Klomen kullananlar

Anladim canm bnde bu ay ilk defa kullaniyorum da ondan sordum bakalim kontrole gidince bnm dr um ne dicek

Ay ben dayanamzdım herhaldeeeeeeeeee. Ben belirti olmadan test yapıyorum bide belirtım olsa oooooooo
Mecbur dayanmak zorundayım husrana ugramaktan iyidir bu kadar belirtiden sonra inşallah adet olmam bugun birde tuvalet yollarini asindirma girdi belirtiler arasina cok korkuyorummm cooookkkk

arkadaşlar aciiiiiiiiillllllllllll cevap son adet tarihim 24 eylül ,bugün akşama doğru afedersiniz tuvalete oturduğumda şeffaf uzun bi akıntı geldi çatlamış oluyor demi yumurtam . adet olmama 8 - 10 gün var yumurtlama dönemimdeyim 12.si yumurtlama günüydü ..sizcede çatlamış oluyor demi..

E
Evet canim catlamis degerlendir bu gunlerini

E

Evet canim catlamis degerlendir bu gunlerini
ay evet yaaa cidden bende çatlamıştır diye düşünüyorum ve klomen içmiyorum yani bu ay böle bişey yaşamam mucize yaaa şaşkınım şuan birazdan değerlendirmeye geçicez zaten :) cevabın için teşkkür ederim

Canim reglinin 23.gunumu oluyor yanlis mi hesapladim ve reglin duzenli mi

Canim bn klomene baslamadan onceki ay senin gbi oldu cektikce uzayan kokusuz bi akintim olmustu bnde otururken bi islaklik farkednce lavoboya kostum o gunu degerlendirdik ama bosa cikti umitlerim ama sen klomen kullanmissin belki ilacin etkisiyle bu ay kalirsn ins kalirsin canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin

Bence de Bi yanlışlık var son adet tarihin 24 eylül ise bügün senin 23. Günün oluyor Nasıl yumurtalama olur
aynen kızlar ayın 6 sında 12. günümdü tam yumurtlama günüm o günleri değerlendirdik ama bugünkü akıntı beni şaşırttı := )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…