Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Yok hayir kendiliginden olmadı 10aylik evliydim o zmn korunmayi bıraktık bi kac test yaptrdik rutin testler fsh 11 çıktı o yuzden kullandm klomeni ama sanirim şans bnden yanaydi hemen hamile kaldm 20 m olmuştu tek yumurtayla gebelik olustu supriz oldu bnm icin doktorum bile şaşirmisti bu ay o kdr sansli dgldm kismet artik bidahaki aya
İnşallah bu ay tutar canım ikinci bebeğini de alırsın kucağına canım sen kaç yaşındasin ben 27 yaşındayım tedaviye geç kalmış gibi hissediyorum kendimi:KK43:

Bn 29 yasimda dogurdm kizimi 32 yim simdi senin yasindaykn evlenmistm bn gec kalmis sayilmzsin:) sorun ne peki sende
Polikistik Over var canım Çevremde bazıları cocuk olmasi zor olmaz diyor bazıları olur diyor insan ister istemez sıkıntı yapıyor ama inanıyorum biz böyle içten istedice Allah dualarımizi karşılıksız bırakmayacak inşallah :KK68:

Polikistik Over var canım Çevremde bazıları cocuk olmasi zor olmaz diyor bazıları olur diyor insan ister istemez sıkıntı yapıyor ama inanıyorum biz böyle içten istedice Allah dualarımizi karşılıksız bırakmayacak inşallah allah bilir her seyden once inşallah dualarini eksik etme bide tavsiye hemde siddetle soğan kurunu uygula bn iki ay once enfeksiynum Var diye uyguldm ama bir hafta ictim yumurtm buyumustu fakat catlamamis ve kiste dönüşmüş adetimle gitti tabi ama uygula demekki buyutuyormus emin oldm adet olursam baslicm bu sefer duzenli yapcm

Soğan kür ünü nasıl kullanıyorsun adetin kaçıncı günü başlayıp bırakıyor sun birde ben bu soğan kürü bilinçsiz kullanılırsa eğer habersiz gebelik varsa bebeğin düşmesine sebeb oluyormuş o yüzden çekiniyor um kullanmaya bana nasıl kullandığını yazar misin canim

İnşallah bu ay tutar canım ikinci bebeğini de alırsın kucağına canım sen kaç yaşındasin ben 27 yaşındayım tedaviye geç kalmış gibi hissediyorum kendimi:KK43:
ben senin yaşında daha bekardım.28 yaşında evlendim 32 yaşında ilk mucizem oldu 33 yaşında da ikinci mucizem oldu canım.delilik ya 38 yaşındayım şimdi üçüncü olsun istiyorum.yaşın çok genç canım.senin yaşındakiler daha bekar canım.

ben senin yaşında daha bekardım.28 yaşında evlendim 32 yaşında ilk mucizem oldu 33 yaşında da ikinci mucizem oldu canım.delilik ya 38 yaşındayım şimdi üçüncü olsun istiyorum.yaşın çok genç canım.senin yaşındakiler daha bekar canım.

Ne güzel mucizeler yaşamıssin canım darısı üçüncü Süne ve bizim gibi Allahtan ilk mucizesi ni bekleyenlere olur inşallah mesajın için çok sağol umutlarima umut kattin :KK68:

Ne güzel mucizeler yaşamıssin canım darısı üçüncü Süne ve bizim gibi Allahtan ilk mucizesi ni bekleyenlere olur inşallah mesajın için çok sağol umutlarima umut kattin :KK68:
inşallah allah önce olmayanlara versin.ben o kadar tedavi gördüm iki tüp bebek denedim yıllarca olmadı.asla doğal yolla olmaz dediler ama iki oğlumda doğal yolla oldu tüm doktorlar şaştı kaldı.üstelik iki oğlum dışında doğal yolla olan 3 düşüğüm de var.toplamda beş kez doğal yolla hamile kaldım kaç doktorun her asla dedikleri zamanlara inat ben doğal hamile kaldım.ama hep adet tarihimi bile unutuğum nasıl olsa olmayacak deyip adet tarihim günlerce geçip hamilelik belirtileri başlayınca oturup adet tarihimi bulmaya çalıştığım sonra geçtiğini farkedip test yaptığım aylarda kaldım.hatta ilk oğlumda doktora adet tarihini belki yanlış bile söylemişimdir.tam net hatırlamıyordum.herkes anne olacak olmasam ben olmazdım sadece zamanı var canım

inşallah allah önce olmayanlara versin.ben o kadar tedavi gördüm iki tüp bebek denedim yıllarca olmadı.asla doğal yolla olmaz dediler ama iki oğlumda doğal yolla oldu tüm doktorlar şaştı kaldı.üstelik iki oğlum dışında doğal yolla olan 3 düşüğüm de var.toplamda beş kez doğal yolla hamile kaldım kaç doktorun her asla dedikleri zamanlara inat ben doğal hamile kaldım.ama hep adet tarihimi bile unutuğum nasıl olsa olmayacak deyip adet tarihim günlerce geçip hamilelik belirtileri başlayınca oturup adet tarihimi bulmaya çalıştığım sonra geçtiğini farkedip test yaptığım aylarda kaldım.hatta ilk oğlumda doktora adet tarihini belki yanlış bile söylemişimdir.tam net hatırlamıyordum.herkes anne olacak olmasam ben olmazdım sadece zamanı var canım

Canim sen ne güzel şeyler yazmışsın ağzından bal damliyor Allah razi olsun senden senin rahatsızlığın neydi bende pko var

Canim bn adetimin 7, gnu basladim sbh aksam bir bardk ictim 15 gun uyguluyorsun bildigim kadariyla sen netten yaz saracoglunun anlattığı videolar var nasil ve kimlerin icmesi gerektiğini anlatiyor tabiki bn klomen kullanmaya baslamamustm o zmn zaten 7. Gn basliysn 15 gn ara veriysn tekrar baslamn gerekn gn yne adetn 7. Gunune denk geliyo hamile oldugn araya denk gelmz yani

Canim bn adetimin 7, gnu basladim sbh aksam bir bardk ictim 15 gun uyguluyorsun bildigim kadariyla sen netten yaz saracoglunun anlattığı videolar var nasil ve kimlerin icmesi gerektiğini anlatiyor tabiki bn klomen kullanmaya baslamamustm o zmn zaten 7. Gn basliysn 15 gn ara veriysn tekrar baslamn gerekn gn yne adetn 7. Gunune denk geliyo hamile oldugn araya denk gelmz yani

Bilgilendirdigin için teşekkür ederim canım ama ben klomen tedavisi görüyorum klomenle kullanılması sakıncalı olmaz mi

Aramıza hosgeldin canım senin bi rahatsızlığın var mı
Hosbulduk tatlım yumurtalarım gelismiyormus onun için klomen verdi doktor bugün ilk defa işte kullandım geçen ay da rahim filmi çekildim tüpler acıkmı diye şükür ki acikmis Allaha şükür başka rahatsızlığım yok şimdilik bundan sonra hayırlısini versin rabbim

Hosbulduk tatlım yumurtalarım gelismiyormus onun için klomen verdi doktor bugün ilk defa işte kullandım geçen ay da rahim filmi çekildim tüpler acıkmı diye şükür ki acikmis Allaha şükür başka rahatsızlığım yok şimdilik bundan sonra hayırlısini versin rabbim

Anladım canım amin herseyin hayirlisini versin Allahım hemen hemen aynı sorundan dolayi kullanıyoruz benimde yumurtan gelişmiyor bende rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı hayırlısıyla buraya yazariz inşallah birgün hamiş olduğumuzu

Slm kizlar bnde daha baslamadim yarin gidicem doktora adetin 5.gunu baslicam ins basladgim gunu soylerim beni ekleyin ugurlu listenize:KK66:

X