O umutsuzluk her ay bende de oluo ebru seni cok ii anliyrm ama sonra adet bitince umutlar yenilenio elden bisi gelmez bi dahaki ay calismaya devam :)Insallah canim umutsuzluga kapiliyoruz uzuluyoruz ama elden hicbirsey gelmiyor rabbim ol derse olur ne yaparsak yapalim eger vakti zamani gelmemisse elden hicbirsey gelmez ınsaallah rabbim bu sefer kismet eder
Ben klomeni bitireli 8 gun oldu ama iliski esnasinda kasik agrim oluyo iki uc gundr normalde zaten oluo yumurtann buuumesine isaret o ama benmki ne anlamadimKizlar bes gundur klomen kullaniyodum bugun bitti iliski oldu ama daha sonrasnda kasiklarim cok agridi sizde de oldu mu
Benim olmadı Canım ağrım iğneden sonra olduKizlar bes gundur klomen kullaniyodum bugun bitti iliski oldu ama daha sonrasnda kasiklarim cok agridi sizde de oldu mu
İnşallah hamile olursun Canım Allah kalbine göre versin hayırlısını versin üzülme herşeyde Bi hayır vardırSlm nasilsiniz ben iyi sayilmam asilamadan sonraki 11.gunum ve kirmiziyi gormek uzereyim dua edin kizlar bu ikinci asilamam bukez rabbim ol desin moralmen 0 oldum dua ya ihtiyacim var
Slm nasilsiniz ben iyi sayilmam asilamadan sonraki 11.gunum ve kirmiziyi gormek uzereyim dua edin kizlar bu ikinci asilamam bukez rabbim ol desin moralmen 0 oldum dua ya ihtiyacim var[/QUO
Bitanem aynı durumdayım ben de sanki adet olacakmışim gibi hissediyorum. Ama iyi düşünelim. Yaradan sığınıp dua edelim. İnşallah adetin geçer ve hamile olduğunu biran ilan edersin bize.
Iyi haberlerini bekliyoruz. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.bugun doktor kontrlum var heyecanlıyım ilkinden daha fazla hemde
inş çatladıysa görünmicek yumurtam dimiIyi haberlerini bekliyoruz. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Doktor sana söyleyecek catlamis ya da su kadar olmuş boyutu. Şekil itibariyle nasıl olduğunu kalitesini. Merak Etme inşallah hersey güzel olacakinş çatladıysa görünmicek yumurtam dimi
bende de ilaçtan sonra ilişki sırasında dayanılmaz kasık ağrısı oldu zor katlandım iki seferde de oldu ilaçtan mı bilmiorum[/QUO anladim canim bnde de yanma oldu cok kotu yaaNedir bizim bu çilemiz anlamadim ki