- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 29
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.121
İnşallah cnm ya evet doktor erken gel dediHayırlı haberler alırsın inşallah canım. Sabah mı randevun??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm ya evet doktor erken gel dediHayırlı haberler alırsın inşallah canım. Sabah mı randevun??
Hadi bakalim yumoslar buyusun haber et canim sonucunu?İnşallah cnm ya evet doktor erken gel dedi
Tamam cnm haber edeceğim size sonucuHadi bakalim yumoslar buyusun haber et canim sonucunu?
Benimde yarin 14.00 da randevum bakalim ben nolcam?Tamam cnm haber edeceğim size sonucu
İnşallah cnm ya evet doktor erken gel dedi
Benimde yarin 14.00 da randevum bakalim ben nolcam?
Yumurtalara mi bakicakti?muayene eder...yarın bnmde 10.40da randevum var...
hepimiz için hayırlı olsun...
ben bişi merk ediyorum yineee...dr muayene etcekmi yoksa kan tahlilimi yapılcak?
Yumurtalara mi bakicakti?muayene eder...
Hayirlisi olsun yarin artik igne mi vercek bilemiyorum...insallh olusmustur da catlatir...
ewt yumurtalar büyümüşmü diye bakıcak..
ewt yumurtalar büyümüşmü diye bakıcak..
O zaman ultrasondan alttan muayene eder
Hee inşallah güzel haberler alırsın cnm haber edersin sende bizeBenimde yarin 14.00 da randevum bakalim ben nolcam?
Ya öyle mi cnm aynen hakkımızda hayırlısı olsunyarın bnmde 10.40da randevum var...
hepimiz için hayırlı olsun...
ben bişi merk ediyorum yineee...dr muayene etcekmi yoksa kan tahlilimi yapılcak?
Gittinmi canim doktora?Hee inşallah güzel haberler alırsın cnm haber edersin sende bize
Evet cnm 2 tane yumurtam gelişmiş biri 16 mm diğeri 17 ml doktor hanim güzel gelişmiş dedi yumurtalarım ve catlatma ignesi Ovitrelle verdi kızlar şimdi saat 11 de onu vurulacagim ve yarın akşam çarşamba akşam i ve perşembe akşam i ilişkiye girin dediGittinmi canim doktora?
Kiz niye demiyosun geldim diye masssssaaalllah yumoslara uzmedi annesiniEvet cnm 2 tane yumurtam gelişmiş biri 16 mm diğeri 17 ml doktor hanim güzel gelişmiş dedi yumurtalarım ve catlatma ignesi Ovitrelle verdi kızlar şimdi saat 11 de onu vurulacagim ve yarın akşam çarşamba akşam i ve perşembe akşam i ilişkiye girin dedi
Ayy cnm ya guldurdun benii evet maşallah inşallah sizinkilerde öyle olur bebeklerimiz gelir bian once hayirlisiylaKiz niye demiyosun geldim diye masssssaaalllah yumoslara uzmedi annesini
Insalllaahhhh insalllah canim da ben sunu anlamadim 36 saat onemli dyolar niye yarin aksam ve carsamba persembe dedi???Ayy cnm ya guldurdun benii evet maşallah inşallah sizinkilerde öyle olur bebeklerimiz gelir bian once hayirlisiyla
Yumrtalarn buyumesne cok sewndm igneyi bgun mu oldun ve oldgun gun mu iliski olsun dedi doktorInsalllaahhhh insalllah canim da ben sunu anlamadim 36 saat onemli dyolar niye yarin aksam ve carsamba persembe dedi???