- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
7.30da yaparım canm hmen yazarmAyyyy saat kaçta yapacaksın :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7.30da yaparım canm hmen yazarmAyyyy saat kaçta yapacaksın :))
amin canmBu arada bi dua varmış Hamilelik isteyenler için kaç doktor kısırlık teşhisi koymuş kadına kadın 45 yaşında gebe kalmış. Öğrenip size de paylaşacağım Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Hissediyorum ama tıpkı adet olacakmışım gibi hisler. Sen ne alemsin. Testi kesin yapacak mısın akşam:) peki vucudunda bişey hissedymsn
Bu sabahki
yaparım canım ya artık olanlar olsun :)Hissediyorum ama tıpkı adet olacakmışım gibi hisler. Sen ne alemsin. Testi kesin yapacak mısın akşam
valla canım diğer arkadas yaptı 6. gün mü ne hiç çizgi cıkmamıstı iğnenin etkisi gecmişti dedi ve şimdi yaptı ve çizgi görmüşÇok hafif gördüm gibi. Şimdi sende daha önce çizgi olmadığı için durum heyecanlı:))
Bende 9.gün bile çizgi vardı. 10-11 yapmadım (orayı bilmiyorum) 12 de silik çizgi var. VeArmin de de dün silik çizgi cıktı. Ya bizimkiler iğne etkisi Hâlâ, ya da hep birlikte hamileyiz :)))
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım, akışına bırak illa belirti arama kendinde. Bu arada kabız mı oldun ? o da bir belritide :) yaa inşallah hayırlısı olur hayırlısıyla anne olacağımızın haberini alırız. senin az kalmış benim daha çok var test yapmama. ovı. zamanın bile bitmedi bu haftaValla son durum hala kasık batmaları geliyor ara ara dün daha fenaydım ben tuvalete de çıkamadım iyice baskı yaptı oturunca kalkınca makatta bile ağrı batma vardı. Şimdi daha iyiyim klomen çatlatma ve aşılama sonucu bekliyorum ben :) bakalım ne olacak ama ne akıntı ne göğüs ucu hassasiyetim var .
Test için 5-6 gün daha bekleyeceğim
Meryem suresi mi canım ?Bu arada bi dua varmış Hamilelik isteyenler için kaç doktor kısırlık teşhisi koymuş kadına kadın 45 yaşında gebe kalmış. Öğrenip size de paylaşacağım Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Aaaa sabah ki net olmamısmıBu sabahki
Bak farkındaysan bir kaç gün öncesinden başladı adet belritilerin? yani 3,4 gündür adet olucam gibi hissediyorum diyorsun, genelde hamileler aynı şikayetleri yazmış, hemde hepsi. adet sancısı çektiklerini hatta erken adet olacaklarını düşünmüşler. inşallah tüm bu belirtilerin hamişliktendir. ( hamişliktendir yerine kızındandır yazıyordum allah söyletti. :))) kızın olacak :)Hissediyorum ama tıpkı adet olacakmışım gibi hisler. Sen ne alemsin. Testi kesin yapacak mısın akşam
İnşallah canım inşallah. İstanbuldayım ben. doktorum gece çalışıyor , tavsiye üzerine gittim memnun kaldım. inşallah da öyle devam ederim.
Aaa çok tatlısın :) inşallah canım ya beni de şaşırtan bu kadar erken başlaması normalde ağrılarım başlardı sabahına adetim gelirdi. Şimdi kafam karışık bundan dolayıBak farkındaysan bir kaç gün öncesinden başladı adet belritilerin? yani 3,4 gündür adet olucam gibi hissediyorum diyorsun, genelde hamileler aynı şikayetleri yazmış, hemde hepsi. adet sancısı çektiklerini hatta erken adet olacaklarını düşünmüşler. inşallah tüm bu belirtilerin hamişliktendir. ( hamişliktendir yerine kızındandır yazıyordum allah söyletti. :))) kızın olacak :)
sen sabah yine tekrarla silik cıkarsa kan ver bakalm tatlm bnde de göğüslerim şiş sanki adet olacak gibi şiştiler işte gün içinde 3 kere sağ tarafıma agrı gelp gdıo bakalmAaa çok tatlısın :) inşallah canım ya beni de şaşırtan bu kadar erken başlaması normalde ağrılarım başlardı sabahına adetim gelirdi. Şimdi kafam karışık bundan dolayı
İnşallah hep birlikte hamileyizdir canlar eğer hamileysem 2 şubat görünüyor doğum tarihi :) hihihi şimdiden bunları hesaplıyorum yaÇok hafif gördüm gibi. Şimdi sende daha önce çizgi olmadığı için durum heyecanlı:))
Bende 9.gün bile çizgi vardı. 10-11 yapmadım (orayı bilmiyorum) 12 de silik çizgi var. VeArmin de de dün silik çizgi cıktı. Ya bizimkiler iğne etkisi Hâlâ, ya da hep birlikte hamileyiz :)))
Şimdi eve geççem inşallah test alabilirim de yenisini yaparım. Bi de sabah patlatırım testEee burda ikinci cizgii bayaaaaaaa net ya![]()
ya bu mutluluğu bende yaşamak istyrm :)İnşallah hep birlikte hamileyizdir canlar eğer hamileysem 2 şubat görünüyor doğum tarihi :) hihihi şimdiden bunları hesaplıyorum ya
Şimdi eve geççem inşallah test alabilirim de yenisini yaparım. Bi de sabah patlatırım test![]()
Hahahah çılgın seni