- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.041
Bilmiyorum hayir mi 12mm olan duruyo bi de yine sagda 10mm olan var pazrtesi gidicem tekrarHayırdır inşallah ne dedi doktor canım? ?
Hb canim12mm ve 10mm sagda yumurta var pztsj gitcem yine moralim bozulsu yahmm bizim 15 ay oldu...
hoşgeldinnn sonuçç
Bilmiyorum hayir mi 12mm olan duruyo bi de yine sagda 10mm olan var pazrtesi gidicem tekrar
Yok kist olur mu catlamayan 12mm olan dedim o da bakicaz bisey diyemem ama artik onu degil digerlerini dikkate qlcaz ilac etkisini gostersin bi pzrtsj bakalim dediyorum yapmadımı yani?
Bilmiyorum hayir mi 12mm olan duruyo bi de yine sagda 10mm olan var pazrtesi gidicem tekrar
Yok kist olur mu catlamayan 12mm olan dedim o da bakicaz bisey diyemem ama artik onu degil digerlerini dikkate qlcaz ilac etkisini gostersin bi pzrtsj bakalim dedi
Caim sana napilcak pazrtesi?heh canm şöyle desene :)
hadi hayırlısı p.tesi bende gidicem inşallah hayırlı sonuclarla gelicez
Caim sana napilcak pazrtesi?
E bni de pztsi cagursaydi ya gttim bos yerebanada bakıcak heralde büyüdüyse iğnedir herhalde klomen kullanıyorum 3.gün
E bni de pztsi cagursaydi ya gttim bos yere
Insallah diyelim...hayirlisiyla kavussakbazı drlar iki kez çağırıyomuş..belki seninki daha iyidir
Hayırlı haberlerle geldin inşallah cnmKizlar geldim doktordan...
Canim sagdaki 12mm lik yumurta duruyomus...bi de sagda 10mmlik bi yumurtam var pazartesi tekrar gtcemHayırlı haberlerle geldin inşallah cnm
Hımm hayırlısı inşallah daha var vaktine
Hee anladım kizz durumumuz ayni galiba ama ben çarşamba günü gittiğimde 10 ml lik yumurtam varmış işte bana arı sütü verdi bende pazartesi gideceğim inşallah güzel haberler veririz birbirimize Allahın izniyle cnmCanim sagdaki 12mm lik yumurta duruyomus...bi de sagda 10mmlik bi yumurtam var pazartesi tekrar gtcem
Bilmiyorum bana ari sutu falan vermedi bugun son klomeni aldim dedim igne ilac dedim yok dedi ilacin etkisini gostermesine bakcaz dedi...korkuyorum 12mm olan catlamamis kist olur mu diye.?senin bi tane 10mm lik mi var?Hee anladım kizz durumumuz ayni galiba ama ben çarşamba günü gittiğimde 10 ml lik yumurtam varmış işte bana arı sütü verdi bende pazartesi gideceğim inşallah güzel haberler veririz birbirimize Allahın izniyle cnm
Bilmiyorum bana ari sutu falan vermedi bugun son klomeni aldim dedim igne ilac dedim yok dedi ilacin etkisini gostermesine bakcaz dedi...korkuyorum 12mm olan catlamamis kist olur mu diye.?senin bi tane 10mm lik mi var?[/QUO
Anladım inşallah kist olmaz cnm ya. Evet cnm bi tane
Var da ben carsamba yani igneden 13 gun sonra kan testi yaptirdim negatif cikti daha tutmamis olabilir mi yoksa kesin sonuc mudur bu ya offf