Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bi dua varmış Hamilelik isteyenler için kaç doktor kısırlık teşhisi koymuş kadına kadın 45 yaşında gebe kalmış. Öğrenip size de paylaşacağım Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Çok hafif gördüm gibi. Şimdi sende daha önce çizgi olmadığı için durum heyecanlı:))

Bende 9.gün bile çizgi vardı. 10-11 yapmadım (orayı bilmiyorum) 12 de silik çizgi var. Ve Armin de de dün silik çizgi cıktı. Ya bizimkiler iğne etkisi Hâlâ, ya da hep birlikte hamileyiz :)))

valla canım diğer arkadas yaptı 6. gün mü ne hiç çizgi cıkmamıstı iğnenin etkisi gecmişti dedi ve şimdi yaptı ve çizgi görmüş

Belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım, akışına bırak illa belirti arama kendinde. Bu arada kabız mı oldun ? o da bir belritide :) yaa inşallah hayırlısı olur hayırlısıyla anne olacağımızın haberini alırız. senin az kalmış benim daha çok var test yapmama. ovı. zamanın bile bitmedi bu hafta

Bu arada bi dua varmış Hamilelik isteyenler için kaç doktor kısırlık teşhisi koymuş kadına kadın 45 yaşında gebe kalmış. Öğrenip size de paylaşacağım Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Meryem suresi mi canım ?

Hissediyorum ama tıpkı adet olacakmışım gibi hisler. Sen ne alemsin. Testi kesin yapacak mısın akşam
Bak farkındaysan bir kaç gün öncesinden başladı adet belritilerin? yani 3,4 gündür adet olucam gibi hissediyorum diyorsun, genelde hamileler aynı şikayetleri yazmış, hemde hepsi. adet sancısı çektiklerini hatta erken adet olacaklarını düşünmüşler. inşallah tüm bu belirtilerin hamişliktendir. ( hamişliktendir yerine kızındandır yazıyordum allah söyletti. :))) kızın olacak :)

Aaa çok tatlısın :) inşallah canım ya beni de şaşırtan bu kadar erken başlaması normalde ağrılarım başlardı sabahına adetim gelirdi. Şimdi kafam karışık bundan dolayı

Aaa çok tatlısın :) inşallah canım ya beni de şaşırtan bu kadar erken başlaması normalde ağrılarım başlardı sabahına adetim gelirdi. Şimdi kafam karışık bundan dolayı
sen sabah yine tekrarla silik cıkarsa kan ver bakalm tatlm bnde de göğüslerim şiş sanki adet olacak gibi şiştiler işte gün içinde 3 kere sağ tarafıma agrı gelp gdıo bakalm

İnşallah hep birlikte hamileyizdir canlar eğer hamileysem 2 şubat görünüyor doğum tarihi :) hihihi şimdiden bunları hesaplıyorum ya
Eee burda ikinci cizgii bayaaaaaaa net ya
Şimdi eve geççem inşallah test alabilirim de yenisini yaparım. Bi de sabah patlatırım test

uniq12 benceeeemm yavrum sen sevinmeye basla hamilesin silik cizgin gölge degil baya guzel belli

Bu arada kizlar ben yine hadi dedim yapayim son iki kalan testime kiyip bir tane daha yaptim hayaleti gectim gölge bile yok benaa cızik atin olan testime oldu keske treden gelirken butun eczaneleri sıfırlayıp gelseymişim ama aşılama bu gelecek battan sonra ya bir aksiklik cikmazsa insallah yapma diyorum test sitres olma birak kendini donuna bak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…