- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.261
Yine leke geldi peceteye altina ped koymustum ped kirlenmiyor ama wcde peceteye geliyor.belimde agriyor kirmizilari gormem yakindirBen bi wcye gidim gelim bakalim ne var ne yok
Teşekkür ederim inşallah bu sefer olur artık ümidimiz okadar azalmıştı kitedavin hayırlı olsun canım inş güzel sonuç alırısn yumartların güzel maşallah
Insallah hamile kalirsinHerkese merhaba,
Günlerdir sizin yazdıklarını okuyup bi gülüp bi ağlıyorum. bende 3 yıllık evliyim. 1 buçuk senedir bebek istiyoruz ama olmadı bu ay ilk kez doktora gittim. ilk gittiğimde bir haftalık gecikmeyle gittim. evde test yaptım negatif belki kanda çıkar dedik doktora gittik çıkmadı maalesef. 24 mm kitle var dedi yıkıldım. Geçen yıl aralıkta kist rüptürüyle iç kanama yüzünden ameliyat olmuştum. söktürücü verdi o gün hastalandım. Klomene başladık. Burda okuduklarımdan sonra korkuyla gittim doktora. Tam 4 tane yumoşum olmuş bi tanesi 20 mm biri 15 mm dedi diğerlerini söylemedi. Cuma günü çatlatma iğnesi olucam. Perşembe Cumartesi Pazartesi çalışın dedi :) sabırsızım heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim. Umarım bu ayın sonunda güzel haberleri de paylaşırım sizinle.
Çok saol canım inşallah Allah hepimize tattırsın o duyguyuInsallah hamile kalirsin
sonucu aldınmı cnmDayanamadım kan verdim 3 te alicam sonucu gebelik varsa herseyi anlatırım size merak etmeyin
sonucu aldınmı cnm
slmslm arkadaşlar
Allah tamamına erdirsinEvet kızlar hamileeeyiiimmmmm
kan testi 33.3 çıktı çok mutluyum darısı isteyen herkese olur insallah
Amiiinnnn.Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.ne olur bizede dua etEvet kızlar hamileeeyiiimmmmm
hayırlı olsun canım adet günün kaçınaydıEvet kızlar hamileeeyiiimmmmm
Minecim bizde bu gunleri goruruz insallah.Yüce Rabbim bizimde yuzumuzu guldursunçok sevindim inş sağ salim alırsın kucağına bizlere de dua et olur mu .anlat bakalım belirtilerini :)
evet kızlar geldim anlatayım size şimdi, ben doktor klomen kullandığım için doktor kontrolündeydik bebek % 100 29 ekim de oldu. aradan 1 hafta geçtikten sonra halsizlik durumları başladı , bu 6. denemen kendimi diğer aylarda dinlediğimde kasık ağrım da oldu göğüs ağrımda oldu , akıntım hiç olmadı yerleşme kanaması hiçbir gebeliğimde olmadı . burda tek belirti çok halsizdim ve midem çok ekşidi sürekli mideden gaz çıkarma halim var devam ediyor. benim bat tarihim 14 kasım 2 gün önceden öğrenmiş oldum.
tüm iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim , Allah size de tez zamanda nasip etsin inşallah. koca da cuma gelecek söylemedim süpriz yapıcam.
hayırlı olsun cnm klomeni kaç defa kullandın cnm yardım edersen sevinirim
günde 1 kere kullandım 5 gün, ilk kez kullandım bu ay.