- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.621
günü kontrole git canım yumurtana baksın catlamadıysa iğne verir çatlatırTekrar merhaba,
Cuma günü yetişmeyen kan testlerim bu gün çıktı ve klomen yazıldı 6. günümde başladım günde 2 tane sabah akşam + folik asit kullanıyorum. Ama bu gün o kadar araya sıkıştım ki doktorda işe de geç kaldım diye doktora hiç bir şey soramadım. şimdi ben bu ilaç bitince ne yapıcam doktorda özel bişey demedi diyemedi belkide.
14.güngünü kontrole git canım yumurtana baksın catlamadıysa iğne verir çatlatır
insallah hepımız pozıtıf sonuclar alırız cnm yahosgeldın cnm. agrılar normal ıgnenın etkısıyle oluyor. hıc belırtı arama dıkkatını baska yone cekmeye calıs bırseylerle ugras. cunku beklemek, gun saymak o kadar yorucu ve yıpratıcıkı..
catlatma ıgnesının 14-15-16. gunlerınde adet olunuyor genelde. ınsallah sen pozıtıf sonuc alırsın.
Arada agrim oluyo ccanım kanamam da bitmedi daha. Yarın tekrar kan vermeye gitcem inşallah sıfırlanmistir. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kalp atışını duydun mu bebisin in :)[/QUOTE]günaydın canım nasıl oldun iyimisin
allah yardımcın olsun cnm herşey bir imtihan hep dua et rabbime yakınlaşacaksın inan benim gibi melegin gelecek c.tesi randevum canım daha duymadım dua et olur mu bana çok korkuyorum[/QUOTE]Arada agrim oluyo ccanım kanamam da bitmedi daha. Yarın tekrar kan vermeye gitcem inşallah sıfırlanmistir. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kalp atışını duydun mu bebisin in :)
Evet tatlım, o bakıyor, uygun gorurse ıgne vuruyor, vurmazsa yumurtalar kendı catlayacagı ıcındır. Klomenı nasıl kullandın? Kacıncı gın baslayıp kac adet kullandın gınde? Pco var mı ?Ben birşeyi anlamadım bende şimdi klomen kullanıyorum ilk bi buçuk kutu kullandım ilacı bırak dedi ve bir kaç kez yanına çağırdı çok fazla yumurtan var ve bunlar birbirlerine baskı yaptığı için buyumeleri yavaş oluyor dedi tekrar bir kutu verdi bunu bitir pazartesi gel dedi. Şimdi eğer yeterli seviyeye geldiyse yumurtalarim hemen o günmü vuruyor iğneyi yoksa bir kaç gün sonramı ?
Yok yok aklını karıstırma pco olsa derdı :) pcolu degılsın demek. Mantar bende oldu. Bu ay reglı olursam kullanıcam verdıgı ılacları. Bısey dıcem mantar ılaclarını kullanırken klomen kullandırmadı mı ?Pco ne ? Ben ilk doktora gittim çocuk için mantar varmış ona da çocuk olmasına engelmis. İlk onun tedavisini ve ilaçlarını kullandım. Sonra klomen verdi günde uc tane bir kutuyu tamamen içtim ikinci kutunun yarısında yanına çağırdı gittim ilaçları bırak su gen gel dedi tekrar gittim muayne ette gene su gen gel dedi gene gittim.bu sefer yumurtaliklarin çoğalmış birbirine baskı yaptığı için buyuyemiyor dedi ve yine klomen verdi bu sefer günde iki tane. Bu gün bitiyor kutu pazartesi yanına gidicemde bakalım ne olacak.
Reglinin kacıncı gubu basladın klomene ?Pco ne ? Ben ilk doktora gittim çocuk için mantar varmış ona da çocuk olmasına engelmis. İlk onun tedavisini ve ilaçlarını kullandım. Sonra klomen verdi günde uc tane bir kutuyu tamamen içtim ikinci kutunun yarısında yanına çağırdı gittim ilaçları bırak su gen gel dedi tekrar gittim muayne ette gene su gen gel dedi gene gittim.bu sefer yumurtaliklarin çoğalmış birbirine baskı yaptığı için buyuyemiyor dedi ve yine klomen verdi bu sefer günde iki tane. Bu gün bitiyor kutu pazartesi yanına gidicemde bakalım ne olacak.
Yok yok aklını karıstırma pco olsa derdı :) pcolu degılsın demek. Mantar bende oldu. Bu ay reglı olursam kullanıcam verdıgı ılacları. Bısey dıcem mantar ılaclarını kullanırken klomen kullandırmadı mı ?
Canııım cok sagol cevabın ıcın. Mantar ıcın 3 gun arayla bı hap bı fıtıl onlar bıtonce de 4 gun bı hap daha verdı 7 gunluk bır surec. Sanırım reglim pazartesı gelıyor. Once klomenı bıtırıp sonra mantar ılaclarını kullansam yumurtlama donemıne yetısırım ınsallah.Kullandım ama şöyle ilk mantar ilaçlarını verdi bi ikon sonra tekrar gittim rahim filmim çekildi damarlarında tıkanıklık yoktu ondan sonra klomene başladım adetimin derken Benim adet duzensizlihim vardı. Ama şöyle anlatiyim adetim bitti ve ben 5 ci günü falan ilaç kullanmaya başladım canım
canım sen klomenle birlikte mi çörek otu bal tarçın uygulamıştın ?kızlar günaydın 4 gün kala kan testi yaptırmıştım 2,39 çıktı 16 sı bat günümdü hiç değişmezdi ama olmadım halen klomen gecikme yapıyormu böyle olan var mı aranızda dr yumurta çatladı demişti kist olmuş olamaz değil mi
hayır canım klomen kullandım gebelik olmadı sonraki ay kullandım gebe kaldımcanım sen klomenle birlikte mi çörek otu bal tarçın uygulamıştın ?
Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canim saol cevabin icinhayır canım klomen kullandım gebelik olmadı sonraki ay kullandım gebe kaldım
amin canım inş darısı sana merak ettiğin bişey olursa sor canımAllah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canim saol cevabin icin
saol canım yaa ben klomen ilkkez kullanıcam yan etkisi olurmu ... bir düşüğüm var benim haziran 27 de kaybettim eylülden beride olmuyo ilk gebeliğimde çörek otu bal tarcını yapmıştı vesile olmuştu şimdi dr klomen verince kür mü çörek otu bal tarçınmı bilemediamin canım inş darısı sana merak ettiğin bişey olursa sor canım