Vermezsen ayip olur verrr o testtin hakkidir soylimHahahah çılgın seniacaba diyorum yarın sabah kan mı versem daha net bi sonuç olur
Hadi bakalım ne diyecek Dr ama çatlamadıysa da doktora sor bi bakalım ben yine geleyim m diye sonuçta onlar çatlayacak diyo ama benim geçen ay iğneyle bile çatlamadı kist oluşmuş. Bende saf gibi bekliyorum bilseydim çatlamadığını rahat olurdum
Alcam alcam eşim işten gec gelecek iftara kadar arabaya atlar nöbetçi ezaneye giderim en kötü ayyyyy Allahım uüzümüze gül
Ben şimdi eve geçiyorum birazdan patlatırım yine bi testSenella sen nasilsin yavrum ne var ne yok S sunshine__ kesin alicakmisin aramizda bir test yapmayan sen kaldin Guzel haberlerini bekliyorum
Yapcnmı testBen şimdi eve geçiyorum birazdan patlatırım yine bi test
İnşallh yoldaym eve gdyrmmm nolur dua edinSenella sen nasilsin yavrum ne var ne yok S sunshine__ kesin alicakmisin aramizda bir test yapmayan sen kaldin Guzel haberlerini bekliyorum
Sorma ilk defa bu kadar bekledmadet gecikse test ypardmAy ne kadar heyecanlı :) Test almak icin bile 40 takla atıyoruz. İnsallah güzel haberini alırız.
Ettimmm cift cizgi gorup mutluluktan aglaa insalahİnşallh yoldaym eve gdyrmmm nolur dua edin
Evettt gecer gecmez yapcamYapcnmı test
İnşllhhhhhhhhhİnşallh yoldaym eve gdyrmmm nolur dua edin
Tamam canm bende alcMEvettt gecer gecmez yapcam
Git tabikide ilaçı şimdi yazar yarın başlarsnKızlar buraya yazmıştım regl oldum napiyim doktora gideyim .mi olursan gel klomen e başlıycam dedi
Naptin canim merak içindeyimTamam canm bende alcM
Meryem suresi mi canım ?
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım, akışına bırak illa belirti arama kendinde. Bu arada kabız mı oldun ? o da bir belritide :) yaa inşallah hayırlısı olur hayırlısıyla anne olacağımızın haberini alırız. senin az kalmış benim daha çok var test yapmama. ovı. zamanın bile bitmedi bu hafta
Kızlar buraya yazmıştım regl oldum napiyim doktora gideyim .mi olursan gel klomen e başlıycam dedi
Hahahah çılgın seniacaba diyorum yarın sabah kan mı versem daha net bi sonuç olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?