Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ben ben 6. 7. Günümdeyimmm karnım fena şiş 2 gündür kabızlık ve gaz vardı geçti bugün daha iyiyimm

Ay çok sevindim geçmesine, karin agrisindan oluyorum, o sanciyla gidiyorum, hiç bir şey olmuyor. Ne zormuş bu ilaç hormon işleri.

Ay çok sevindim geçmesine, karin agrisindan oluyorum, o sanciyla gidiyorum, hiç bir şey olmuyor. Ne zormuş bu ilaç hormon işleri.

Ya sorma ben 3 ayda 3 kilo aldım hormon ilaçları m artık iştahım m açıldı bide düzenli koşardım hep bu sürede çok fazla yormamak için koşuyu da bıraktım iyice şiştim

Ya sorma ben 3 ayda 3 kilo aldım hormon ilaçları m artık iştahım m açıldı bide düzenli koşardım hep bu sürede çok fazla yormamak için koşuyu da bıraktım iyice şiştim

Evet ya aynen, şort giymiyorum ben de evde, kalın altlarla oturuyorum bu sıcakta :) insallah karşılığında yaramazları alırız kucağımıza da unuturuz bunlari

@mavitosbik07 Git tabikide ilaçı şimdi yazar yarın başlarsn
Bugün ilk günüm cuma günü 4 .günüm o gün gitsem olur mu doktor geçen ay gidişimde keske dün gelseydin demişti dün dediği de 5.günümdü .Gidersem yine sürekli takip yapılıyor mu peki offf durdum durdum ramazan a 1 kala başladım tedaviye iftarlar calisyorum kafam çok karışık

Kizlar doktora gittim sagdaki yumurtam 22mm olmus sol 18 di sanirim iki igne verdi bi tanesi tam digeri yarik vuruldum 1,5 yani. Boyle vurulan varmi?

Flaş tuttun mu arkasına?

Valla bilmiyorum ki ilk yaptığımda yoktu sonradan çıktı anlamadım bende
Arkasina flaş tutarsa cizginin cikmasi gerek yeri cikar bence. Ama biraz bekleyelim bakalim sonradan birsey cikicak mi insallah cikar umut olur. Dun gece ben parca (buyuk pihti) düşürken pis bir sanci vururya oyle sanci cektim bu ay adet olursam baya sancılı olucak belliki. ( bu hic birimizde birsey yoksa biran once adet olup bu ayi geride birakmayi diliyorum bir an once ve umud ediyorum en az birinizden guzel haber almayi

Kalsın bakalm ole iftara gidip gelene kadar bi değişklk olacakmı

Kizlar doktora gittim sagdaki yumurtam 22mm olmus sol 18 di sanirim iki igne verdi bi tanesi tam digeri yarik vuruldum 1,5 yani. Boyle vurulan varmi?
Saglama almış yumırtacıkları catlasinlar diye bence rahat ol (ben tek doz)

Bana boyunu kilona gore 1,5 doz vuralim dedi. Yarindan sonra iliski dedi. Neden 2 gun bekletiyor onuda anlamadim. Yani ben simdi bu aksam iliski olsa sakincasi var midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…