Klomen kullananlar??

Anladım canım ama günler geçmiyo sanki kafa dağıtmak lazım aceleciyim biraz hemen belli olsun istiyorum galiba

Bende 14 gün bekleyeyim o zaman
Hatta burda okumuştum canım bilmiyorum ne kadar doğru 14 gün içinde hcg yükselip son günlerde düşüyormuş eğer gebelik varsa 14 günden sonra tekrar yükseliyor diye ama ne kadar doğru emin değilim

Hatta burda okumuştum canım bilmiyorum ne kadar doğru 14 gün içinde hcg yükselip son günlerde düşüyormuş eğer gebelik varsa 14 günden sonra tekrar yükseliyor diye ama ne kadar doğru emin

Anladım canım ama günler geçmiyo sanki kafa dağıtmak lazım aceleciyim biraz hemen belli olsun istiyorum galiba
Biraz daha bekliyelim ozaman ben 20 gün bekliyelim bekliyebilirsem

İnşallah hayrlı haber alırsn benm umudum yoktu a ıkcası acaba gelişmedi mi dedim belirti yok diye ve cok zor yumurtlama olduğu için gittim 2 tane deyince cok sevdim inşallah kalitelidir ve seninde vardır yumurta
Teşekkür ederim inşallah öyledir çok merak ediyorum bende şimdi yoldayım

Hadi inşallah arkadaşım çıkar çıkmaz haberdar et bizi
Kızlar şimdi çıktım doktordan sağda 2 tane yumurtam olmuş 18 ve 19 mm , cuma, pazar ve salı günü ilişki önerdi ama catlatma iğnesi vermedi herzaman iğne vermiyoruz dedi bazen ters tepki yapabiliyor adet olursan 2.günü gel dedi eğer olmazsan adetten 1 hafta sonra gel dedi

Ayy hadi hayrlısı canm benimkinden 2 şer mm öndesin

Ya sevindim yumurtalarına gayet ideal inşallah güzel olur hersey senin için güzel değerlendir ayse iğne de vermediği için salıdan sonra da muhakkak gün aşırı ilişki dene

Ya sevindim yumurtalarına gayet ideal inşallah güzel olur hersey senin için güzel değerlendir ayse iğne de vermediği için salıdan sonra da muhakkak gün aşırı ilişki dene
Ya ben doktor yarın 22 23 yazmş saatleri arası ama ben bugünden değerlendirsemmi diyorum gün aşırı değildi 3 gün felan

Ayy hadi hayrlısı canm benimkinden 2 şer mm öndesin
Çok sağolun kızlar inşalalh hakkımızda hayırlısı olur , bu ay hepimizde güzel sonuçlar alırız insallah soldaki yumurtamda 9mm bu Ay o büyümez sadece sağdakiler büyümüş gayet iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…