- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.061
Canim 13 gun erken olabilir 15 16 gun sonra deniliyo zaten adet zamanina denk geliyo ya o yuzden bi kac gun sonra adetten 1gun once idrar yap bi sonra kan?Var da ben carsamba yani igneden 13 gun sonra kan testi yaptirdim negatif cikti daha tutmamis olabilir mi yoksa kesin sonuc mudur bu ya offf
Bana mi dedin canim?Klomen bitince mi 10 mm oluşmuştu? ? Tekrar kontrole gittin mi
Hmm yumurtalar artar ins.benim ovulasyon donemim bu hafta cuma yada cumartesi gibi..insallah fazlalasir cunku ne kadar yumufta o kadar sans demek
Bilmiyorum bana ari sutu falan vermedi bugun son klomeni aldim dedim igne ilac dedim yok dedi ilacin etkisini gostermesine bakcaz dedi...korkuyorum 12mm olan catlamamis kist olur mu diye.?senin bi tane 10mm lik mi var?
Evet cnm öyle klomen bitince 2 gün sonra gittim doktor a 10 ml olmuş pazartesi tekrar gideceğim bakalım büyümüş ler miKlomen bitince mi 10 mm oluşmuştu? ? Tekrar kontrole gittin mi
Kac gunde 1 oluyosun adet?Evet öyle canım inşallah .doktor bana yumurtalar var dedi de bakalım tekrar kontrole çağırmadı.peki benim acaba yumurtlamam ne zaman ki onu bilmiyorum .doktor bu on gün önemli dedi
Bana mi dedin canim?
Bana mi dedin canim?
Ya inşallah cnm bol bol yumuslarimiz olur insallahHmm yumurtalar artar ins.benim ovulasyon donemim bu hafta cuma yada cumartesi gibi..insallah fazlalasir cunku ne kadar yumufta o kadar sans demek
Evet cnm öyle klomen bitince 2 gün sonra gittim doktor a 10 ml olmuş pazartesi tekrar gideceğim bakalım büyümüş ler mi
Yumurtalar karistiYok canım sana demedim diğer arkadaşa dedim durumu seninkini benzeyen :)
İnşallah kız yumuslarim büyüsün :))) peki o 2 gün içinde herhangi ilaç yada başka bişe kullandin miHımm inşallah büyürler cnm. Bende ilk gittiğimde 11mm di 2 gün sonra tekrar gittim 17mm olmuştu inşallah Seninki de büyür şansımız artar :)
:)) amannn hepimizde çok yumurta olsun da boşver karissinlar kizzYumurtalar karisti
İnşallah kız yumuslarim büyüsün :))) peki o 2 gün içinde herhangi ilaç yada başka bişe kullandin mi
:)) amannn hepimizde çok yumurta olsun da boşver karissinlar kizz
Benim pztsi yokken bugun 5.gun yani 1 gunde 2 mm buyumus pztsi 14mm olur ins.bi tanesi digeri ya buyur 20mm ya da durur oyle...ins buyurde hesaplar tutar:)) amannn hepimizde çok yumurta olsun da boşver karissinlar kizz
Kac gunde 1 oluyosun adet?
1 günde 2 mm güzel mis iyi büyümüş maşallah hep oyle büyürler canimcim inşallah kız hesaplarin tutar o zaman :)))Benim pztsi yokken bugun 5.gun yani 1 gunde 2 mm buyumus pztsi 14mm olur ins.bi tanesi digeri ya buyur 20mm ya da durur oyle...ins buyurde hesaplar tutar
28 gunde 1 oluyosan 14.gun yani kisaca soyle diyeyim adet gununden 14 cikarip buluyosun ovulasyonu ben 30-14ten 16.gun oluyo hakikaten ovulasyon testi yaptim 16 ve 17.gun koyu cizgiyi gordumValla benim adetler düzensiz bu geçen ay 29.gün de oldum bu ay nasıl olur hiç bilmiyorum bugün adetin 14 . günü yumurtlama normalde hangi günlerde oluyor? ?
28 gunde 1 oluyosan 14.gun yani kisaca soyle diyeyim adet gununden 14 cikarip buluyosun ovulasyonu ben 30-14ten 16.gun oluyo hakikaten ovulasyon testi yaptim 16 ve 17.gun koyu cizgiyi gordum
Bende 28 günde 1 oluyorum ya öyle mi ovulasyon doğru gösterdi heh hmm28 gunde 1 oluyosan 14.gun yani kisaca soyle diyeyim adet gununden 14 cikarip buluyosun ovulasyonu ben 30-14ten 16.gun oluyo hakikaten ovulasyon testi yaptim 16 ve 17.gun koyu cizgiyi gordum