Ewet ilk ayim.o yuzden bu ay igne kullanmayalim dedi kendi catlicakmi gozlemleyelim dediCanim senin ilk klomen kullanisin mi o yuzden mi igne vermedi doktorun
Estrofomi denen ilac ne icin bana vermediBana da o 2 ilacı vermişti tatlım klomen bitince estrofem e başlattı estrofemi kullanıyorum su an zaten hayırlısı olsun inşallah
Yarın 12 olcak demi canm valla bende olsam bende sayarımGerginim tedirginim akillilik edip igne vuruldugum gunude sayiyorumama gecmiyor gecmiyor ...
Yarın 12 olcak demi canm valla bende olsam bende sayarım
Ay ben dayanamzdım herhaldeeeeeeeeee. Ben belirti olmadan test yapıyorum bide belirtım olsa ooooooooEvet gecmiyor sonucu ogrensem rahatliycam bugun eczanenin onunden geciyordum biran gozumu karartip test alacaktim sonra ne yapiyorsun kendine gel dedim
Mecbur dayanmak zorundayım husrana ugramaktan iyidir bu kadar belirtiden sonra inşallah adet olmam bugun birde tuvalet yollarini asindirma girdi belirtiler arasina cok korkuyorummm cooookkkkAy ben dayanamzdım herhaldeeeeeeeeee. Ben belirti olmadan test yapıyorum bide belirtım olsa oooooooo
oldu canım :) ve şişlikte yapıyo hafifKizlar klomen kullanirken kasiklarinizda hic agri oldu mu
Sonunda bebegim olsunda artk herseye raziyimoldu canım :) ve şişlikte yapıyo hafif
Evet canim catlamis degerlendir bu gunleriniarkadaşlar aciiiiiiiiillllllllllll cevap son adet tarihim 24 eylül ,bugün akşama doğru afedersiniz tuvalete oturduğumda şeffaf uzun bi akıntı geldi çatlamış oluyor demi yumurtam . adet olmama 8 - 10 gün var yumurtlama dönemimdeyim 12.si yumurtlama günüydü ..sizcede çatlamış oluyor demi..
ay evet yaaa cidden bende çatlamıştır diye düşünüyorum ve klomen içmiyorum yani bu ay böle bişey yaşamam mucize yaaaE
Evet canim catlamis degerlendir bu gunlerini
Canim reglinin 23.gunumu oluyor yanlis mi hesapladim ve reglin duzenli miarkadaşlar aciiiiiiiiillllllllllll cevap son adet tarihim 24 eylül ,bugün akşama doğru afedersiniz tuvalete oturduğumda şeffaf uzun bi akıntı geldi çatlamış oluyor demi yumurtam . adet olmama 8 - 10 gün var yumurtlama dönemimdeyim 12.si yumurtlama günüydü ..sizcede çatlamış oluyor demi..
24-245de oluyorum evet düzenli canım.ilaçlarla düzene soktum:)Canim reglinin 23.gunumu oluyor yanlis mi hesapladim ve reglin duzenli mi
Yok canim yanlış sordum bugun adetinin 24. Gunu mu oluyor eger oyleyse catlamanin gerceklesmis oluyor24-245de oluyorum evet düzenli canım.ilaçlarla düzene soktum:)
Bence de Bi yanlışlık var son adet tarihin 24 eylül ise bügün senin 23. Günün oluyor Nasıl yumurtalama olurYok canim yanlış sordum bugun adetinin 24. Gunu mu oluyor eger oyleyse catlamanin gerceklesmis oluyor
Bende ayni seyi dusunuyorum yanlislik var coktan catlamanin gerceklesmis olmasi gerekiyor ama bunyeden bunyeyede farkediyor olabilirBence de Bi yanlışlık var son adet tarihin 24 eylül ise bügün senin 23. Günün oluyor Nasıl yumurtalama olur
aynen kızlar ayın 6 sında 12. günümdü tam yumurtlama günüm o günleri değerlendirdik ama bugünkü akıntı beni şaşırttı := )Bence de Bi yanlışlık var son adet tarihin 24 eylül ise bügün senin 23. Günün oluyor Nasıl yumurtalama olur
İyi bari değerlendirmişşinizaynen kızlar ayın 6 sında 12. günümdü tam yumurtlama günüm o günleri değerlendirdik ama bugünkü akıntı beni şaşırttı := )