- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.081
Hayr canim gitti gidiyordan aldim laboquik daha iyi set halinde gbelik testi de var icindeHımm anladım işte düzensiz olursa onu hesaplayamıyon malesefeczaneden mi aldın o testi bende mi denesem acep?
28 gunde 1 oluyosan 14.gun yani kisaca soyle diyeyim adet gununden 14 cikarip buluyosun ovulasyonu ben 30-14ten 16.gun oluyo hakikaten ovulasyon testi yaptim 16 ve 17.gun koyu cizgiyi gordum
Hımm anladım ne kadardı peki? ?Hayr canim gitti gidiyordan aldim laboquik daha iyi set halinde gbelik testi de var icinde
Bende almıştım 2 ay önce 17. Gün koyu çift cizgiyi gordum ama hamile kalmadım... nette okumuştum bu testi kullanan bazıları bu yolla hamile kalmış öyle yazmışlar yumurtlama gününü bulmuşlar yaniHayr canim gitti gidiyordan aldim laboquik daha iyi set halinde gbelik testi de var icinde
Set set degisiyo ama ben 22 liraliktan aldim...icinde 20 ovi 2 erken gebelik testi var..mantikli cunku eczaneden 1 gebelik testi 5lira ama bu paketler uygun bi arsatr bak canim gitti gidiyora uygun sayi ve fiyatlarda varHımm anladım ne kadardı peki? ?
Gecen ay kullandim buldum o gunh degerlendirdim de ama bnde pko varya o yuzden yumurta catlamadi sanirim bakalim bu ay nolcak?Bende almıştım 2 ay önce 17. Gün koyu çift cizgiyi gordum ama hamile kalmadım... nette okumuştum bu testi kullanan bazıları bu yolla hamile kalmış öyle yazmışlar yumurtlama gününü bulmuşlar yani
Adetin kac gunde bir duzenli mi?kızlar ya ben bu ay yumurtlayamadım 15.günüm test yaptım sıfır çizgi çıktı sizlerindemi böyle başladı dr gidecem addet olmayı bekliyorum ama çok korkuyorum neden yumurtam olmadı bu arada 2.çovcuk için uğraşıyorum
Anladım cnm ya bakalım bu ay ne olacak haberlesiriz burdan hergunGecen ay kullandim buldum o gunh degerlendirdim de ama bnde pko varya o yuzden yumurta catlamadi sanirim bakalim bu ay nolcak?
Haberlesiriz tatlimAnladım cnm ya bakalım bu ay ne olacak haberlesiriz burdan hergun
Bu arada pko nedir kısaca anlatirmisinHaberlesiriz tatlim
Yumurtalarjn etrafinda boyle findik gibi kistler olusuyove yumurta buyuyo yeterinec buyukluge ulasamadan adet oluyosun dollenmeye firsat olmuyo yani?bnde onu kilo vererek hafifletmeye calisiyorum canim insBu arada pko nedir kısaca anlatirmisin
Set set degisiyo ama ben 22 liraliktan aldim...icinde 20 ovi 2 erken gebelik testi var..mantikli cunku eczaneden 1 gebelik testi 5lira ama bu paketler uygun bi arsatr bak canim gitti gidiyora uygun sayi ve fiyatlarda var
26 günde oluyorum ve düzenlidir hep çok şaşırdım geçen ayda olmadıAdetin kac gunde bir duzenli mi?
Hmm anladım hafiflet cnm hafiflete bildiğin kadar insallahhYumurtalarjn etrafinda boyle findik gibi kistler olusuyove yumurta buyuyo yeterinec buyukluge ulasamadan adet oluyosun dollenmeye firsat olmuyo yani?bnde onu kilo vererek hafifletmeye calisiyorum canim ins
Bu arada pko nedir kısaca anlatirmisin
Bence bi doktora gorun hormonal problemin olabilir26 günde oluyorum ve düzenlidir hep çok şaşırdım geçen ayda olmadı
Insallah canim bakalim basladik her turlu calismalara zaten buyuk konusmayayim ama bu klomen tedavisi ignesinden sonra falan olmazsa ben doktora ara vericem zayiflayip stres yapmicam...eaimde stres oluyo bendeHmm anladım hafiflet cnm hafiflete bildiğin kadar insallahh
hormon testi yaptım sorun yokmuş dedi dr.ama dr gidecemBence bi doktora gorun hormonal problemin olabilir
Adetine engel ya hormon yada polip olabilir yada pkolusun?hormon testi yaptım sorun yokmuş dedi dr.ama dr gidecem
Yada mevsimsel stres ay icinde aldigin ilaclar?Adetine engel ya hormon yada polip olabilir yada pkolusun?
evet herşey insanlar içinmiş ....sapğol canım ya cevabların için inşallah adet olunca gidecem dra bakalım hayırlısıylaYada mevsimsel stres ay icinde aldigin ilaclar?