Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Var da ben carsamba yani igneden 13 gun sonra kan testi yaptirdim negatif cikti daha tutmamis olabilir mi yoksa kesin sonuc mudur bu ya offf
Canim 13 gun erken olabilir 15 16 gun sonra deniliyo zaten adet zamanina denk geliyo ya o yuzden bi kac gun sonra adetten 1gun once idrar yap bi sonra kan?

Hmm yumurtalar artar ins.benim ovulasyon donemim bu hafta cuma yada cumartesi gibi..insallah fazlalasir cunku ne kadar yumufta o kadar sans demek

Evet öyle canım inşallah .doktor bana yumurtalar var dedi de bakalım tekrar kontrole çağırmadı.peki benim acaba yumurtlamam ne zaman ki onu bilmiyorum .doktor bu on gün önemli dedi

Bilmiyorum bana ari sutu falan vermedi bugun son klomeni aldim dedim igne ilac dedim yok dedi ilacin etkisini gostermesine bakcaz dedi...korkuyorum 12mm olan catlamamis kist olur mu diye.?senin bi tane 10mm lik mi var?
Klomen bitince mi 10 mm oluşmuştu? ? Tekrar kontrole gittin mi
Evet cnm öyle klomen bitince 2 gün sonra gittim doktor a 10 ml olmuş pazartesi tekrar gideceğim bakalım büyümüş ler mi

Valla benim adetler düzensiz bu geçen ay 29.gün de oldum bu ay nasıl olur hiç bilmiyorum bugün adetin 14 . günü yumurtlama normalde hangi günlerde oluyor? ?
28 gunde 1 oluyosan 14.gun yani kisaca soyle diyeyim adet gununden 14 cikarip buluyosun ovulasyonu ben 30-14ten 16.gun oluyo hakikaten ovulasyon testi yaptim 16 ve 17.gun koyu cizgiyi gordum

28 gunde 1 oluyosan 14.gun yani kisaca soyle diyeyim adet gununden 14 cikarip buluyosun ovulasyonu ben 30-14ten 16.gun oluyo hakikaten ovulasyon testi yaptim 16 ve 17.gun koyu cizgiyi gordum

Hımm anladım işte düzensiz olursa onu hesaplayamıyon malesef eczaneden mi aldın o testi bende mi denesem acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…