- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.221
günaydın kızlar nasılsınınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ilk ay denedim adetlerim düzensizdi adet olmamıştım adet olunca dr gittim 2.küre denk geldi beraber kullandım benim kasık ağrım azaldı olmadı bu ayda sanırımKlomeni ikinci aymi yoksa kurle berabermi kullandin
Gunaydingünaydın kızlar nasılsınınız
Bizim icimizde ne oluyor anlamadim.2 gundur benimde agrim yok.kistim olsaydi adetim gecikirdi.kist degildiyse bu agri neydi.simdi benim bi arkadasim gunu gunune adet olur.ben 25.ci gunu olurum o 24.gunu olur 3 gun gunu gecti gecen haftada bulantilari vardi adetide gecince dedim hamilesin.dun kan tahlili yaptirdi cikmadi.doktoruna gitti.kocaman 2 tane yumurtasi varmis.Dusun kizin gunu gunune adet olan biri gunu 3 gun gecmis daha yeni kocaman 2 tane yumrta.bundan 2-3 ay once iki ay ustuste klomen ve catlatma ignesi yapilmisti.anliyacagin bu klomen cok duzen bozuyor.hormon ilaclari kullaniyoz sonucta etkileri uzun suruyor.bu arada bugun adet gunun lekem devam ediyor gelmeye adet olacammi bakalim.canım ilk ay denedim adetlerim düzensizdi adet olmamıştım adet olunca dr gittim 2.küre denk geldi beraber kullandım benim kasık ağrım azaldı olmadı bu ayda sanırım
Senin adet gunun ne zamancanım ilk ay denedim adetlerim düzensizdi adet olmamıştım adet olunca dr gittim 2.küre denk geldi beraber kullandım benim kasık ağrım azaldı olmadı bu ayda sanırım
18 canım benimde geçmez bilmiyorum neden ağrım azaldı ama halen devam ediyor dün çoktu bende düşündüm ywnimi yumurtluyorum acaba yoksa dedim ama uzayan akıntım yok allah hayır etsin inş bebiştir canım hafta sonu alışverişe gittik hamile reyonu hep hamile var nasıl üzüldüm içim burkuldu anlatamam allah isteyen herkesede bizede versin inşşşSenin adet gunun ne zaman
Amin canim.o arkadasa bulantisi oldugunda sormustum akintin nasil diye seffaf demusti acaba yenimi yumurtluyom demisti yoksa.gercekten oyleymis.arkadasin kasik agrisi olmadi zaten.bende merak ediyorum ne oluyor bize doktorada gitmiyoz.18 canım benimde geçmez bilmiyorum neden ağrım azaldı ama halen devam ediyor dün çoktu bende düşündüm ywnimi yumurtluyorum acaba yoksa dedim ama uzayan akıntım yok allah hayır etsin inş bebiştir canım hafta sonu alışverişe gittik hamile reyonu hep hamile var nasıl üzüldüm içim burkuldu anlatamam allah isteyen herkesede bizede versin inşşş
canım gidince ne olacak bana normal yolla olur dediAmin canim.o arkadasa bulantisi oldugunda sormustum akintin nasil diye seffaf demusti acaba yenimi yumurtluyom demisti yoksa.gercekten oyleymis.arkadasin kasik agrisi olmadi zaten.bende merak ediyorum ne oluyor bize doktorada gitmiyoz.
Ben gecen ay asilama oldum ama tutmadi.bthcg kana gecmis olabilir ama test yapma.ben artik karar verdim biktim test yapmaktan adetim iyice gecikmeden test yapmiyacam cok yipraniyorum.canım gidince ne olacak bana normal yolla olur dedi
ver desem klomen veriyo oda yan etkisi çok olmazsa aşılama yaparız dedi sen yaptırdın mı hiç.ya birde benim duygularım allak bullak çok duygusal ve asabiyim aynı gebelikteki gibi eğer gebeysem bukadar erken salgılarmı bthcg yukselir mi hormonlarım yedi kafayı sanırım
daha erken zaten hafta sonu yaparım bende yıprandım canım ama merak ediyoruz.bugün iştahımda yok zorla azcık yedim midemi bualndırdı ya haftamı oluyorum neBen gecen ay asilama oldum ama tutmadi.bthcg kana gecmis olabilir ama test yapma.ben artik karar verdim biktim test yapmaktan adetim iyice gecikmeden test yapmiyacam cok yipraniyorum.
Kiz mine ikimizde hamileymisiz dusunsene ne guzel olurdu.sen ne istiyon bilmiyom ama ben hayirlisiyla oglan istiyom.dusunsene bi burdan yazisiruz hergunumuzu her dakikamizi paylasiriz.40 haftamizi beraber geciririz.beraber dogum yapariz.ay ne guzel olurdu demi.anaaaammm ne guzel bi duygu olsa gerek.mine kiz benimde simdi midem bulaniyor ama arkadadiminda bulaniyordu hamile cikmadi.ay bide simdilik lekem kesildi devami gelecekmi bakalim.daha erken zaten hafta sonu yaparım bende yıprandım canım ama merak ediyoruz.bugün iştahımda yok zorla azcık yedim midemi bualndırdı ya haftamı oluyorum ne
Canimcim 1 yildir test yapiyorum hep negatif.iyice gunum gecmeden yapmiyacam.cok yikiliyorum.bugun yarin olurum.tabi klomen duzenimi bozmadiysa.evlendigimden beri iki kere 5 gun gunum gecti biri lekesizdi biride lekeliydi 5.ci gunu adet olmustum.bu yuzden acele etmek istemiyorum.ayy canım ya :)benim geçti 4 kasımdı inş oluruz çokk amin:)ilk burya yazacam ben öğlen yemek yiyemedim aşçıda kızdıbakalım sen test yapsana günün geçti
Ben cok istahli yedim.ben usuttum galiba bulantim ondan.karnimda sesler geliyor ishalmi olacam acaba.karnimi doyurmama ragmen hafiften bulaniyor.dur bakalim bugun yarin durumlar netlesirayy canım ya :)benim geçti 4 kasımdı inş oluruz çokk amin:)ilk burya yazacam ben öğlen yemek yiyemedim aşçıda kızdıbakalım sen test yapsana günün geçti
canım gebelikte gaz ve şişkinlikte var inş olmazsın ya ve olmam benim kasık ağrım aynı ben dayanamam ya hafta sonu yaparım negatifse ogün üzülürüm geçer napalım adet olursamda üzülcem ama gebeysem bikaç gün önceden öğrencem dimiBen cok istahli yedim.ben usuttum galiba bulantim ondan.karnimda sesler geliyor ishalmi olacam acaba.karnimi doyurmama ragmen hafiften bulaniyor.dur bakalim bugun yarin durumlar netlesir
Nasil yaziliyorki bilmiyorum hic yazmadim.asilama icin acele etme.dogal kurleri dene once.olnazsa yaptirisin.doktorunu iyi sec.benim doktorum yumurtamin catlayip catlamadigina bakmadan asilama yapti tutmadi.bide iki gun ustuste asilama yapan doktorlar varmis bi arkadasim oyle hamile kaldi.birde asilamada cok agrim oldu bilmiyordum ama herkeste olmuyormus.ben dogal yollari deniyecem olmazsa tup bebek dusunuyorum.ya mine simdi belden asagida karincalanma var ne oluyor bizebelgincim dr bana olmazsa aşılama yaaprız dedi ama ben sana özelden yazacaktım msj atamıyorum sen bana tsana cvp verim ordan