Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Insallah canim bakalim basladik her turlu calismalara zaten buyuk konusmayayim ama bu klomen tedavisi ignesinden sonra falan olmazsa ben doktora ara vericem zayiflayip stres yapmicam...eaimde stres oluyo bende
Hee inşallah... Bende cok stres yapıyorum doktor da fark etti zaten beni muayene ederken bile stresliyim cnm ya çocuğun olmama gibi bi durumun Şuan lik yok tedavi leri sırasıyla uygulayacagiz dedi bende söyledim zaten ona çok stres yaptığımı oda dediki stres yapma günde bi 40 dk a yürü başka şeyler düşün gibi şeyler söyledi. Stres yaptığım için de olmuyor olabilirmiş... çoğu kişi stres yapmadığı zaman hamile kalmis

Evet ama mumkun olmuyo ki yumurtlama gununu hesapla beraberlik olsun falan derken kasiyorum kendimi...olacak ins...biz tedbiri birkmayalim da o gelir Allah izin verdigi zaman...

Evet ama mumkun olmuyo ki yumurtlama gununu hesapla beraberlik olsun falan derken kasiyorum kendimi...olacak ins...biz tedbiri birkmayalim da o gelir Allah izin verdigi zaman...
Aynen öyle tatlım şu stres i inşallah yeneriz birbirimize destek olalım cnm evet tedbiri elden birakmayalim Allah nasip eder bebeklerimiz olur insallah hayirlisiyla

slm kızlar bayağı kaynatmışsınız okudum tek tek :)
stres bende de var..ardasım doğru diyorusn hesaplarken hap kullanırken nasl stres yapmayalım...
dizilerdeki gibi değilizki bi seferde hamile kalalım

slm kızlar bayağı kaynatmışsınız okudum tek tek :)
stres bende de var..ardasım doğru diyorusn hesaplarken hap kullanırken nasl stres yapmayalım...
dizilerdeki gibi değilizki bi seferde hamile kalalım
Nasıl yeneriz bu stres i ya bi çözüm u olsa evet... aynen öyle kız

ben 7 martta bulgaristana gidicem ya daha da stresliyim ne olucak dr ne zmn gel dicek olucakmı olmucakmı..
diğer yandan rejim yapıyorum beyazlar uzak duruyorum onun stresi de var
İş için mi Bulgaristan a gidiyorsun. beyazlar derken ne yi kastettin cnm anlamadım da... ahh bu stres yaa

Selam kizlar bn 7aylk evliyim ikinci aydan beri cock istiyorz adetlerm en bastan beri hep duzensiz dgum kontrol haplaryla adetm anca duzeliyo.polikistk overm oldgu icn adetlerm duzensiz.klomende 3.ayim 2.catlatma ignem gecen ay tutmadi bgn igneden sonraki 10.gunum cok sabirsizm test yapmak istiyorm bian once 12.gun kan testi yaptrsam belli olurmu acaba

hosgelidn...inşallah pozitif cıkar sonuc ama burda okudugum kadarıyla 15.günü bekliyorlar daha garantiymiş..bekle bence

Insllah buyumstr b

Insallah canim bakalim basladik her turlu calismalara zaten buyuk konusmayayim ama bu klomen tedavisi ignesinden sonra falan olmazsa ben doktora ara vericem zayiflayip stres yapmicam...eaimde stres oluyo bende

Doktor da bana bu ay gebelik oluşmazsa bi sonraki ay ara verecez tedaviye dedi diğer aya yine başlarız raporlu aşılama mı dedi iğne mi dedi hatırlamıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah cnm stres yapmamak lazım zaten

Hayirlisi olsun yarin artik igne mi vercek bilemiyorum...insallh olusmustur da catlatir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…