Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canım benimde düşüğüm var klomen bende rahim incelmesi yaptı devam etmedim bebebk tutunmadı yumurtam buyudu olmadı yani bende bal tarçın ve incir kürü deneyeyim bikaç ay dedim olmazsa giderim dr oldu şükür

şükür ki oldu canım yaaa ne diycektim bendede incele yaparmı yaaa endişeleniyorum yaa hemdee çook korkuyorummm

evet sürekli kontole gidicem bugün başlıycam klomene haftaya bugüne yine kontrol verdi dr um bakalım genelde 14. gün mü istenilen boyuta gelio
genelde canım adetin tam gününde oluyorsun tutmazsa o yüzden 14 deniyor canım ben ilk gebeliğimde 14.fün iğne vurulmuştum

genelde canım adetin tam gününde oluyorsun tutmazsa o yüzden 14 deniyor canım ben ilk gebeliğimde 14.fün iğne vurulmuştum
hımm bugün içmeye başladım ilacı canım Allahım hayırlısını versim bebişim gelir inşallahh buu ayyy çok daha fazla özletmeden

arkadaslar merhaba ne olur yardımcı olun ayın 3 unde catlatma ıgnesı vuruldum bugun ayın 17sı ne zmn bellı olur

merhaba arkadaşlar bu ay 2. klomen kullanışım ilk kullandığımda hamile kaldım bebeğim 1,5 aylıkken düştü şimdi 3 tane yumurtam oluştu eşimdede bende de sorun yok ama bekliyoruz bakalım ocak 4 regl günüm inşallah hamişimdir dua edelim birbirimize

kızlar varmı güzel haber.beklemede olanlar kimler.

Canim bir an takvimi gorunce hamilesin sandim ama olsun bu sekil ugur getirir insallah :) ben bugun 14. Gunumdeyim catlatma ignesi yapmadi doktor bugunleri degerlendirecegiz bakalim ama esimde nezle olmus sperm kalitesini etkilemez insallah ne yapsam bilemedim

bu ay ilk defa klomen kullandım bat 6 ocak sat 11 aralık 23 ü yumurtlama günümdü o gün acayip kasık ağrısı oldu o gün ve önceki gün ilişki oldu ben sabredemedim 25 aralıkta hcg yaptırdı sonuç 0.54 çıktı pazartesi tekrar yaptıracağım artmışsa hamileyim diyorum kendi kendime.bu arada yumurtlamadan bir gün sonra başlayan ve hala devam eden göğüs ucu sızısı var ellediğimde sadece buda beni çok ümitlendirdi ondan bu kadar erken testleri yapmaya başladım hiç böyle olmazdım ondan sonucu alınca pazartesi paylaşacağım sizinle

Canim cok erken test yapmissin varsa da cikmazdi zaten pazartesi bekki belli olur ama o bile erken aslinda

Canim cok erken test yapmissin varsa da cikmazdi zaten pazartesi bekki belli olur ama o bile erken aslinda
ben artık delircem valla test belirti derken takıntı yaptım dün 0.54 araştırırken acaba olurmu dedim cunku daha önce 0.5 çıkmıştı 0.54 ondan buyuk ya hemen umutlandım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…