Kızlar çatlatma iğnesi olanlarda, kabızlık, siskinlik gibi problemler oldu mu? Dün oldum iğneyi ama karnım davul gibi sisti
Canm daha inmdm yoldaymNaptin canim merak içindeyim
Canm daha inmdm yoldaym
Ben ben ben 6. 7. Günümdeyimmm karnım fena şiş 2 gündür kabızlık ve gaz vardı geçti bugün daha iyiyimm
Ay çok sevindim geçmesine, karin agrisindan oluyorum, o sanciyla gidiyorum, hiç bir şey olmuyor. Ne zormuş bu ilaç hormon işleri.
Tamam canım haberini bekliyoruz burda heyecanlaCanm daha inmdm yoldaym
Canm negatif yolladm resmi bak biTamam canım haberini bekliyoruz burda heyecanla
Tamam canım haberini bekliyoruz burda heyecanla
Ya sorma ben 3 ayda 3 kilo aldım hormon ilaçları m artık iştahım m açıldı bide düzenli koşardım hep bu sürede çok fazla yormamak için koşuyu da bıraktım iyice şiştim
Flaş tuttun mu arkasına?Canm negatif yolladm resmi bak bi
Valla bilmiyorum ki ilk yaptığımda yoktu sonradan çıktı anlamadım bendeBi kaç saat sonra değişebiliyor mu öyle ? Şimdi öğreniyorum bende.
Bugün ilk günüm cuma günü 4 .günüm o gün gitsem olur mu doktor geçen ay gidişimde keske dün gelseydin demişti dün dediği de 5.günümdü .Gidersem yine sürekli takip yapılıyor mu peki offf durdum durdum ramazan a 1 kala başladım tedaviye iftarlar calisyorum kafam çok karışık@mavitosbik07 Git tabikide ilaçı şimdi yazar yarın başlarsn
Bende olmuştu canım ve gaz kabızlıkKızlar çatlatma iğnesi olanlarda, kabızlık, siskinlik gibi problemler oldu mu? Dün oldum iğneyi ama karnım davul gibi sisti
Flaşda tuttm yok incecik çizgi bile yokFlaş tuttun mu arkasına?
Valla bilmiyorum ki ilk yaptığımda yoktu sonradan çıktı anlamadım bende
Arkasina flaş tutarsa cizginin cikmasi gerek yeri cikar bence. Ama biraz bekleyelim bakalim sonradan birsey cikicak mi insallah cikar umut olur. Dun gece ben parca (buyuk pihti) düşürken pis bir sanci vururya oyle sanci cektim bu ay adet olursam baya sancılı olucak belliki. ( bu hic birimizde birsey yoksa biran once adet olup bu ayi geride birakmayi diliyorum bir an once ve umud ediyorum en az birinizden guzel haber almayiFlaş tuttun mu arkasına?
Valla bilmiyorum ki ilk yaptığımda yoktu sonradan çıktı anlamadım bende
Kalsın bakalm ole iftara gidip gelene kadar bi değişklk olacakmıArkasina flaş tutarsa cizginin cikmasi gerek yeri cikar bence. Ama biraz bekleyelim bakalim sonradan birsey cikicak mi insallah cikar umut olur. Dun gece ben parca (buyuk pihti) düşürken pis bir sanci vururya oyle sanci cektim bu ay adet olursam baya sancılı olucak belliki. ( bu hic birimizde birsey yoksa biran once adet olup bu ayi geride birakmayi diliyorum bir an once ve umud ediyorum en az birinizden guzel haber almayi
Saglama almış yumırtacıkları catlasinlar diye bence rahat ol (ben tek doz)Kizlar doktora gittim sagdaki yumurtam 22mm olmus sol 18 di sanirim iki igne verdi bi tanesi tam digeri yarik vuruldum 1,5 yani. Boyle vurulan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?