- 8 Şubat 2015
- 91
- 45
- 35
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.921
Merhabalar
2 ay klomen kullanip catlatma ignesinle denedik olmadi 3. Ay Dr değiştirdik ve asilamaya karr verdik klomeni bu kez asilamaya hazirlik amaçli kullandim yumurtam 19 mm olduğu için asilamayi bu aya ertelemistik ki mucize gibi hamile olduğumu öğrendim 6 şubatta ve dun keseyi gördüm fakat bebis daha gorunmuor allahim hakkimizda hayirlisini versin..
İlk iki ay kullanımdan snra catlatms iğnesi vuruldum fakat gebelik yasamadim.Bugun ilk klomenimi aliyorum...cuma gunu kontrol...siz naptiniz ignesini olan varmi?
Kilo varmiydi bende pko var kilo da var basladim diyete ins bunlarin olmasina ragmen Rabbim bu tedavide yuzumu guldurur...agir pko degilmisim tek sorunum kilo gibi gozukuyo dua et bana da taze annecikİlk iki ay kullanımdan snra catlatms iğnesi vuruldum fakat gebelik yasamadim.
Evet kilo prob vrdi 102 den 85 dustm fakat şuan 90 kiloym maaleseffKilo varmiydi bende pko var kilo da var basladim diyete ins bunlarin olmasina ragmen Rabbim bu tedavide yuzumu guldurur...agir pko degilmisim tek sorunum kilo gibi gozukuyo dua et bana da taze annecik
Bnde 71 kiloyum...ama zyflamam lazimEvet kilo prob vrdi 102 den 85 dustm fakat şuan 90 kiloym maaleseff
Bugun ilk klomenimi aliyorum...cuma gunu kontrol...siz naptiniz ignesini olan varmi?
Benim sanirim hala catlamamis yumurtam duruyoBenimde bitti klomen. Yarın inşallah kontrole gidecem bakalım inşallah herşey yolundadır
Benim sanirim hala catlamamis yumurtam duruyo
Insallah canim...bundan sknuc alamazsam naparim dye dusunuyorum???Klomen daha çok yumurta sağlar inşallah . Bu ayda Şansın artar o zaman canım :)
Yarin haber ver canim merak ediyorum?Klomen daha çok yumurta sağlar inşallah . Bu ayda Şansın artar o zaman canım :)
Insallah canim...bundan sknuc alamazsam naparim dye dusunuyorum???
Yarin haber ver canim merak ediyorum?
Insallah canim...bundan sknuc alamazsam naparim dye dusunuyorum???
20 aylik evliyim canm 24 yasindayim sen?Bide ne kadar oldu evlisin cnm ??
20 aylik evliyim canm 24 yasindayim sen?
Ohooo canim sen daha cok gencsinBende 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz yaşım da bir ay sonra 23 olacak inşallah :)
Ohooo canim sen daha cok gencsinbende 8 aydir istiyorum sorunum pko ve kilo!..bi de Rabbim zamanini su an kismet etmemis
Kac yasinda canim?Tabi hersey nasip. Ben biraz daha gencim de eşim benden büyük .Onun için çok gecikmesini istemiyorum .