- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Bende 14 gün bekleyeyim o zaman7 gün mü canım ben ayın 4 ünde oldum iğneyi doktor 14 gün bekle hatta ayın 22 sine kadar adet olmazsan gel dedi iğnenin etkisi 12 gün yazıyo İlacın kağıdın da bile
Anladım canım ama günler geçmiyo sanki kafa dağıtmak lazım aceleciyim biraz hemen belli olsun istiyorum galibaÇatlama sıvısı normal akıntı ben 2 ay önce ilk defa aylar sonra yumurtlama hissettim ovu yu bırakmştm bıktım çıkmıyor diye o gün kasıklarımda ağrı vardı ve yumurta akı gibi akıntı oldu ovu yapdım pozitfdi yunurtlamışm ve annemlere tatile gittiğimz için ilişki olmadı boş geçdi nasp değişmş o günden biliyorum yumurtlama günü akıntı oluyo
Hatta burda okumuştum canım bilmiyorum ne kadar doğru 14 gün içinde hcg yükselip son günlerde düşüyormuş eğer gebelik varsa 14 günden sonra tekrar yükseliyor diye ama ne kadar doğru emin değilimBende 14 gün bekleyeyim o zaman
Hatta burda okumuştum canım bilmiyorum ne kadar doğru 14 gün içinde hcg yükselip son günlerde düşüyormuş eğer gebelik varsa 14 günden sonra tekrar yükseliyor diye ama ne kadar doğru emin
Biraz daha bekliyelim ozaman ben 20 gün bekliyelim bekliyebilirsemAnladım canım ama günler geçmiyo sanki kafa dağıtmak lazım aceleciyim biraz hemen belli olsun istiyorum galiba
Beklenmiyorrr maalesefBiraz daha bekliyelim ozaman ben 20 gün bekliyelim bekliyebilirsem
Sen kaçıncı günesinBeklenmiyorrr maalesef
Komik ama daha 3Sen kaçıncı günesin
Teşekkür ederim inşallah öyledir çok merak ediyorum bende şimdi yoldayımİnşallah hayrlı haber alırsn benm umudum yoktu a ıkcası acaba gelişmedi mi dedim belirti yok diye ve cok zor yumurtlama olduğu için gittim 2 tane deyince cok sevdim inşallah kalitelidir ve seninde vardır yumurta
Hadi inşallah arkadaşım çıkar çıkmaz haberdar et biziTeşekkür ederim inşallah öyledir çok merak ediyorum bende şimdi yoldayım
Haber ver bizeTeşekkür ederim inşallah öyledir çok merak ediyorum bende şimdi yoldayım
Hadi inşallah arkadaşım çıkar çıkmaz haberdar et bizi
Kızlar şimdi çıktım doktordan sağda 2 tane yumurtam olmuş 18 ve 19 mm , cuma, pazar ve salı günü ilişki önerdi ama catlatma iğnesi vermedi herzaman iğne vermiyoruz dedi bazen ters tepki yapabiliyor adet olursan 2.günü gel dedi eğer olmazsan adetten 1 hafta sonra gel dediHaber ver bize
Haber ver bize
Bide alttan muayne etmedi cihazlarımız son teknoliji olduğu için alttan bakıp hastayı rahatsız etmiyoruz aynı şeyleri karından bakarak da görebiliyoruz dedi yumurtaların resmini ultrason kağıdında verdiHadi inşallah arkadaşım çıkar çıkmaz haberdar et bizi
Ayy hadi hayrlısı canm benimkinden 2 şer mm öndesinKızlar şimdi çıktım doktordan sağda 2 tane yumurtam olmuş 18 ve 19 mm , cuma, pazar ve salı günü ilişki önerdi ama catlatma iğnesi vermedi herzaman iğne vermiyoruz dedi bazen ters tepki yapabiliyor adet olursan 2.günü gel dedi eğer olmazsan adetten 1 hafta sonra gel dedi
Ya sevindim yumurtalarına gayet idealKızlar şimdi çıktım doktordan sağda 2 tane yumurtam olmuş 18 ve 19 mm , cuma, pazar ve salı günü ilişki önerdi ama catlatma iğnesi vermedi herzaman iğne vermiyoruz dedi bazen ters tepki yapabiliyor adet olursan 2.günü gel dedi eğer olmazsan adetten 1 hafta sonra gel dedi
Ya ben doktor yarın 22 23 yazmş saatleri arası ama ben bugünden değerlendirsemmi diyorum gün aşırı değildi 3 gün felanYa sevindim yumurtalarına gayet idealinşallah güzel olur hersey senin için güzel değerlendir ayse iğne de vermediği için salıdan sonra da muhakkak gün aşırı ilişki dene
Yani mesela dün ilişkin olduysa yarını beklesen daha iyi yarın sabah meselaYa ben doktor yarın 22 23 yazmş saatleri arası ama ben bugünden değerlendirsemmi diyorum gün aşırı değildi 3 gün felan
Olmadı ama zaten yarın iğnesi sabah vurucam nasıl sağlıklı olur acabaYani mesela dün ilişkin olduysa yarını beklesen daha iyi yarın sabah mesela
Nacizane fikrim ve imkanın varsa canım bugün birliktelik olsun yarın iğne ve ertesi gün sabah tekrar ilişki ben öyle okumuştum ve öyle yaptımOlmadı ama zaten yarın iğnesi sabah vurucam nasıl sağlıklı olur acaba
Tamam canmm sağolNacizane fikrim ve imkanın varsa canım bugün birliktelik olsun yarın iğne ve ertesi gün sabah tekrar ilişki ben öyle okumuştum ve öyle yaptım
Ayy hadi hayrlısı canm benimkinden 2 şer mm öndesin
Çok sağolun kızlar inşalalh hakkımızda hayırlısı olur , bu ay hepimizde güzel sonuçlar alırız insallahYa sevindim yumurtalarına gayet idealinşallah güzel olur hersey senin için güzel değerlendir ayse iğne de vermediği için salıdan sonra da muhakkak gün aşırı ilişki dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?