Klomen kullananlar

Amin canim elbet birgun olucak allah buyuktur sende uzulme birgun insallah bizimde kucaklarimiz dolar

K
kiyamam canim ya olsun uzulme bekle bakalim bir hafta sonra insallah pozitifi gorursun haberlerini bekliyoruz

Yeni dünyam benimde 8 gün var adete inat ettim test yapmicam benim çok ağrım var ama belki ğşüttğm belki adet sancısı anlam veremedim sende de oluyomu agrı

İnsallah canim yaa tum kalbimle istiyorum gelmesini insallah tutar da uzuntum bosaymis derim tutmazsada zaten biraz ara vericem bunye fazla hormonu kabul etmiyor
Aynen canim bu hormon ilaclari bizi mahfetti zaten ara vermek gerekiyo bazen nasipten öte köy yoktur derler bakalim allah bize ne zamn nasip etcek hakkinda hayirlisi olsun canm

Yeni dünyam benimde 8 gün var adete inat ettim test yapmicam benim çok ağrım var ama belki ğşüttğm belki adet sancısı anlam veremedim sende de oluyomu agrı
Canım ağrım adetin 19. Günü olmuştu. Ara ara ağrıyor ama kısa süreli. Sadece her iliskide sol kasik ağrım oluyo. Neden bilmiyorum ama.

Hoşgeldin tatlımm bende prs klomen bitti çatlatma iğnesi oldum Allah inşallah Hakkı'mızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin. Ona açılan ellerimizi boş çevirmesin

Yeni duam

benim bu ay yine umudum yok canim sabahtan beri karnim agrio adet olucak gibi yinede umudumu kaybetmek istemiom

Hosgeldin canim aynen benimde umudum yok bugun igneden sonraki 12.gunum bitti dune kadar belirtilerim vardi ama bugun hicbirsey yok ama olsun rabbim buyuk herseyde var bir hayir bizimde imtihanimiz boyle tabiki uzulecegiz yipranacagiz belkide ama elbet yuzumuz gulecek ben inaniyorum rabbim oldurmayacagi duayi kuluna ettirmezmis inşallah hepimizin yuzu gulecek birkac gun sabretmek zor geliyor bize.

Ay Canım ya belirtiler sona mı erdi ? Olsun sen umudunu yitirme vardır Bi hayır diye düşün

Ay Canım ya belirtiler sona mı erdi ? Olsun sen umudunu yitirme vardır Bi hayır diye düşün

Evet canim maalesef mide bulantisi disinda hepsi bitti adetten oncede benim mide bulantim olurdu zaten kesinlikle herseyde var bir hayir sen nasilsin

Evet canim maalesef mide bulantisi disinda hepsi bitti adetten oncede benim mide bulantim olurdu zaten kesinlikle herseyde var bir hayir sen nasilsin
Benim de işte iğnenin 2 günü dün çalıştık Dr Bi de pazar çalışın dedi acaba bügün de çalışsak mı bilemedim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…