- 16 Ocak 2015
- 288
- 75
- 36
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.881
Slm kizlar bnde daha baslamadim yarin gidicem doktora adetin 5.gunu baslicam ins basladgim gunu soylerim beni ekleyin ugurlu listenize
Herkes cok iyi seyyler soyluyo klomenle ilgili bakalim ins benimde yuzum guler seninde...yarin buyuk gun:)Bol şanslar canım inşallah Allahın izniyle sag salim bebislerimize kavuşuruz ben de yarın gidiyorum doktora bakalım ne zaman başlatacak klomen e
Herkes cok iyi seyyler soyluyo klomenle ilgili bakalim ins benimde yuzum guler seninde...yarin buyuk gun:)
Insallah canim dualrimdasin ins.Evet canım benim ilk kullanmam da yumurtalarim gelişmedi inşallah bu ay yumoslar tedaviye cevap verir birbirimize dua edelim Allahım kabul eder insallah
Amin inşallah hosgeldinSelam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. Bu ay klomen kullanıyorum 3 . günüm .Rabbim cümlemize hayırlı kapılar açsın inşallah
Ben su an gidiyorum doktora klomen vericek canim daha yeni baslicam...Kimse cevap yazmıyor takibe giden yok mu ki
Ben su an gidiyorum doktora klomen vericek canim daha yeni baslicam...
Sen kullandinmi su an hanhi asamadasin?Hımm hayırlısı olsun inşallah :)
Sen kullandinmi su an hanhi asamadasin?
Bittikten 2gun sonrami doktora gidiceksin canim?Ben kullanıyorum şuan. Daha bitmemiş. Salı günü doktor randevum var yumurta takibi yapacakmış bende yeniyim bu konuda.
Bittikten 2gun sonrami doktora gidiceksin canim?
Yok daha gelmedi randevu 13te o ogle yemegnde keyif yapiyo!...Evet öyle olacak inşallah canım . Ee sen naptın doktora göründün mü? ?
Yok daha gelmedi randevu 13te o ogle yemegnde keyif yapiyo!...
Evet durumumuz ayni cnm Insallahh cnm Allahım nasip eder bizlere o güzelliği o masumlugu...hayirlisiylaAnladım canım amin herseyin hayirlisini versin Allahım hemen hemen aynı sorundan dolayi kullanıyoruz benimde yumurtan gelişmiyor bende rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı hayırlısıyla buraya yazariz inşallah birgün hamiş olduğumuzu
Devlete...kontrol oldum su an catlamamis bi yumurtam varmis 2.5cmlikMesai başlamış olması lazım ama :) özel e mi gittin yoksa devlete mi? ?
Evet durumumuz ayni cnm Insallahh cnm Allahım nasip eder bizlere o güzelliği o masumlugu...hayirlisiyla