Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Narkoz vermedi canım 5 -6 dakika sürdü kürtaj ama canından can gitti. Dış gebelik şüphesiyle bakcaklar garantiye almak için çünkü ultrason da rahimde görülmemişti. Kucuk sanirim .değerlerim bi ara düsüp yükseldi ya o yyüzden takip altında olmam gerekiyormuş. Artık kurtulmak iistiyorum. 4 haftadr hersey burnumdan geldi

Narkoz vermedi canım 5 -6 dakika sürdü kürtaj ama canından can gitti. Dış gebelik şüphesiyle bakcaklar garantiye almak için çünkü ultrason da rahimde görülmemişti. Kucuk sanirim .değerlerim bi ara düsüp yükseldi ya o yyüzden takip altında olmam gerekiyormuş. Artık kurtulmak iistiyorum. 4 haftadr hersey burnumdan geldi

Canım geçmiş olsun çok Rabbim bir daha yaşatmasın böyle acıları :KK43:

Bugün beta hcg belli olunca yazarsın yine.

Sedacim canim benim gecmisolsun.Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah

[QUOTEgsdr, post: 38011473, member: 618255"]Sedacim canim benim gecmisolsun.Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah[/QUOTE]
Allah razi olsun canım benim.

kewser st: 9496 .!.:
Canım geçmiş olsun çok Rabbim bir dahan böyle acıları :KK43:

Bugün beta hcg belli olunca yazarsın yine.
Sağol canım. En son 61 di canim sali ve cuma gunu tekrar bakilcak.hala sifirlanmazsa kemoterapi ignesi yapilcak

Günaydın kızlar ben de bu ay klomen kullandım adetim sadece birgün oldu normalde bir hafta sürer böyle bi durum yaşayan varmı acaba stresten mi oldu

Günaydın kızlar ben de bu ay klomen kullandım adetim sadece birgün oldu normalde bir hafta sürer böyle bi durum yaşayan varmı acaba stresten mi oldu
Merhaba test yaptın mı hic ? Yerlesme kanaması da olabılır veya tam sokemedıysen kıstte olabılır. Normalden farklı bır durum oldugu ıcın yanı oncekı aylarına gore. Drye gıt derım. Drye gitmeden de elham yapma. Klomen kullandıgımız ıcın. Sureklı kontrolde olmalıyız.

Merhaba test yaptın mı hic ? Yerlesme kanaması da olabılır veya tam sokemedıysen kıstte olabılır. Normalden farklı bır durum oldugu ıcın yanı oncekı aylarına gore. Drye gıt derım. Drye gitmeden de elham yapma. Klomen kullandıgımız ıcın. Sureklı kontrolde olmalıyız.​

Adetten önce erken gebelik Testi yaptım dayanamadım negatifti uc gun sonra kanamam oldu bir gün sürdü o da su andada sancim var cokraz kasikta ara arada belim ağrıyor acaba klomen kullandım diye mi böyle oldu bilmiyorum

Doktorum gebelik olmazsa diğer ayda kullan demişti ama içim rahat değil test yapıp öyle kullanayim sehir dışında olduğumdan dokturuma da gidemedim

Merhaba test yaptın mı hic ? Yerlesme kanaması da olabılır veya tam sokemedıysen kıstte olabılır. Normalden farklı bır durum oldugu ıcın yanı oncekı aylarına gore. Drye gıt derım. Drye gitmeden de elham yapma. Klomen kullandıgımız ıcın. Sureklı kontrolde olmalıyız.​

Adetten önce erken gebelik Testi yaptım dayanamadım negatifti uc gun sonra kanamam oldu bir gün sürdü o da su andada sancim var cokraz kasikta ara arada belim ağrıyor acaba klomen kullandım diye mi böyle oldu bilmiyorum​
3 gun oncekı test yanıltabılır eger hassas test degılsen. Erken gebelık testını de deneyebılırsın. Klomen bınyeyı bıraz bozuyo. Endıselenme. Ama simdi o reglı kanaması sayılırsa yenı klomenı ne zaman kullanıcan :KK43:

Adetten önce erken gebelik Testi yaptım dayanamadım negatifti uc gun sonra kanamam oldu bir gün sürdü o da su andada sancim var cokraz kasikta ara arada belim ağrıyor acaba klomen kullandım diye mi böyle oldu bilmiyorum​
3 gun oncekı test yanıltabılır eger hassas test degılsen. Erken gebelık testını de deneyebılırsın. Klomen bınyeyı bıraz bozuyo. Endıselenme. Ama simdi o reglı kanaması sayılırsa yenı klomenı ne zaman kullanıca​

Yarın baslamam gerekiyor klomene tekrar ama kafam rahat değil diger yandan da kuruntu mu yapıyorum diyorum sürekli düşününcebelkide psikolojik mi

Ben bu forumları cok okuyorum ondn mi acaba psikolojim bozuldu ya artık vücuttaki her değişikliği hmilelige yormak Allahtan sabır diliyorum ve benim gibi bekleyen herkesede Allah hayirlisiyla nasip etsin inşallah

Ben bu forumları cok okuyorum ondn mi acaba psikolojim bozuldu ya artık vücuttaki her değişikliği hmilelige yormak Allahtan sabır diliyorum ve benim gibi bekleyen herkesede Allah hayirlisiyla nasip etsin inşallah​
Eger hamıleysen klomene baslamaman lazım sanırım. Hassas test al, reglı gununden ıkı gun once saptayanlardan. Ebet forumun eksısı de var artısı da... Katılıyorum canım sana. Kacgunde bır reglı oluyodun, kacgun suruyordu ? Klomenı ne için vermıstı dr ?

28
Ben bu forumları cok okuyorum ondn mi acaba psikolojim bozuldu ya artık vücuttaki her değişikliği hmilelige yormak Allahtan sabır diliyorum ve benim gibi bekleyen herkesede Allah hayirlisiyla nasip etsin inşallah​
Eger hamıleysen klomene baslamaman lazım sanırım. Hassas test al, reglı gununden ıkı gun once saptayanlardan. Ebet forumun eksısı de var artısı da... Katılıyorum canım sana. Kacgunde bır reglı oluyodun, kacgun suruyordu ? Klomenı ne için vermıstı dr ?​
28 gündebir adetim düzenli olur her zaman bir hafta sürer rahim filmi cekildi sonra klomen en son gittimde doktor iki kutu verdi şehir disina çıktığım için yoksa aşılama yapacaktı bu ay ama ben istemiyorum henuz aşılama hiçbir problem yokmuş hemen aşılama niye yaptırım sadecw stresten olmuyo diye düşünüyorum

merhaba bende bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ama malesef tutmadı. eşimn değerlerine göre karar vericek doktorç belkide aşılama olucak bakalım.. aşılma yaptıran var mı aranızda arkadaşlar?

ben 2 aydır girmiyordum buraya bebek namına hıc bır sey dusunmedım gecen ay klomene baslattı doktorum 5 gun kullandırdı 1 hafta bekledık yumurtalarım buyumedı 3 gun daha bekledık ve ertesı gunu catlatma ıgnesı vurdurdu sonra catlatmadan 3 gun sonra pazartesı salı ve persembe ılıskı dedı dıger gunler serbestsın dedı ve gecen ay sadece bu gunler ılıskı oldu bızım ve nokto atısı 4 haftalık hamıleyım kesınlıkle moral en onemlı kızlar once moral sonra saglam doktor kızlar

ben 2 aydır girmiyordum buraya bebek namına hıc bır sey dusunmedım gecen ay klomene baslattı doktorum 5 gun kullandırdı 1 hafta bekledık yumurtalarım buyumedı 3 gun daha bekledık ve ertesı gunu catlatma ıgnesı vurdurdu sonra catlatmadan 3 gun sonra pazartesı salı ve persembe ılıskı dedı dıger gunler serbestsın dedı ve gecen ay sadece bu gunler ılıskı oldu bızım ve nokto atısı 4 haftalık hamıleyım kesınlıkle moral en onemlı kızlar once moral sonra saglam doktor ayrıca ben hap kullanmadan adet olamayan bırıyım 3 ay adet olmadıgım gunler yasadım ve 9 ay adet gormedıgım gunler gecırdım umıdınız allaha umudunuz tam her sey gonlunuzce olsun kızlar

merhaba bende bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ama malesef tutmadı. eşimn değerlerine göre karar vericek doktorç belkide aşılama olucak bakalım.. aşılma yaptıran var mı aranızda arkadaşlar?
Ben yaptirdim korkma cok sancili bi surec deil sakin stres yapma ama

ben 2 aydır girmiyordum buraya bebek namına hıc bır sey dusunmedım gecen ay klomene baslattı doktorum 5 gun kullandırdı 1 hafta bekledık yumurtalarım buyumedı 3 gun daha bekledık ve ertesı gunu catlatma ıgnesı vurdurdu sonra catlatmadan 3 gun sonra pazartesı salı ve persembe ılıskı dedı dıger gunler serbestsın dedı ve gecen ay sadece bu gunler ılıskı oldu bızım ve nokto atısı 4 haftalık hamıleyım kesınlıkle moral en onemlı kızlar once moral sonra saglam doktor kızlar
canım kacıncı gun ıgne oldun ?

X