- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.201
Bundan 3-4 ay once bir hafta onceden gelmeye baslamisti cok sasirmistim ben hep 25.ci gunu oluyorum.gecen ay bile klomen igne kullanmama ragmen yine 25.ci gunu oldum.ignenen etkisiyle gecikir diye dusunmustum.simdi 2 gun onceden lekem gelmeye basladi hafif belimde agriyor.yarin belli olurayy inşş haliyizdir canım leke geliyomuydu oyle
kaç gün var canımkızlar günaydın erken gebelik testi yaptım negatif çıktı malesef bu ayda baby yok.
kaç gün var canım
o testi ben hiç yapmadım kaç gğn önceden veriyo ki bikaç gün sonra yine dene canımcuma günü olmam lazım ben dün yaptım testi . teste bakınca negatif , ben çok dikkatli baktım çok ince şerit halinde bir çizgi test tarafından geçiyor . bunun kendi kimyasal çizgisi olduğuna karar verdim , çok halsizim ama havalardan demek ki bebekten değilmiş negatif ti bence test.
o testi ben hiç yapmadım kaç gğn önceden veriyo ki bikaç gün sonra yine dene canım
Arkadaşlar menogon denilen iğneyi kullanıp güzel sonuç alan var mı ?? Bende adetimin ikinci günü gittim muayeneye doktor serophene ile birlikte menogon verdi.. Dün ilk iğne mi vuruldum ve bir gün arayla 3 tane iğne vurulcam.. Seropheneyi de bir gün iki bir gün 3 tane içiyorum.. Benim sıkıntım yumurtalarımın gelişememesi ve dışarıya atamaması.. Sizce bu ilaçlar yeterli olur mu?? Biriniz cevap verin lütfen..
Rabbim dularını kabul etsin inşallah.. Bunu çok içten diliyorum emin olabilirsin çünkü bi cevap veren sen oldun.. Allah snden razı olsun.. Geçen ay sadece serophene kullandım ardından progestan tutmadı dediğin gibidir inşallah.. Herşeyin hayırlısı..kullanmadım ama kuvvetli ilaçlar bunlar sanırım , normal haplarla gelişmedi galiba yumurtaların doktor ondan verdi , inşallah bu ay olur.
Rabbim dularını kabul etsin inşallah.. Bunu çok içten diliyorum emin olabilirsin çünkü bi cevap veren sen oldun.. Allah snden razı olsun.. Geçen ay sadece serophene kullandım ardından progestan tutmadı dediğin gibidir inşallah.. Herşeyin hayırlısı..
inş olur canım hakkında hayırlısıben birkaç aydır hep onu yapıyorum aslında ve hep negatif çıktı tabi ki hamile değildim doğru gösterdi, üzerinde şüpheli ilişkiden 5 gün sonra bile sonuçu gösteriyor yazıyor ben 11. günü yapmış oldum markası fortest. artık adet günümü beklicem bende ama pek ümitli değilim diğer aylarda doğru gösterdiği için sanırım , her şeyin hayırlısı.
inş olur canım hakkında hayırlısı
Minecim bi karar verdim.eger adet olursam olduktan sonra kk ne veda edecem.bir aylik evliydim bu siteyi buldugumda bir senedir takip ediyorum.her gecen hamile kalmadikca daha cok stres ysptim belkide bu yuzden hamile kalamadim.kk devamli girdim bagimlilik yapti.bu cocuk fikrini aklimdan cikarmam gerekiyor.ilk once kk kapatacam.sonra kendime mesugiyet bulmam lazim.kurlere devam edecem aklima bebek gekdiginde sadece dua edecem.senin bu ay hamile olup olmadigini ogrenirim oyle kapatirim.günaydın kızlar nasılsınız seda nerelerdesin nasılsın..??belgincim adet mi oldun ??ben hiç iyi değilim hafta sonuda çok yoğundu iş zor geldm çok halsiizim yorgunum ve kasıklarım çok ağrıyor bu ayda olmazsa dr sorcam neden yumurtlama sonrası ağrı olur ki
Minecim bi karar verdim.eger adet olursam olduktan sonra kk ne veda edecem.bir aylik evliydim bu siteyi buldugumda bir senedir takip ediyorum.her gecen hamile kalmadikca daha cok stres ysptim belkide bu yuzden hamile kalamadim.kk devamli girdim bagimlilik yapti.bu cocuk fikrini aklimdan cikarmam gerekiyor.ilk once kk kapatacam.sonra kendime mesugiyet bulmam lazim.kurlere devam edecem aklima bebek gekdiginde sadece dua edecem.senin bu ay hamile olup olmadigini ogrenirim oyle kapatirim.
Sen hamile kaldigin ay kafaya takmismiydinbende düşündüm onu ama burya bikaçaydır üyeyim oncesi de kafamda birtek çocuk vardı yine öyle fark yok burda güzel insanlar tanıdım güzel dualar aldım hiç pişman değilim güzel seviçler üzüntüleri paylaştık sen bilirsin tabi karar senin kapatma bir ay dene bakalım fark var mı
canım ben 1,5 yıldır takmış durumdayım olmuyordu dr ümiti konuştu ama ben kesin yine olmayacak dedim ümidim yoktu sürprizde olmadı çokta şaşırmadım yani tedavi olduğu içinSen hamile kaldigin ay kafaya takmismiydin
ama şunu diyeyim hiçbişey yapmadan 6 ay denedim olmadı uğraştım gebe kaldım canım kür yaptım dr gittim gitmeseydim olmayacaktı değerim düşüktü şuan yükseldi şükür glifor sayesindeSen hamile kaldigin ay kafaya takmismiydin
Hangi kuru yapmusdinama şunu diyeyim hiçbişey yapmadan 6 ay denedim olmadı uğraştım gebe kaldım canım kür yaptım dr gittim gitmeseydim olmayacaktı değerim düşüktü şuan yükseldi şükür glifor sayesinde
incir havuç 2. ay gebe kaldım ama klomende kullandımHangi kuru yapmusdin
Klomeni ikinci aymi yoksa kurle berabermi kullandinincir havuç 2. ay gebe kaldım ama klomende kullandım