Klomen kullananlar

gunaydinlar... aranizda estrofem kullanan var mi? ben bu ay hem klomen hem estrofem kullandim. 3 gün arayla 2 kere yumurtladim. ilkinin üstünden 12 ikincisinin üstünden 9 gün gecmisken beta hgc bakildi negatif :KK43: doktor olsa çıkardı dedu. estrofemi biraktim. ama sorun şu ki kan tahlili yaptirmadan önceki günden itibaren sürekli adet ağrıları yaşıyorum özellikle geceleri öyle bir ağriyla uyaniyorumki gidip bakiyorum hiç bisey yok. ben normalde çok duzenli adet olurum ve ağrım basladiktan 1-2 saat sora kan gelirdi. şimdi 4 gündür adet agrisi çekiyorum resmen ağrı kesici de icmemeye çalışıyorum. adetin bu hafta bigun olmasi lazim ama klomen geciktirdigi icin tam bilemiyorum bat ne gün.
sadede geleyim uzattim kusurabakmayin :KK70: estrofem böyle ağrılar yapar mi? neler oluyor bana?

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım.dr gittiğimde sağ da iki tane yumurtam olmuştu.adetimin 20. günü yumurtalarımın çatladığını hisstettim.sağ tarafımda ağrı ve ve belirgin akıntı oldu.bugun kan testi yaptım.negatif çıktı.az önce bi tur ağladım.ben çatlatma iğnesi ne zanan yapılıyor onu merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım.dr gittiğimde sağ da iki tane yumurtam olmuştu.adetimin 20. günü yumurtalarımın çatladığını hisstettim.sağ tarafımda ağrı ve ve belirgin akıntı oldu.bugun kan testi yaptım.negatif çıktı.az önce bi tur ağladım.ben çatlatma iğnesi ne zanan yapılıyor onu merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim
İğneyi genellikle adetin 12. Günü yapıyorlar benim yarın 13. Günüm yarın yapılacak iğnem

Benim 14. Gün yapıldı ignem 12 de 15 ve 18 mm idi 14 de 20 ve 22 mm olmuşlardı ignemi oldum ben de

Hanımlar, ovitrelle çatlatma iğnesi verdi bu ay doktorum, geçen hafta cumartesi yani adetimin 13. günü vurdular. bugün 9.gündü, sabah ovulosyon testi vardı evde, duramadım yaptım, burda okumuştum ovu testiyle hamileliğini erken öğrenenler varmış. Benimki de kopkoyu pozitif çıktı, ilk defa gördüm çift çizgi ne güzel bişeymiş :) bu bebişim var demek mi yoksa iğnenin etkiai mi acaba, bilen var mı

Hanımlar, ovitrelle çatlatma iğnesi verdi bu ay doktorum, geçen hafta cumartesi yani adetimin 13. günü vurdular. bugün 9.gündü, sabah ovulosyon testi vardı evde, duramadım yaptım, burda okumuştum ovu testiyle hamileliğini erken öğrenenler varmış. Benimki de kopkoyu pozitif çıktı, ilk defa gördüm çift çizgi ne güzel bişeymiş :) bu bebişim var demek mi yoksa iğnenin etkiai mi acaba, bilen var mı
Pko var mı bilmiyorum ama aynı şey bende de oldu hamilelik testim negatif çıktı maalesef. Pkolarda lh yükseliği oluyormuş. Lh ile bakıldığı için ovulasyon testine çift çizgi çıkması normalmiş. Meraktayım hemen bi gebelik testi al ve haber ver Bende bu ay gonalf ve ovitrelle kullandım. dün akşam vuruldum. Hayırlı haber bekliyorum

kızlar rabbim dilerse olur dua edin her şeyin bi zamanı olduğu gibi bebeklerimiz de doğru zamanda gelecektir..bizimde 4 sene bebeğimiz olmadı pco dediler,3 defa klomenle 2 defa puregon la aşılama yaptırdım ama bi sonuç alamadım...tüp bebek için rapor çıkarmaya uğrastım ve son aşılamadan 5 ay geçmişti ki raporum çıktı. adetle tedaviye başlıycakken o ay adet olmadım, bir hafta geçti korka korka evde test yaptım veee pozitif :) en umutsuz anımda öğrendim hem de tedavisizz tarifsiz mutluluk:) şimdi 18 haftalık gebeyim rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin insallah sizlere de nasip etsin..baya uzun oldu ama yazmak istedim umut olsun diye bol bol dua edin inşallah olur allahın izniyle..

Selam kızlar daha öncede yazmıstım buraya ondan sonra baska doktora gitiim 1 yılı gectigi için klomen verdi gunde 2 tane alıyorum yarın biticek ama 2 gündür cok fazla akıntım oluyo ve bu aksam kahverengi akıntım geldi ayıptr soylemesi.neden olmus olabilr acaba kızlar yardımcı olurmusunz :KK64:

Selam kızlar daha öncede yazmıstım buraya ondan sonra baska doktora gitiim 1 yılı gectigi için klomen verdi gunde 2 tane alıyorum yarın biticek ama 2 gündür cok fazla akıntım oluyo ve bu aksam kahverengi akıntım geldi ayıptr soylemesi.neden olmus olabilr acaba kızlar yardımcı olurmusunz :KK64:
Ben klomenle hamile kalmadım canım ama klomeni ilk kullanısimda acayip akıntım olmuştu tuvalete gittiğimde adet olmuşum gibi akıntı gelmişti hatta sanırım rahim temizleniyor doktora sormadım ama kahverengi akıntıyı anlamadım bende ama adetinden kalanlar atılıyor da olabilir doktoruna sor mutlaka canım inşallah sonuç alırsın tedaviden Rabbim hayirla evlatlar nasip etsin

Ben klomenle hamile kalmadım canım ama klomeni ilk kullanısimda acayip akıntım olmuştu tuvalete gittiğimde adet olmuşum gibi akıntı gelmişti hatta sanırım rahim temizleniyor doktora sormadım ama kahverengi akıntıyı anlamadım bende ama adetinden kalanlar atılıyor da olabilir doktoruna sor mutlaka canım inşallah sonuç alırsın tedaviden Rabbim hayirla evlatlar nasip etsin
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canm.bnmde oyle iste cok akıntım oluyo.yarın doktora gidicem muayeneye cagırdı yumurtlama varmı falan diye bakcakmıs bende tam bilmiyorum ‍♀️ İnşallah canm Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canm.bnmde oyle iste cok akıntım oluyo.yarın doktora gidicem muayeneye cagırdı yumurtlama varmı falan diye bakcakmıs bende tam bilmiyorum ‍♀️ İnşallah canm Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Amin canım sanırım yumurta gelisirken de böyle akıntı oluyomus hatta catladiginda da farklı bi akıntı oluyormus yani akıntı iyiye işaret inşallah güzel büyümüş tür yumurtan canım Rabbim tez zamanda hayırlı sonuç almayi nasip etsin

Amin canım sanırım yumurta gelisirken de böyle akıntı oluyomus hatta catladiginda da farklı bi akıntı oluyormus yani akıntı iyiye işaret inşallah güzel büyümüş tür yumurtan canım Rabbim tez zamanda hayırlı sonuç almayi nasip etsin
Amin canım sen hamilemisin peki cnm

X