- 17 Ocak 2015
- 348
- 145
- 33
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.141
Evet cnm 2 tane yumurtam gelişmiş biri 16 mm diğeri 17 ml doktor hanim güzel gelişmiş dedi yumurtalarım ve catlatma ignesi Ovitrelle verdi kızlar şimdi saat 11 de onu vurulacagim ve yarın akşam çarşamba akşam i ve perşembe akşam i ilişkiye girin dedi
saol cnm..ilk deneme ya merk ediyorum...
Yok ben degil arkadas igne oldu canim...benim bugun bakilcak yumurtalara?Yumrtalarn buyumesne cok sewndm igneyi bgun mu oldun ve oldgun gun mu iliski olsun dedi doktor
Doktordayim kizlar dua edin
He pardon karistrdm.ben herkes doktra gtcem.bgun.dyince :) hakknzda hayrlisi beklemek cok zor.benm 12.gunum bgn carsmba kan testine gdicem
Hayir bekliyorum...Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım muayene oldun mu ?? ; )
Hayir bekliyorum...
Hayir igneyi 12gun once wuruldm adetm.gecen.ay 22sinde gelmsti ama duzensz adetlerm oyuzden gecikti bile diyemiyorm carsmba 14.gunum warsa kanda.cikar.demiAdetinin 12 . günü mü? ?
Hayir igneyi 12gun once wuruldm adetm.gecen.ay 22sinde gelmsti ama duzensz adetlerm oyuzden gecikti bile diyemiyorm carsmba 14.gunum warsa kanda.cikar.demi
Simdi ciktim 13mm olmus sagda yaDaha muayene olmadın mı? ?
Anlamiyorum niye buyumuyo ya???ama bugun adetin 12.gunu benim 17.gun yumurtlamam oluyo...cuma tekrar cagirdiSimdi ciktim 13mm olmus sagda ya((
Belki dayanamayp yarin bile yaptrablirm cok meraktaymÇıkar çıkar bence. Hayırlısı olsun inşallah
O da zaten gecen hafta pazrtesi 12mm di cuma yine 12mm di hafta sonu corekotu kuru yedim o sanirim fayda etti incir de aliim ben o zamanUzulme benm tam 20.gun buyumstu buyur zten az bsy kalms Bolbol incir ye ananas ye faydasi oluyo bence
Corekotu bal tarçin bende duymstum hepsni dene insllah faydasi.olurO da zaten gecen hafta pazrtesi 12mm di cuma yine 12mm di hafta sonu corekotu kuru yedim o sanirim fayda etti incir de aliim ben o zaman
Anlamiyorum niye buyumuyo ya???ama bugun adetin 12.gunu benim 17.gun yumurtlamam oluyo...cuma tekrar cagirdi
Corekotu bal tarçin bende duymstum hepsni dene insllah faydasi.olur