Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Hımm anladım hayırlısı olsun inşallah canım. Pazartesindn sonra belki klomen verir sana
Insallah kist olmaz catlamayip...oyle olcaksa catlasin istiyorum yok ama catlatici igne verirse ya da catlamssa klomen versin istiyorum...ofdd her ay karsk gidiyo ya...tam diyorum tamam dye daha beteri olmasin biseyler cikiyo

Insallah kist olmaz catlamayip...oyle olcaksa catlasin istiyorum yok ama catlatici igne verirse ya da catlamssa klomen versin istiyorum...ofdd her ay karsk gidiyo ya...tam diyorum tamam dye daha beteri olmasin biseyler cikiyo

İnşallah öyle olmaz ya iyi düşün karamsar olma. Doktor kontrolündn sonra ona göre tedavi olursun. Daha şimdi bişey belli değil cnm

Merhabalar
2 ay klomen kullanip catlatma ignesinle denedik olmadi 3. Ay Dr değiştirdik ve asilamaya karr verdik klomeni bu kez asilamaya hazirlik amaçli kullandim yumurtam 19 mm olduğu için asilamayi bu aya ertelemistik ki mucize gibi hamile olduğumu öğrendim 6 şubatta ve dun keseyi gördüm fakat bebis daha gorunmuor allahim hakkimizda hayirlisini versin..

X