- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 34
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.501
Sor canım sonuçta tüpte tıkanıklık varsa bu hsg ile belli olur hani doktorun gerek görmedi normal görünüyor diyebileceği bişey değil ama direk aşılama deneyelim olmazsa film çekelim de der belki zahmet olmasın diye hakkında hayırlısı olsun.Biz kadin dogum doktoruyla urolojiden cikip ugradik randevusuz ayni hastanede olunca...sonuca bakip bu degerlerle asilama dedi adetin 3. Gunu gel dedi iste..gidince sorucam olmazsa cektirip oyle yaparim...
Amin canim.dra ne zaman gidecen.cokta acele etme gitmek icin rahat ol.ne kadar rahat olursak hersey o kadar yolunda gidiyor
canim iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorum bikez yasadim o sitresi yok kese bos yok kalbi atmiyo erken gitmemAmin canim.dra ne zaman gidecen.cokta acele etme gitmek icin rahat ol.ne kadar rahat olursak hersey o kadar yolunda gidiyor
Bakalim cnm hasta olursam 11 aralikta gidicem...iyi haberleri vermeyi ve duymayi cok isterim.Sor canım sonuçta tüpte tıkanıklık varsa bu hsg ile belli olur hani doktorun gerek görmedi normal görünüyor diyebileceği bişey değil ama direk aşılama deneyelim olmazsa film çekelim de der belki zahmet olmasın diye hakkında hayırlısı olsun.
Gecen salidan itibarenmi 2 hafta yoksa bugunden itibarenmi 2 hafta.hic belirtin varmicanim iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorum bikez yasadim o sitresi yok kese bos yok kalbi atmiyo erken gitmem
Merhaba hamile misinHadi gözumuz aydin.Allahim yuzumuzu guldurdu.
Yok ya nerde.minenin hamile kalmasini dört gozle bekliyordum bu yuzden oyle yazdimMerhaba hamile misin
Allah hepimize nasip etsin tez zamanda benimde yok bekliyoruzYok ya nerde.minenin hamile kalmasini dört gozle bekliyordum bu yuzden oyle yazdim
29 YASİNDAYİ 2YİL OLACAK BU AY KLOMENE BASLADİM BAKALİM HAYİRLİSİ DUA EDELİM BİRBİRİMİZE SEN NE ZAMANDAN BERİ İSTİYORSNBir dahaki yila bebisli gireriz insallah.sen kac yildir istiyorsun kac yasindasin
Mrb nasılsınız benide aranıza alırmısınızBir dahaki yila bebisli gireriz insallah.sen kac yildir istiyorsun kac yasindasin
cok sgl canim ins kalp sesini duyayim ozaman dunyalar benim olcak cok kormuyorum kaybetmekten allah korusun canim tez zamanda senjnde olsun instuncer82 gözün aydın canım,darısı başımıza olsun. hep görüyordum seni topiclerde ,hamile olmana çook sevindim ,Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşAllahhh
cok sgl canim ins kalp sesini duyayim ozaman dunyalar benim olcak cok kormuyorum kaybetmekten allah korusun canim tez zamanda senjnde olsun ins
canim bugunde. itibaren var evet ruyamda en sevdigim yemekleri yiyorum sarma yaptim bugun aserme mi bu :) bidd kasik agrjm var eyilirken cok agriyor yatarken de normal mi buGecen salidan itibarenmi 2 hafta yoksa bugunden itibarenmi 2 hafta.hic belirtin varmi
canim bugunde. itibaren var evet ruyamda en sevdigim yemekleri yiyorum sarma yaptim bugun aserme mi bu :) bidd kasik agrjm var eyilirken cok agriyor yatarken de normal mi buGecen salidan itibarenmi 2 hafta yoksa bugunden itibarenmi 2 hafta.hic belirtin varmi
insss canim yaaAmiiinn inşAllah canım ,tez zamanda duyarsısn bebişinin pıt pıtlarınıı
Normal canim.rahmin buyudukce agri olmasi normal.mumkunse aserdigin yiyecekleri soyleme hamile dedilim ama simdi bende aseriyorum valla nobetteyimde canim nasil sarma istedicanim bugunde. itibaren var evet ruyamda en sevdigim yemekleri yiyorum sarma yaptim bugun aserme mi bu :) bidd kasik agrjm var eyilirken cok agriyor yatarken de normal mi bu
36 yasindayim bir yil oldu 2 ay once klomen kulladim hamile kalamadim calismalara devam29 YASİNDAYİ 2YİL OLACAK BU AY KLOMENE BASLADİM BAKALİM HAYİRLİSİ DUA EDELİM BİRBİRİMİZE SEN NE ZAMANDAN BERİ İSTİYORSN