Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabahki

Eklentiler

• 07C3804F-C5BC-4767-A8F2-904C63D91AE2.jpeg
    14,3 KB · Görüntüleme: 38
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım bu ay ilk defa klomen kullandım herşeyim normal sadece bir yumurtam çatlamıyor onun için de doktor bana klomen verdi yeni bitti etkisini hemen gösteriyor mu bilginiz varsa söyler misiniz

İşte fotoda hiç belli olmuyor. O yüzden zaten çok umutlanmak istemiyorum

akşam yapsam cıkarmı zaten orucluyum bişey yiyip içmedm yada yarın sabah mı yapsam ayyy bilememdm

Şu an idrarin zaten susuz daha iyi olur.
Iftardan sonra şu içeceksin. Sabaha sahurda yiyeceksin şu içeceksin gene idrar sıvı oluyor.
Oruçluyken daha iyi çıkar.

ay ben bile heyecan yaptım salak salk ekrana sırıtıorm millet dicak ne iş karıştırıo dicek bende yapcam aksam banane ya eczane acık olsa hele bi ayyyyy bu tetse çizgi ışkla belli oluo dmiii
kızlar varsa çıkar bence , yapın streste kalmaktansa. inşallah hamişsinizdir.

Merhaba, hayırlısı olsun. Bende bu ay ilk defa kullandım. geçen hafta bitti bugün doktora gideceğim ? Etkisini gösteriyor mu derken sanırım bebek oluyor mu anlamında söyledin? 3.4. hapını kullananlarda var, artık kısmet işi oldu. Bende de hiçbir sorun yok ama bakalım ne olacak. Allah dualarımızı kabule etsin.

yapcam akşama bakalm cıkarsa artk napcam bilemiorm hemen kosa kosa hastaneye gderim :)
Ayyyyyyy yaaa canı gönülden diliyorum ki , inşallah akşama hastahanede beta yaptırdığını ve kesin hamile olduğunun müjdesini verirsin bize. Canım benim

Ayyyyyyy yaaa canı gönülden diliyorum ki , inşallah akşama hastahanede beta yaptırdığını ve kesin hamile olduğunun müjdesini verirsin bize. Canım benim
ay inşallah cıkar canm inşallah bak bugun 14 gün iğne vurulalı ve 1 kere bile test yapmadım inşallh yaptıgımdada mutlu haberi allırım ve hepimiz bu mutlu haberleri alırız.

Amin inşallah bu mübarek günler de allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah yani hap bittikten sonra bazı belirtiler veriyor mu diyecektim Benim de perşembe günü kontrolüm var doktor tekrar bakacak bakalım hayırlısı artık

Canım benim hap bittikten sonra aşırı akıntım oldu ve kasık ağrılarım , aslında agrıdan çok sol kasıkta batmalarım oluyor devamlı. Belki diyorum kendiliğinden çatlamıştır. gün aşırı birliktelik olursa şansım düşmez diye regl bittiğinden beri gün aşırı tekrarlıyoruz.

Canım dalgınlıktna atlamış olabiirim yazdıysan kusura bakma. son durumun nedir şimdi ?

Valla son durum hala kasık batmaları geliyor ara ara dün daha fenaydım ben tuvalete de çıkamadım iyice baskı yaptı oturunca kalkınca makatta bile ağrı batma vardı. Şimdi daha iyiyim klomen çatlatma ve aşılama sonucu bekliyorum ben :) bakalım ne olacak ama ne akıntı ne göğüs ucu hassasiyetim var .
Test için 5-6 gün daha bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…