Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Insallah hamile kalirsin

çok sevindim inş sağ salim alırsın kucağına bizlere de dua et olur mu .anlat bakalım belirtilerini :)

evet kızlar geldim anlatayım size şimdi, ben doktor klomen kullandığım için doktor kontrolündeydik bebek % 100 29 ekim de oldu. aradan 1 hafta geçtikten sonra halsizlik durumları başladı , bu 6. denemen kendimi diğer aylarda dinlediğimde kasık ağrım da oldu göğüs ağrımda oldu , akıntım hiç olmadı yerleşme kanaması hiçbir gebeliğimde olmadı . burda tek belirti çok halsizdim ve midem çok ekşidi sürekli mideden gaz çıkarma halim var devam ediyor. benim bat tarihim 14 kasım 2 gün önceden öğrenmiş oldum.

tüm iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim , Allah size de tez zamanda nasip etsin inşallah. koca da cuma gelecek söylemedim süpriz yapıcam.

hayırlı olsun cnm klomeni kaç defa kullandın cnm yardım edersen sevinirim

ha bide sivilcem çok çıktı sırtımda göğüslerim de falan , tükürük salgım çok arttı bi kere uyurken boğuluyodum , ağzımda metal tadı vardır. gögüslerim de ki ağrı adete yakın geçerdi bu sefer geçmedi uçları özellikle çok acıyor.

slm kızlar bn çamaşır suyu ile yapılan gebelik testini uyguladım ve kördü ve öylece kaldı gitmedi köpük hamilemiyim acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…