- 16 Ekim 2015
- 108
- 86
- 38
Kızlar valla ben iğneden sonra bir hafta ilişki yaptım işimi garantiye almak için artık bıraktım zaten olan olmuştur 2 günde çok az bence devam etBana igneden sonra 2 gun ust uste demisti doktorum ama sen bilirsin canim
hosbulduk canim elbet gulecegiz canim bigun bizim duamizada karsilik verecek mevlam sabir en guzel ilac ama oda sabir edebilene bazen inan agliyorumHosgeldin canim aynen benimde umudum yok bugun igneden sonraki 12.gunum bitti dune kadar belirtilerim vardi ama bugun hicbirsey yok ama olsun rabbim buyuk herseyde var birll hayir bizimde imtihanimiz boyle tabiki uzulecegiz yipranacagiz belkide ama elbet yuzumuz gulecek ben inaniyorum rabbim oldurmayacagi duayi kuluna ettirmezmis inşallah hepimizin yuzu gulecek birkac gun sabretmek zor geliyor bize.
hosbulduk canim elbet gulecegiz canim bigun bizim duamizada karsilik verecek mevlam sabir en guzel ilac ama oda sabir edebilene bazen inan agliyorum
Bi de bişi sorcam prş günü 2. Yumurtam 15 mm di sizce pazar günü yani yarına kaç mm olur tahminen
Hadi ya 15 mm ken bile çatlar mi o kadar minikkenNormalde gunde 1-2mme yakin buyuyormus yani 20 mm ulasmistir ams sen catlatma ignesi vurdun o kalmazki catlar en azindan ben oyle biliyorum
Hadi ya 15 mm ken bile çatlar mi o kadar minikken
Haklısın Canım yaBenimde aslinda merak ettigim bisi var bu konuda catlatma ignesi yapildiktan sonra catlayana kadar buyur mu eger buyurse 17 18 mm de catlamistir zaten ama buyumuyorsada catlatma ignesi catlatiyordur
Cocuk aspirini kan sulandirici olarak kullaniyorlar onu biliyorum ama gebelik sonrasi kullaniliyor diye biliyorum arastirmak gerek.internetten baktım gebelikte plasentada kan pihtisi varsa kullaniliyormus yani kan sulandirici niyetineBende 5 yili doldurdum hic korunmadik olmadi bizde sperm hareketligi az sayida oyle bizimki sans artik canim bisi sorucam cocuk asprini kullanan varmis bebek icin onu ilk kez burada duydum pek anlamadim yani cikmayan canda umut herzaman vardir elbet kader bizede guler hep hayirli olanini istedik esimle
Hadi ya cok uzuldum olsun vardir bunda da bi hayirMaalesef ben adet oldum butun belirtiler adet belirtileriymis.
Hayırlısı olsun canım. Zaten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri o kadar benzerMaalesef ben adet oldum butun belirtiler adet belirtileriymis.
Of ya bende üzüldüm bende çok umutluydum aslında ne belirti yaşarsak yaşayalım asla gebeliğe yormamamız lazım Cidden gebelik belirtisi bile olsa sevinmemek gerek ki adet olunca üzülmeyelimMaalesef ben adet oldum butun belirtiler adet belirtileriymis.
Ebru'm sanki erken adet oldun demiMaalesef ben adet oldum butun belirtiler adet belirtileriymis.
Tatlim sen hsg çekilmişşindir herhalde demi?? Sadece eşinde mi sorun varBende 5 yili doldurdum hic korunmadik olmadi bizde sperm hareketligi az sayida oyle bizimki sans artik canim bisi sorucam cocuk asprini kullanan varmis bebek icin onu ilk kez burada duydum pek anlamadim yani cikmayan canda umut herzaman vardir elbet kader bizede guler hep hayirli olanini istedik esimle
Bilmiyorumki yarin adet gunum normal bence bir iki gun once yada sonrası simdi izmitte iyi bir doktor bulmam gerekiyor arastiriyorumEbru'm sanki erken adet oldun demi
Uzuldum canm nasip cnm uzme kendini kendimizi cok dinliyrz ben ay oram batti belirmimi bole oldu bu belirtimi kendimi yiyrm bi dahaki ayy olacak ins ebrucumBilmiyorumki yarin adet gunum normal bence bir iki gun once yada sonrası simdi izmitte iyi bir doktor bulmam gerekiyor arastiriyorum
Insallah canim umutsuzluga kapiliyoruz uzuluyoruz ama elden hicbirsey gelmiyor rabbim ol derse olur ne yaparsak yapalim eger vakti zamani gelmemisse elden hicbirsey gelmez ınsaallah rabbim bu sefer kismet ederUzuldum canm nasip cnm uzme kendini kendimizi cok dinliyrz ben ay oram batti belirmimi bole oldu bu belirtimi kendimi yiyrm bi dahaki ayy olacak ins ebrucum
HGS cekildim hersey normal dedi dktr esimin siperm dusuk bide yavas canim biz bunun icinden saglikli olanini bulup enjekte edicez dedi dktr umudunu yitirme dedi her seyde bi hayr vardir canim insallah olucak bigunTatlim sen hsg çekilmişşindir herhalde demi?? Sadece eşinde mi sorun var