- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.021
kızlar çatlatma iğnesinden sonra dr ne yapıyor kan testi mi istiyor??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman adetini bekle..sabirbende bugun 4.klomeni alicam yarin kontrol var...benimde 14mart adet...ama bakalim nolcak daha cooooook var...
kızlar çatlatma iğnesinden sonra dr ne yapıyor kan testi mi istiyor??
Yok canim simdi degil ogle gibi gel dedi 1.30 da gidicem...haber ederim insKontrole gittin mi canım? Hayırlı Haberini bekliyorum :)
Yok canim simdi degil ogle gibi gel dedi 1.30 da gidicem...haber ederim ins
Insallah...canm skkn cocuk meselesi yuzunden esimle bu sabah tartistik...doktora soylenip duruyo!...Tamam canım hayırlı haberler inşallah :)
Insallah...canm skkn cocuk meselesi yuzunden esimle bu sabah tartistik...doktora soylenip duruyo!...
Aslında arı sütünün hapini verecekti de 3, 4 ay önce sinde kullanmıştım 1,2 tane kasiklarimda çok ağrı yapmıştı o yüzden hapini istemedim içeceğini verdiEvet cnm ilk baştan beri özel e gidiyorum 1 senedir yani arı sütü miktar i 1 lt ama meyve nektarisi içinde arı sütüyle karışık inşallah yararı olur bu sabah bir su bardağı içtim bitene kadar icecem
Aslında arı sütünün hapini verecekti de 3, 4 ay önce sinde kullanmıştım 1,2 tane kasiklarimda çok ağrı yapmıştı o yüzden hapini istemedim içeceğini verdi
Oyle cnm inşallah faydasını görürüz inşallah cnm sanada şifa olurTabletlere pek güven olmaz benim eşim arıcı ondan biliyorum arı sütü çok az damla damla çıkar kesesinde.bende zaten bayanlar için çok faydalı olduğunu duyunca eşime banada ayarla dedim oda bahar da inşallah dedi :) şifa olur inşallah
Kac aydir gidiyosun ilac verip yolluyo sonuc yok dyo...bilmiyorum ya ins bi daha gtmeme gerek kalmaz...Niye ki doktor naptı?? Neyden memnun değil
Bilmiyorum valla heralde bi 10-15 güne test yapın der.sen çatlatma iğnesimi vuruldun??
Kac aydir gidiyosun ilac verip yolluyo sonuc yok dyo...bilmiyorum ya ins bi daha gtmeme gerek kalmaz...
Amin aminOyle cnm inşallah faydasını görürüz inşallah cnm sanada şifa olur
Kac aydir gidiyosun ilac verip yolluyo sonuc yok dyo...bilmiyorum ya ins bi daha gtmeme gerek kalmaz...
Canim ben memnunum alaninda uzman...gidisati da iyi yani ama esim sabirsiz...henüz olmadım p.tesi inşallah iğne olucam...
cnm dr.dan memnun değilse eşin değişritin. kafanız rahat olur..
Canim ben memnunum alaninda uzman...gidisati da iyi yani ama esim sabirsiz...
10 aydir istiyoruz...anladım..kaç aydır bekliyorsunuz peki ?
10 aydir istiyoruz...
Kizlar geldim doktordan...
Kizlar geldim doktordan...