Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

iyiyimde bu çocuk fikri gece gündüz ruyalarımda aklımda napmalıyım ya psikolojim bozulmasından korkuyorum

Benim lekem halen devam ediyor kesilmedi sokulmedimde.kirmizilari bekliyorum.senin sonucunu ogrenene kadar burdayim sonra veda edecem kk ne.kendime aklimdan cikaracagim ugras bulmak istiyorum.onumuz kis orguye baskayabilirim kafam dagilir en azindan sporada baskayabilirim kurlere devam edecem para biriktirecem tup bebek icin.

slm cnm bnde rüyamda olmayan bebeğimi gördüm kızdı ve gülümsüyordu çok güzel bir duygu

tamam canım çıkmadan eğer istersen face eklerim seni gebe kalınca yazarsın istersen görüşürüz de inş en kısa zamanda olur canım tüp bebek ne kadar inş gerek kalmaz bazen olmyacak gibi geliyor bebeğim biliyormusun

belgincim bu adete bir hafta kala neden ağrı oluyor bukadar bilgin varmı bekarken bir gün kala olurdu ne değişti ki ama bu bende 2 aydır böyle ya tutunamıyo ya kistmi

belgincim bu adete bir hafta kala neden ağrı oluyor bukadar bilgin varmı bekarken bir gün kala olurdu ne değişti ki ama bu bende 2 aydır böyle ya tutunamıyo ya kistmi
Ah yavrum bi bilsem evlendikten sonra zaten duzenim degisti klomen kullandiktan sonra iyice duzenim bozuldu.Allahim hayirlisini versin

Arkadaşlar merhaba yazdıklarınıza bakıyorum bazen görüyorumki moraliniz tamamen çökmüş oysaki sizde biliyorsunuzki bu işte en önemli faktörlerden biri de stress yapmamaktır burada çok gördük artık herşeyi bırakıp hayatını akışında yaşayanların daha kolay gebe kaldığını
Bence klomeni bırakıp doğal kürleri ne denemek en faydalısı hatta kürlerle kistleri giderip hormonları dengeledikten sonra dahi olmazsa ozaman klomen düşünmek gerek ben bu ilaçtan çok korkuyorum faydadan daha çok zararı var sanki bir kere kullandım pişman oldum
İstikrarlı bir şekilde tiksinmeden bıkmadan soğan ve incir kürünü uygulmak lazım ben halen saraçoğlunu takip ediuyorum yapacak çok şey varmış bunca zaman neyi beklediysem artık

Bakalim zaman bize neyi goserecek.bir kere hamile kaldigin icin tekrardan kalman yuksek moralini bozma.seninde gunune az kaldi.

Bakalim zaman bize neyi goserecek.bir kere hamile kaldigin icin tekrardan kalman yuksek moralini bozma.seninde gunune az kaldi.
canim dusuk yapip gebe kalamayanda var az kaldi evet kasik agrim azaldi ama bu ayda olmadi galiba sen ne durumdasin

canim dusuk yapip gebe kalamayanda var az kaldi evet kasik agrim azaldi ama bu ayda olmadi galiba sen ne durumdasin
Cok ilginc bi durumdayim sogan suyu ictim yinede adetim gecikti.benim bildigim sogan suyu adet sokturucu.halen lekem gelmeye devam ediyor bugunle 5 gun oldu.adetim gecikelide 3 gun oldu.sabah ola hayrola

Cok ilginc bi durumdayim sogan suyu ictim yinede adetim gecikti.benim bildigim sogan suyu adet sokturucu.halen lekem gelmeye devam ediyor bugunle 5 gun oldu.adetim gecikelide 3 gun oldu.sabah ola hayrola
günaydın canım idrar testi yapsana varsa çıkar sabrına ahyran kaldım yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…