim bu ay yine umudum yok canim sabahtan beri karnim agrio adet olucak gibi yinede umudumu kaybetmek istemiom
Yeni duam
Canım karın ağrın çok erken başlamış başka belirti var mıYeni dünyam benimde 8 gün var adete inat ettim test yapmicam benim çok ağrım var ama belki ğşüttğm belki adet sancısı anlam veremedim sende de oluyomu agrı
Ay Canım ya belirtiler sona mı erdi ? Olsun sen umudunu yitirme vardır Bi hayır diye düşünHosgeldin canim aynen benimde umudum yok bugun igneden sonraki 12.gunum bitti dune kadar belirtilerim vardi ama bugun hicbirsey yok ama olsun rabbim buyuk herseyde var bir hayir bizimde imtihanimiz boyle tabiki uzulecegiz yipranacagiz belkide ama elbet yuzumuz gulecek ben inaniyorum rabbim oldurmayacagi duayi kuluna ettirmezmis inşallah hepimizin yuzu gulecek birkac gun sabretmek zor geliyor bize.
Ay Canım ya belirtiler sona mı erdi ? Olsun sen umudunu yitirme vardır Bi hayır diye düşün
Benim de işte iğnenin 2 günü dün çalıştık Dr Bi de pazar çalışın dedi acaba bügün de çalışsak mı bilemedim napimEvet canim maalesef mide bulantisi disinda hepsi bitti adetten oncede benim mide bulantim olurdu zaten kesinlikle herseyde var bir hayir sen nasilsin
Benim sürekli karbon ağrır adet dönemi dışında da ayin 20 günü karnım agrıyo ☺ama şimdi hamilelik ümidi olunca direk adete odaklandım inşallah herzamanki ağrılardandırCanım karın ağrın çok erken başlamış başka belirti var mı
Bana igneden sonra 2 gun ust uste demisti doktorum ama sen bilirsin canimBenim de işte iğnenin 2 günü dün çalıştık Dr Bi de pazar çalışın dedi acaba bügün de çalışsak mı bilemedim napim