- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.241
bende de var canım o günlerdir yanma sızı gibi batıyor bird inş gebeyiz ya bende diğer gebelikte bunlar vardı yanıltmasın beni yaNasil yaziliyorki bilmiyorum hic yazmadim.asilama icin acele etme.dogal kurleri dene once.olnazsa yaptirisin.doktorunu iyi sec.benim doktorum yumurtamin catlayip catlamadigina bakmadan asilama yapti tutmadi.bide iki gun ustuste asilama yapan doktorlar varmis bi arkadasim oyle hamile kaldi.birde asilamada cok agrim oldu bilmiyordum ama herkeste olmuyormus.ben dogal yollari deniyecem olmazsa tup bebek dusunuyorum.ya mine simdi belden asagida karincalanma var ne oluyor bize
Usuttuysem tam zamanini buldu adet gunumu.bu arada adet gormeyi gec lekemde kesildi.bulantim var hafif cok rahatsiz etmiyor.birde ayaklarimda karincalanma var.bende de var canım o günlerdir yanma sızı gibi batıyor bird inş gebeyiz ya bende diğer gebelikte bunlar vardı yanıltmasın beni ya
Acele etme şunun şurasinda 3-4 ay daha sabredecegiz.neyse bir deneyelim inş olur olmazsa sorarım sana aşılamayı
cuma günü olmam lazım ben dün yaptım testi . teste bakınca negatif , ben çok dikkatli baktım çok ince şerit halinde bir çizgi test tarafından geçiyor . bunun kendi kimyasal çizgisi olduğuna karar verdim , çok halsizim ama havalardan demek ki bebekten değilmiş negatif ti bence test.
niye 3-4 ayAcele etme şunun şurasinda 3-4 ay daha sabredecegiz.
canım silik çizgi gebeliktir çıkmaz yoksa inş gebesin mümkünse git kan ver hemen belli olur düşünüp duracağına hayırlı haberini bekliyoruz:)birde belirtilerin nedirkızlar günaydın ;
5 ten beri uyuyamıyorum , benim gebelik belirtilerim devam ediyor bende dün gebelik testi aldım ucuz olanlarından bu saban yaptım 2. silik çok hafif var böyle kırmızı kalemle çizilmiş sonra silinmiş gibi , adete 2 gün var beklesem mi bugün gidip kan testi falan mı yaptırsam karar veremedim, koca da yok cuma gelecek oturdum bi başıma düşünüyorum HELP ME.
günaydın canım ilginç ya kürden mi böyle oldu ki dur bakim adet oldunmu söküldümüLekem tekrardan gelmeye basladi bulantimda gecti sabaha adet olurum artik.bebis hayalleri bir dahaki aya kaldi.
canım silik çizgi gebeliktir çıkmaz yoksa inş gebesin mümkünse git kan ver hemen belli olur düşünüp duracağına hayırlı haberini bekliyoruz:)birde belirtilerin nedir
hayırlı haberle dön inş canım klomen mi kullanmıştınDayanamadım kan verdim 3 te alicam sonucu gebelik varsa herseyi anlatırım size merak etmeyin
hayırlı haberle dön inş canım klomen mi kullanmıştın
Klomenden dolayi anca kendimizi geliriz birde kurler uyguluyoruzya bazen o ay etkisini gostermez bir dahaki ay gosterirniye 3-4 ay
Gunaydin.sokulmedim aksam yine gelmisti simdi yok.aksam baya utu yaptim ondanmi oldu acep.bende sanki hamileymisimde dusuk ihtimalim varmis gibi konusuyorum.bugun ogleye dogru cok hafif bi bulantim oldu.belim agriyor biraz onun disinda birsey yok sen ne durumdasingünaydın canım ilginç ya kürden mi böyle oldu ki dur bakim adet oldunmu söküldümü
Hadi bakalim insallah hamilesindirevet canım bu ay ilk kez kullandım günde 1 tane çatlatma iğnesi de olmadım. benim bir problemim yoktu aslında 6. denememizdi bu ay o yüzden kullandık , bir oğlum var zaten benim ikinci bebek istiyorduk. inşallah gelmiştir bebeğim bu ay.
bende öyle belimde ağrıyo arada gögüslerim kasık agrım var ya adet yakın ondanGunaydin.sokulmedim aksam yine gelmisti simdi yok.aksam baya utu yaptim ondanmi oldu acep.bende sanki hamileymisimde dusuk ihtimalim varmis gibi konusuyorum.bugun ogleye dogru cok hafif bi bulantim oldu.belim agriyor biraz onun disinda birsey yok sen ne durumdasin
tedavin hayırlı olsun canım inş güzel sonuç alırısn yumartların güzel maşallahHerkese merhaba,
Günlerdir sizin yazdıklarını okuyup bi gülüp bi ağlıyorum. bende 3 yıllık evliyim. 1 buçuk senedir bebek istiyoruz ama olmadı bu ay ilk kez doktora gittim. ilk gittiğimde bir haftalık gecikmeyle gittim. evde test yaptım negatif belki kanda çıkar dedik doktora gittik çıkmadı maalesef. 24 mm kitle var dedi yıkıldım. Geçen yıl aralıkta kist rüptürüyle iç kanama yüzünden ameliyat olmuştum. söktürücü verdi o gün hastalandım. Klomene başladık. Burda okuduklarımdan sonra korkuyla gittim doktora. Tam 4 tane yumoşum olmuş bi tanesi 20 mm biri 15 mm dedi diğerlerini söylemedi. Cuma günü çatlatma iğnesi olucam. Perşembe Cumartesi Pazartesi çalışın dedi :) sabırsızım heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim. Umarım bu ayın sonunda güzel haberleri de paylaşırım sizinle.
Ben bi wcye gidim gelim bakalim ne var ne yokbende öyle belimde ağrıyo arada gögüslerim kasık agrım var ya adet yakın ondan