- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.901
Devlete...kontrol oldum su an catlamamis bi yumurtam varmis 2.5cmlik
Evet adetliyim ama var olan bi yumurtam varmis catlamayan...pazrtaiyi beklicem hala catlamadiysa beklicem catlamis ve yoksa klomene 5.gun yani paztsi baslicak..Ee ne olacak peki? Sen şuan adet değil misin? ?
1 gunde ne kadar buyur acaba yumurta?
:))AMİİN KUZUM AMİN
Almak istiyorum ama olmuyo ya yalvardim resmen doktora nafileNasılsıniz kızlar ne durumdasiniz klomen lerinizi alıyor musunuz
Neden vermiyor peki onu söyledi miAlmak istiyorum ama olmuyo ya yalvardim resmen doktora nafile
Adetliyim ama catlamams yumurtam var sag tarafimda...oyuzdenNeden vermiyor peki onu söyledi mi
Anladım cnm ınsallahh catlar odaAdetliyim ama catlamams yumurtam var sag tarafimda...oyuzden
Insallah catlarda calismaya baslarimAnladım cnm ınsallahh catlar oda
Insallahh kizzInsallah catlarda calismaya baslarim
Insallah catlarda calismaya baslarim
Yok canim pazartesi gitcem catlamis mi diye?Doktor kontrole çağırmadı mı seni? ?
Yok canim pazartesi gitcem catlamis mi diye?
Insallah kist olmaz catlamayip...oyle olcaksa catlasin istiyorum yok ama catlatici igne verirse ya da catlamssa klomen versin istiyorum...ofdd her ay karsk gidiyo ya...tam diyorum tamam dye daha beteri olmasin biseyler cikiyoHımm anladım hayırlısı olsun inşallah canım. Pazartesindn sonra belki klomen verir sana
Insallah kist olmaz catlamayip...oyle olcaksa catlasin istiyorum yok ama catlatici igne verirse ya da catlamssa klomen versin istiyorum...ofdd her ay karsk gidiyo ya...tam diyorum tamam dye daha beteri olmasin biseyler cikiyo