Klomen kullananlar

Kızlar yaaaa bugün çat iğneyi vurulalı 2 gün oldu aşırı şişkinlik ve hafif ağrı var bu şişkinlik beni mahvetti sizde de oldu böyle bişi

Kızlar yaaaa bugün çat iğneyi vurulalı 2 gün oldu aşırı şişkinlik ve hafif ağrı var bu şişkinlik beni mahvetti sizde de oldu böyle bişi
Bende çok kötü oldum kasık ağrısı çok fazlaydı adete 8 gün kaldı hala devam ediyo adet belirtisi gibii ama bakacaz artık hayırlısı

Slm aranizda yeniyim ve 5 yildir bebek istememe ragmen olmadi gecen ay klomen *catlatma ignesi sonucu asilama oldum malesef tutmadi yine bu ay klomen ve catlatma ignesi sonucu tek yumurtayla asilama oldum bugun 9 . Gun hayirlisi rabbim kimseyi evlatla sinamasin beklemek cok zor isteyen herkese nasip etsin bian once

Hosgeldin ravzanur allahim ins bu ay nasip eder de bebisine kavusursun allah sabir versin hepimize

Hoş buldum canim insallah rabbim bu kez ol der ve oluverir hersey onun elinde beklemek cok zor rabbim isteyen herkese saglikli bi evlat versin

Amin canim bnde 2014 subat ayinda bi dusuk yaptim ilk denememizde hamile kalmistim 6 haftalikti dusuk oldu arkasi gelmedi bnde ilk defa bu ay klomene basladim persembe gunu yumos kontrolüm var ins biran once bebeklerimiz olur dayanamiyorum bazen allah hepimize sabir versn

Kızlar Merhaba. Inanmiyorum kendime yaaa. Yine dayananadim test yaptım adetin 27. Günü bugün. Ve benim adetler duzensizdir. Hangi akla hizmet yaptıysam negatif görmek bağımlılık yaptı herhalde dua edin. 1 hafta dayanıp adet olmazsam kanda baktirayim.

3579 bocegim rabbim herkesi bisiyle siniyo insallah persembe gunu hayirli bi haberini aliriz inan beklemek zor lakin rabbim ol demeden olmuyo ben inaniyorum bigun rabbim bize bu duyguyu yasatacak dua et canim bekledigimize degecek evlatlar versin rabbim uzulme

Canimmmm hepimizin korktugu sey negatifi gormek inşallah bu sefer olur inşallah kanda yuksek yuksek degerler gorursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…