• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

Bende dayanamadim 7 gunde yaptim test ama adetimizin gecikmesini beklememiz gerek hemsireyim bn ama insan kendinde olunca cok farkli her dk bu konuyla ilgili seyler arastiriyorum gunler gecmek bilmiyor insallah rabim nasip eder
Amin inşallah gerçekten zor beklemek hayırlı haber alırız inşallah

Bende dayanamadim 7 gunde yaptim test ama adetimizin gecikmesini beklememiz gerek hemsireyim bn ama insan kendinde olunca cok farkli her dk bu konuyla ilgili seyler arastiriyorum gunler gecmek bilmiyor insallah rabim nasip eder
Evet ama hiçbir zaman adet gecikmesini bekleyemedim hep erken yaptım umarım bu sefer hayırlı haber Alırız 🤲

Kızlar bugün size mutlu haber vermeyi o kadar çok isterdim ki ama maalesef pek de umutlu birsey değil. Pazar günü kan vermiştim 128 Di Sabah kan verdim 2 günde değerim sadece 50lerde falan artmış doktoruma görüştüm dış gebelik vs olabilir yükselme az dedi bilmiyorum moralim çok bozuldu ne olduğunu anlamadım iki gün sonra tekrar kan ver dedi dua edin benim için 😔

Kızlar bugün size mutlu haber vermeyi o kadar çok isterdim ki ama maalesef pek de umutlu birsey değil. Pazar günü kan vermiştim 128 Di Sabah kan verdim 2 günde değerim sadece 50lerde falan artmış doktoruma görüştüm dış gebelik vs olabilir yükselme az dedi bilmiyorum moralim çok bozuldu ne olduğunu anlamadım iki gün sonra tekrar kan ver dedi dua edin benim için 😔
Insallah dis gebelik degildir cnm allah yardimcin olsun iyi haberlerini bekliyorum ama sn moralini sakin bozma

Evet oyuzden pek sevinmedim 1 hafta daha bekliycem nasil blm ama beklemek cook zor gunler gecmek bilmiyor nasip insallah hamileyizdir anne olmak nasip olur bizede o sevgiyi bizde goruruz
Canım ben hep hayal kırıklığına uğramaktan korkdum dedimdi hep iğnenin 17. G ü nü yapıcam adet olmazsam, 16. G ü nü yaptım bilerek kendimi strese sokmiyim diye erken yapmadım
canım kasıklarında ağrı devam ediyor mu hala. benim 13. günüm bu gün. testim negatif ama bel ve kasık ağlarım var. sence erken gebelik testi yapsam çıkar mı?
Evet canım devam adeiyo ara ara girip çıkıyo

Canım cok üzüldüm yaaa inşallah Bi anda artar canım dış gebelik değildir 🤲🏻

Ya hepimiz hamis olsak cocuklarimizin sorunlarini konusak resi.lerini paylasakk bu konularda desteklesek keske biri birimizi boyle elerimiz bos ne bilim ..cok moral bozucu

Canım ben hep hayal kırıklığına uğramaktan korkdum dedimdi hep iğnenin 17. G ü nü yapıcam adet olmazsam, 16. G ü nü yaptım bilerek kendimi strese sokmiyim diye erken yapmadım

Evet canım devam adeiyo ara ara girip çıkıyo
canım peki vajinanda ağrı hissediyor musun. benim hasta olacak gibi ağrı geliyor orama da. ama daha var adetime 3-4 gün

Allah büyük canım sıkma canını dua et inşallah dış gebelik değildir 🤲

Insallah değerin sağlıklı artar canım üzülme inşallah diş gebelik değildir belkide kimyasal oldu bol bol dua et bende bugün adet oldum malesef bu ay olmadı bidahaki aya kaldı

Insallah değerin sağlıklı artar canım üzülme inşallah diş gebelik değildir belkide kimyasal oldu bol bol dua et bende bugün adet oldum malesef bu ay olmadı bidahaki aya kaldı
Ya Ayşecim çok üzüldüm sana da inşallah diğer ay olur. Umudumuzu kaybetmeyelim biliyorum zor ama

Ya Ayşecim çok üzüldüm sana da inşallah diğer ay olur. Umudumuzu kaybetmeyelim biliyorum zor ama
Umudum hep var canım Allahın izniyle olacak sende sakın moralini bozma bende kimyasal geçirdiğimde çok üzülmüştüm ama.hep kendimi teselli ettim sağlıklı.bir bebek olmadığı için düşük oldu dedim hep dua ettim hayırlısı buymuş canım inşallah degerin yükselir bak en azından hamile kalabiliyorsun inşallah diş gebelik kaz o daha zor

Back