Klomen kullananlar

Hosgeldin canim aynen benimde umudum yok bugun igneden sonraki 12.gunum bitti dune kadar belirtilerim vardi ama bugun hicbirsey yok ama olsun rabbim buyuk herseyde var birll hayir bizimde imtihanimiz boyle tabiki uzulecegiz yipranacagiz belkide ama elbet yuzumuz gulecek ben inaniyorum rabbim oldurmayacagi duayi kuluna ettirmezmis inşallah hepimizin yuzu gulecek birkac gun sabretmek zor geliyor bize.
hosbulduk canim elbet gulecegiz canim bigun bizim duamizada karsilik verecek mevlam sabir en guzel ilac ama oda sabir edebilene bazen inan agliyorum

hosbulduk canim elbet gulecegiz canim bigun bizim duamizada karsilik verecek mevlam sabir en guzel ilac ama oda sabir edebilene bazen inan agliyorum

Inan seni cok iyi anliyorum bende cok sikintilar yasadim 3 yillik evliyim 2 senedir cocuk icin ugrasiyoruz ilk yil universite hastanesinde tahlillerde sikinti var dediler tup bebek dediler yaptirdik bir yumurta olustu bos cikti aldigim kilolar cektigim sikintilar sonra akil sonradan basa geldi tahliller yenilendi hicbir sorun yok dediler bu seferde 1 yilim heba oldu ama herseyde hayir var dedim simdide bu tedaviyi goruyorum rabbim nasip eder mi bilmiyorum ama ugrasiyorum inşallah olur hicbirimizin kucagi bos kalmaz ust komsum 40 kusur yasinda cocuklari var yeni bir bebegi daha oldu benden sonra evlenen yakinlarimin cocuklari oldu ama benim olmadi nasil canim acıyor bilemezsin

Bi de bişi sorcam prş günü 2. Yumurtam 15 mm di sizce pazar günü yani yarına kaç mm olur tahminen

Bende 5 yili doldurdum hic korunmadik olmadi bizde sperm hareketligi az sayida oyle bizimki sans artik canim bisi sorucam cocuk asprini kullanan varmis bebek icin onu ilk kez burada duydum pek anlamadim yani cikmayan canda umut herzaman vardir elbet kader bizede guler hep hayirli olanini istedik esimle

Bende 5 yili doldurdum hic korunmadik olmadi bizde sperm hareketligi az sayida oyle bizimki sans artik canim bisi sorucam cocuk asprini kullanan varmis bebek icin onu ilk kez burada duydum pek anlamadim yani cikmayan canda umut herzaman vardir elbet kader bizede guler hep hayirli olanini istedik esimle
Cocuk aspirini kan sulandirici olarak kullaniyorlar onu biliyorum ama gebelik sonrasi kullaniliyor diye biliyorum arastirmak gerek.internetten baktım gebelikte plasentada kan pihtisi varsa kullaniliyormus yani kan sulandirici niyetine

Son düzenleme:
Tatlim sen hsg çekilmişşindir herhalde demi?? Sadece eşinde mi sorun var

Bilmiyorumki yarin adet gunum normal bence bir iki gun once yada sonrası simdi izmitte iyi bir doktor bulmam gerekiyor arastiriyorum
Uzuldum canm nasip cnm uzme kendini kendimizi cok dinliyrz ben ay oram batti belirmimi bole oldu bu belirtimi kendimi yiyrm bi dahaki ayy olacak ins ebrucum

Uzuldum canm nasip cnm uzme kendini kendimizi cok dinliyrz ben ay oram batti belirmimi bole oldu bu belirtimi kendimi yiyrm bi dahaki ayy olacak ins ebrucum
Insallah canim umutsuzluga kapiliyoruz uzuluyoruz ama elden hicbirsey gelmiyor rabbim ol derse olur ne yaparsak yapalim eger vakti zamani gelmemisse elden hicbirsey gelmez ınsaallah rabbim bu sefer kismet eder

X