- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.001
Ne dedi canim?
Catlatma ignesi vermedi mi?Sağ yumurtalıkta 17.16 mm lik bi yumurtam varmış solda da var ama onlar küçükmüş sağdaki çatlamaya yakın bugünden itibaren gün aşırı ilişki önerdi bakalım artık hayırlısı canım :) 10 gün boyunca böyle devam edin dedi bidaha ne zaman geliyim dedim inşallah hamile kalır öyle gelirsin dedi bende inşallah dedim
Bana verir heralde ya?bnde pko var!...sansa birakmak da istemiyorum garip ama igne versin istiyorum...Catlatma ignesi vermedi mi?
İnşallah cnm çıkınca haber verHımm hayırlısı inşallah canım inşallah dahada büyürler bende şimdi doktora gidiyorum tekrar kontrol için
Catlatma ignesi vermedi mi?
Bende dunen beri akintim var...acaba 12mm olnmi catladi diyorum neyse ki dunu degerlendirmistik...insallah baklim yarin da benim gunum...doktor ne dicek?Yok zaten çatlıyor bende dündendir kasıklarımda ağrı oluyor dedim oda yumurta çatlıyor ondandır dedi
Evet cnm ilk baştan beri özel e gidiyorum 1 senedir yani arı sütü miktar i 1 lt ama meyve nektarisi içinde arı sütüyle karışık inşallah yararı olur bu sabah bir su bardağı içtim bitene kadar icecemArı sütü mü sen özel hastaneye mi gittin? Bide arı sütü miktarı ne kadardı?? Arı sütü çok kıymetli bi ürün damla damla çıkar. nasıl bardak bardak içecen onu anlamadım
Tek yumurta mi var cnm..hadi insallah olur bu defaa..Sağ yumurtalıkta 17.16 mm lik bi yumurtam varmış solda da var ama onlar küçükmüş sağdaki çatlamaya yakın bugünden itibaren gün aşırı ilişki önerdi bakalım artık hayırlısı canım :) 10 gün boyunca böyle devam edin dedi bidaha ne zaman geliyim dedim inşallah hamile kalır öyle gelirsin dedi bende inşallah dedim
Igneden sonra 15 gun gecince kan testi yaptir adet olmazsan!.!..Selam kizlar..bende klomen kullandim biliyorsunuz..11 subat ve 12 subat supheli gunlerdi 1 hafta degerlendirdik...adete 1hafta kaldi ama hiicbir belirti yok.akinti yok kasik agrisi yok gogus agrisi yok. Yok ta yook...bugun test yaptim dayanamadim evde bi tane vardi yaptim negatif tabiki ama 27 subat adet tarihim.olmadi miki
Igne olmadi canim doktor iliski gununu soyledi sadece o kadarIgneden sonra 15 gun gecince kan testi yaptir adet olmazsan!.!..
O zaman adetini bekle..sabirIgne olmadi canim doktor iliski gununu soyledi sadece o kadar
Rabbim yuzunu guldurur insallahO zaman adetini bekle..sabirbende bugun 4.klomeni alicam yarin kontrol var...benimde 14mart adet...ama bakalim nolcak daha cooooook var...
Amin cumlemizin insRabbim yuzunu guldurur insallah
Bende dunen beri akintim var...acaba 12mm olnmi catladi diyorum neyse ki dunu degerlendirmistik...insallah baklim yarin da benim gunum...doktor ne dicek?
Tek yumurta mi var cnm..hadi insallah olur bu defaa..
Bende dunen beri akintim var...acaba 12mm olnmi catladi diyorum neyse ki dunu degerlendirmistik...insallah baklim yarin da benim gunum...doktor ne dicek?
Insallah guzel haberler alirsinİnşallah canım yok yumurtalar var en büyüğü 17mm miş
Hoşgeldin Aramıza :) valla bi bilgim yok bende bu ay klomen kullandım ama doktorum çatlatma iğnesinden bahsetmedi bugün tekrar kontrole gidiyorum .