Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

İyii geceler kızlar
klomen i mi 5 gün düzenli kullandım ve bitti çarşamba günü doktor a gidecegim hayırlısı olur insallah
hayırlı olsun canım.inşallah bu ay bebeğin sana sıkıca tutunur
Bu arada 4 yil tedavi sonucu ilk gebeligim
hayırlı olsun gözün aydın canım

Bugun ilk klomenimi aliyorum...cuma gunu kontrol...siz naptiniz ignesini olan varmi?
hayırlı olsun canım.inşallah bu ay kavuşursun bebeğine

Yarin haber ver canim merak ediyorum?

Gittim canım doktora şimdi eve gidiyorum. Alttan muayene etti sağ ve sol yumurtalığımda foliküller var dedi en büyüğü 11mm miş benim daha önce Kistim vardı doktor tekrar oluşabilecek cinsten olduğu için genel pelvik usb ye gönderdi onuda çekildm çok şükür bişey çıkmadı perşembe günü tekrar gel yumurtlamana bakacaz dedi öyle işte canım

Gittim canım doktora şimdi eve gidiyorum. Alttan muayene etti sağ ve sol yumurtalığımda foliküller var dedi en büyüğü 11mm miş benim daha önce Kistim vardı doktor tekrar oluşabilecek cinsten olduğu için genel pelvik usb ye gönderdi onuda çekildm çok şükür bişey çıkmadı perşembe günü tekrar gel yumurtlamana bakacaz dedi öyle işte canım
Iyi canim bakalim ins buyur daha da...hayrlisi olsun...

Peki 2 tane mj dedi sayi belirttimi?

Klomeni kullanırken takibe cgrma sebebi eğer doz yetersiz gelirse artirio Dr benim ole olmuştu önce sabah aksam 1 sonra sabah 2 aksam 2 en sonda 2 gün sabah 2 öğle 2 aksam 1 kullandım ki bi yumurtamsı oluştu kişiye gore deisir

Senin çatlamamış yumurta kaç mm di doktor dedi mi? ?
Yazdigina gore 12mm yaziyo simdi kactr bilmiyorum doktora sordum catlamis diye evet dedi...ama not yazmis orda sag 12mm dyo..beni mi korkutmamaya cakisiyo a nlamadim cuma igne mi vercek bilmiyorum hayrlisi dun 12ydi yani

Son düzenleme:
X