- 30 Haziran 2015
- 797
- 311
- 37
daha 8-10gün var adetime henüz bi belirti yok :) bakalım :)İyi bari değerlendirmişşiniz adetine az kalmiş var mi belirti canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha 8-10gün var adetime henüz bi belirti yok :) bakalım :)İyi bari değerlendirmişşiniz adetine az kalmiş var mi belirti canım
Hayırlısı Canımdaha 8-10gün var adetime henüz bi belirti yok :) bakalım :)
Bende çok kötü oldum kasık ağrısı çok fazlaydı adete 8 gün kaldı hala devam ediyo adet belirtisi gibii ama bakacaz artık hayırlısıKızlar yaaaa bugün çat iğneyi vurulalı 2 gün oldu aşırı şişkinlik ve hafif ağrı var bu şişkinlik beni mahvetti sizde de oldu böyle bişi
Bende çok kötü oldum kasık ağrısı çok fazlaydı adete 8 gün kaldı hala devam ediyo adet belirtisi gibii ama bakacaz artık hayırlısı
9 ekim de vuruldumCanim sen ne zaman vuruldun igneyi
Yarilamissin inşallah guzel sonuclar alirsin bende 5 ekimde catlatma ignesini vuruldum9 ekim de vuruldum
Aspirini neden kullanicaz ben asilama oldu birinci tutmadi suan ikinci asilama klomen ve catlatma ignesiyle cevap verirsen sevinirimTamam canım benim haberlerini bekliyorum
Insallah canim insallah hem kendim icin hemde benim gibi isteyip ugrasanlar icin dua ediyorum insallah bizde bu mutlulugu yasayacagiz.Ay inşallah ilimizinki de olur benimki seninkine abi yada abla der
Hosgeldin ravzanur allahim ins bu ay nasip eder de bebisine kavusursun allah sabir versin hepimizeSlm aranizda yeniyim ve 5 yildir bebek istememe ragmen olmadi gecen ay klomen *catlatma ignesi sonucu asilama oldum malesef tutmadi yine bu ay klomen ve catlatma ignesi sonucu tek yumurtayla asilama oldum bugun 9 . Gun hayirlisi rabbim kimseyi evlatla sinamasin beklemek cok zor isteyen herkese nasip etsin bian once
Kızlar Merhaba. Inanmiyorum kendime yaaa. Yine dayananadim test yaptım adetin 27. Günü bugün. Ve benim adetler duzensizdir. Hangi akla hizmet yaptıysam negatif görmek bağımlılık yaptı herhalde dua edin. 1 hafta dayanıp adet olmazsam kanda baktirayim.