Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İğne de bile catlamayabiliyor mu? Korktum şimdi. Geçen ay kist oldu benim de Protestan kullandım 10 gün allahtan gitmiş. Bu ay iğne oldum diye rahattım, çatlar insallah. Sen tekrar gitmiyor musun catlamis mi çatlamamış mi diye kontrole.

Alcam alcam eşim işten gec gelecek iftara kadar arabaya atlar nöbetçi ezaneye giderim en kötü ayyyyy Allahım uüzümüze gül

Ay ne kadar heyecanlı :) Test almak icin bile 40 takla atıyoruz. İnsallah güzel haberini alırız.

Senella sen nasilsin yavrum ne var ne yok S sunshine__ kesin alicakmisin aramizda bir test yapmayan sen kaldin Guzel haberlerini bekliyorum

Ayyyy inşşş ya güzel haberler alırız hep birlikte sonra bebişlerii büyütmek için konuşuruz.
Kabızlık gaz sancıısı gibi ağrı kasılma oturunca batma falan :/ bugün geçti ama tuvalete çıktım çünkü :)
İçimden bi his hiç tutmadı diyoo eşim de hadi hadi sen hamilesin karnın şişmiş diyo :) sanki hemen şişiyor :))) 5-6 gün geçsin hemen

Kızlar buraya yazmıştım regl oldum napiyim doktora gideyim .mi olursan gel klomen e başlıycam dedi

Git tabi ki canim. İlk kullanırsın mi olacak bilmiyorum. İlkse tedaviye başla bir an önce. İlk değilse de devam et sürecin tam olarak tamamlanabilmesi için.

Kızlar çatlatma iğnesi olanlarda, kabızlık, siskinlik gibi problemler oldu mu? Dün oldum iğneyi ama karnım davul gibi sisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…