Klomen kullananlar

Insallah canim umutsuzluga kapiliyoruz uzuluyoruz ama elden hicbirsey gelmiyor rabbim ol derse olur ne yaparsak yapalim eger vakti zamani gelmemisse elden hicbirsey gelmez ınsaallah rabbim bu sefer kismet eder
O umutsuzluk her ay bende de oluo ebru seni cok ii anliyrm ama sonra adet bitince umutlar yenilenio elden bisi gelmez bi dahaki ay calismaya devam :)

Kizlar bes gundur klomen kullaniyodum bugun bitti iliski oldu ama daha sonrasnda kasiklarim cok agridi sizde de oldu mu

Kizlar bes gundur klomen kullaniyodum bugun bitti iliski oldu ama daha sonrasnda kasiklarim cok agridi sizde de oldu mu
Ben klomeni bitireli 8 gun oldu ama iliski esnasinda kasik agrim oluyo iki uc gundr normalde zaten oluo yumurtann buuumesine isaret o ama benmki ne anlamadim

Kızlar cevap istiyorum merak ettim benim Bi yum 22.5 mm di diğeri 15 mm di. İğne vuruldum hadi o 22.5 luk çatlatmıştır . diğer 15 mm olan belki çatlar belki çatmayabilirmiş, ee olurda çatlarsa ve o döllenirse o yaşamaz demi küçük olduğu için . Çünkü ideal yum boyu 18 - 22 mm biliyorum

Slm nasilsiniz ben iyi sayilmam asilamadan sonraki 11.gunum ve kirmiziyi gormek uzereyim dua edin kizlar bu ikinci asilamam bukez rabbim ol desin moralmen 0 oldum dua ya ihtiyacim var

Canim benim uzulme ins kirmiziyi gormezsin ins bu sefer tutar bebegine kavusursun dualarim tum evlat isyeyen herkeze en kisa zamanda bizlerde bebislerimize kavusalam ins dayanmak cok zor gercekten de

Slm nasilsiniz ben iyi sayilmam asilamadan sonraki 11.gunum ve kirmiziyi gormek uzereyim dua edin kizlar bu ikinci asilamam bukez rabbim ol desin moralmen 0 oldum dua ya ihtiyacim var
İnşallah hamile olursun Canım Allah kalbine göre versin hayırlısını versin üzülme herşeyde Bi hayır vardır

Kızlar merhaba, bayağıdır yazamıyorum işyerim yoğun. Sizler nasılsınız? Var mı güzel haberler kontrole gidenler olacaktı. Güzel haberler alırız inşallah.

Kizlar bn klomen kullandom bitti bittikten sonra 2 defa iliski oldu ama ikincisinde cok ama cok kotu bi yanma oldu iliski sirasnda ilk defa boyle oldu zor dayandim ve dun geceden beri hala yanma devam ediyo google den arastrdim net bir bilgi bulamadim sizce ilactan mi olmustr sizde de oyle oldu mu

Ilkinde de yanma olmustu ama bi kadar olmamisti ikincisi dayanilcak gbi degildi sizce ne yapmaliyim

bende de ilaçtan sonra ilişki sırasında dayanılmaz kasık ağrısı oldu zor katlandım iki seferde de oldu ilaçtan mı bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…