Bende öyle düşünüyorum reglim başlarsa sancılı olacak şimdiden hissetiriyor. Ben yarın en geç öbür gün kesin olurum. Ümitler haziran ayınaArkasina flaş tutarsa cizginin cikmasi gerek yeri cikar bence. Ama biraz bekleyelim bakalim sonradan birsey cikicak mi insallah cikar umut olur. Dun gece ben parca (buyuk pihti) düşürken pis bir sanci vururya oyle sanci cektim bu ay adet olursam baya sancılı olucak belliki. ( bu hic birimizde birsey yoksa biran once adet olup bu ayi geride birakmayi diliyorum bir an once ve umud ediyorum en az birinizden guzel haber almayi
Canim sen ne yaptin ? Olumsuz dusunme. Yarin kan testi yaptirsanaBende öyle düşünüyorum reglim başlarsa sancılı olacak şimdiden hissetiriyor. Ben yarın en geç öbür gün kesin olurum. Ümitler haziran ayına
m test yapacakmsnBende öyle düşünüyorum reglim başlarsa sancılı olacak şimdiden hissetiriyor. Ben yarın en geç öbür gün kesin olurum. Ümitler haziran ayına
Sabaha yapabilcem ancak son 1 tane elimde. Sen kaç tane aldınCan
m test yapacakmsn
Kizlar doktor igne vurulacagininiz bolgeyi kendimi soyluyor yani sag yada sola vurulsun diye ozellikle soyledimi?
1 tane aldm kapanmak üzerydi mpralm cok kotu oldu hiç bsey yapasm gwlmıoSabaha yapabilcem ancak son 1 tane elimde. Sen kaç tane aldın
Bende olmuştu canım ve gaz kabızlık
Bozuluyor evet onca gun onca agriyi bosa cektik gibi ama bak bu kullandiklarimizin bazilarina yeni ayda faydası olmuş yumurtalari daha guzel buyumus( ilacsiz) onundeki ay icin rota ciz daraltma kendini kismet degilmis bu ay birdakine insallahhhhhh1 tane aldm kapanmak üzerydi mpralm cok kotu oldu hiç bsey yapasm gwlmıo
Bugün ilk günüm cuma günü 4 .günüm o gün gitsem olur mu doktor geçen ay gidişimde keske dün gelseydin demişti dün dediği de 5.günümdü .Gidersem yine sürekli takip yapılıyor mu peki offf durdum durdum ramazan a 1 kala başladım tedaviye iftarlar calisyorum kafam çok karışık
Daha bugün ikinci gün, nasıl sayılıyor bilmiyorum da dün oldum iğneyi. Geceden başladı beni zorlamaya. İnsallah canim ya, senin sonlarda sanırım. Rabbim yüzünü güldürsün :)mavitosbik07 Kacinci günündesin hayırlı olsun insallah guzel sonuclanir..
Ohh maşallah yumoşlar büyümüşş :)) ben tek doz yemiştim ama doktorun bi bildiği vardır canım sen çalışmalara devam et :))Kizlar doktora gittim sagdaki yumurtam 22mm olmus sol 18 di sanirim iki igne verdi bi tanesi tam digeri yarik vuruldum 1,5 yani. Boyle vurulan varmi?
Kizlar doktor igne vurulacagininiz bolgeyi kendimi soyluyor yani sag yada sola vurulsun diye ozellikle soyledimi?
Kendin mi vurdun canim. Ben hastahanede vurdurdum sivi icine islediginde hafif canim yandiYok söylemedi karninin en yagli
kismina vur demisti ben de göbek te yok oturdum karnimin neresi cok katlanmis baktim yagli kismina furdummm
Yok canım hiç bozma moralini önümüzdeki ay bizi bekliyor. Hem daha dur bakalım adet olmadık moral bozmak için çok çok erken1 tane aldm kapanmak üzerydi mpralm cok kotu oldu hiç bsey yapasm gwlmıo
Doktor 22mm olmus ben 18 falan bekliyordum dedi bu bize yeter dedi. Igneyi vurdur yarindan sonra iliski dedi gun asiri. Sonrasi hayirlisi dedi. Kismet allah dualarimiz kabul etsinBenim orada hemşiresi vurdu dün valla sağ kolumdan. Göbekten sanmıştım dedim, önemi yok onnn çok fazla dedi. Yumurtalar ne alemdeymis, anlat biraz
Kendim vurdum hic aci hissetmedim:)Kendin mi vurdun canim. Ben hastahanede vurdurdum sivi icine islediginde hafif canim yandi
Teşekkür ediyorum insallah sizin yuzunuz guler ama Test negatif şekerim sitresi attim adeti bekliyorum sancilarim da var yeni aya artikDaha bugün ikinci gün, nasıl sayılıyor bilmiyorum da dün oldum iğneyi. Geceden başladı beni zorlamaya. İnsallah canim ya, senin sonlarda sanırım. Rabbim yüzünü güldürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?