- 4 Temmuz 2014
- 529
- 106
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.941
canım moralini yüksek tut ama doktorunla irtibati kesme sakın, benimde iki ay üstü üste hamile kalmıştım ilkini kürtajla aldılar ikincisi de bu şekilde kahverengi akıntıyla düşük oldu ama benim rahmin tam toparlanmamıştı. o zaman da çok araştırdım böyle bir durum yaşayıp hamileliği gayet iyi olan sağlıklı bebeğine kavuşanlar çok fazla , doktorun ne derse yap. dualarım seninlei
Bi geliyo bi kesiliyor anlam veremedim. Duaların nolur eksik etmeyin.melegim beni bırakmasın. Cok korkuyorum ama az once Canım profiterol çekti babası almaya gitti şimdi. meleğim iyi olsun kusmaya uykusuzluğa herseye razıyım.[/QUOTE][QUtuncer82, post: 37529250, member: 617357"]canım dinlen kahve rengi tehlikeli değil ama risk var benim bir ay kıpkırmızı adet gibi akıntım oldu ama düşmedi insanı sitrese sokuyor biliyorum ama dua et allah yardımcın olsun inş sağlıklıdır ve bırakmaz seni sende dinen üzme kendini elinden geleni yapıyorsun taktir allahın
canım dr mu verdi sırf ikiz olsun diye kullanma normal yolla oluyorsa normal dene mecbur kalamdıkça zarar verebilyor rahimde incelme kist ve kilo yapabiliyor bana kilo aldırdı duygularımı bozdu ve rahmi inceltti bu ay kullanmıyorum mecbur kalamzsam kullanmayacağım bikaç ay deniyorum normalKızlar gunaydın. Klomen kullanıyorum ıkı aydır bu ay ovulasyon testıne de basladım. Dun (14.gun) ve bugun ıkıncı cızgı koyulastı. Hergunu degerlendırıyorum, ole karar verdım. Benım yumurtalar gec catlıyor olabılır. Gecen ay yumurtalamayı 14 olarak hesapladım ve ogunden sonra yapmadık. Belki de ondan tutmadı esımın apermlerı yasamadı belkı uzun. Bı de bısey sorcam sıze dun ılıskıde acayıp agrı cektım yumurtanın catlamaya yakın veya catladıfında bole bı agrı oluyo mu ılıskıde. Gecen ay acım oldugundan esım yarında kesto mesela... Dun kesmedık. Klomenı de diğer ay kesıceö sanırım dr hızlandırsın diye vermıstı ben de belkı bırkac yumurta olusur ıkızım olur dedım ama ... Hersey Allahtan. Inanmıyorum hapa da !
Sagol[/QUOTE]Sağol canım benim inşallah tehlikeli değildir. E="angelina08, post: 37529131, member: 598456"]canım moralini yüksek tut ama doktorunla irtibati kesme sakın, benimde iki ay üstü üste hamile kalmıştım ilkini kürtajla aldılar ikincisi de bu şekilde kahverengi akıntıyla düşük oldu ama benim rahmin tam toparlanmamıştı. o zaman da çok araştırdım böyle bir durum yaşayıp hamileliği gayet iyi olan sağlıklı bebeğine kavuşanlar çok fazla , doktorun ne derse yap. dualarım seninlei
Gunaydin dora.bu ay bende senin gibi yapiyorum.esimin spermleri hem az hemde haraketleri az 3 gundur iliskiye gidiyoruz.bende dun yumurtlama gunumdu galiba sag kasigimda hafif bi oldu belki yumurtlamisim diye iliskiye girdik.dedigin gibi iliski sirasinda sag tarafimda hafif agrim oldu.sogan suyu iciyorum bilmiyorum onunmu etkisi.Kızlar gunaydın. Klomen kullanıyorum ıkı aydır bu ay ovulasyon testıne de basladım. Dun (14.gun) ve bugun ıkıncı cızgı koyulastı. Hergunu degerlendırıyorum, ole karar verdım. Benım yumurtalar gec catlıyor olabılır. Gecen ay yumurtalamayı 14 olarak hesapladım ve ogunden sonra yapmadık. Belki de ondan tutmadı esımın apermlerı yasamadı belkı uzun. Bı de bısey sorcam sıze dun ılıskıde acayıp agrı cektım yumurtanın catlamaya yakın veya catladıfında bole bı agrı oluyo mu ılıskıde. Gecen ay acım oldugundan esım yarında kesto mesela... Dun kesmedık. Klomenı de diğer ay kesıceö sanırım dr hızlandırsın diye vermıstı ben de belkı bırkac yumurta olusur ıkızım olur dedım ama ... Hersey Allahtan. Inanmıyorum hapa da !
Canim benim yerlesmeye calisirken leke olmasi normal.sen yineds iş yapma yorma kendinikızlar ya yıne kahverengı akıntım geldı ya cok endıselendırıyo benı
Yok tatlım dr verdi. Hanı ben ezbere alıım ıkız olsun diye almadım ama ne gızel olur dıye dusunuyorum sadece, yok ya duğeduz hayal edıyorum.canım dr mu verdi sırf ikiz olsun diye kullanma normal yolla oluyorsa normal dene mecbur kalamdıkça zarar verebilyor rahimde incelme kist ve kilo yapabiliyor bana kilo aldırdı duygularımı bozdu ve rahmi inceltti bu ay kullanmıyorum mecbur kalamzsam kullanmayacağım bikaç ay deniyorum normal
Evet canım hanı bıgun bekle bıgun yap sanırım bızlık degıl. Oyle 3 gun besgun yasaydı benımkıler hamıle kalırdım rahat belkıde. Hergun yapcaz. Baska care yok :))Gunaydin dora.bu ay bende senin gibi yapiyorum.esimin spermleri hem az hemde haraketleri az 3 gundur iliskiye gidiyoruz.bende dun yumurtlama gunumdu galiba sag kasigimda hafif bi oldu belki yumurtlamisim diye iliskiye girdik.dedigin gibi iliski sirasinda sag tarafimda hafif agrim oldu.sogan suyu iciyorum bilmiyorum onunmu etkisi.
allah gönlüne göre versin cnmYok tatlım dr verdi. Hanı ben ezbere alıım ıkız olsun diye almadım ama ne gızel olur dıye dusunuyorum sadece, yok ya duğeduz hayal edıyorum.
Iyiyim canim bugun sogan suyunda 7.ci gunum hic zaman gecmiyor.sabah aksam ictigimden uzun zamandir iciyormusum gibi geliyorsen nasılsın belgincim sedadan ses yok inş iyidir
canım giremıyorum bıkacgundur. gecen gece lekelenmelerım fazlalastı. acıle gıtık. hemen hastaneye yatış yaptılar. serum taktılar dusuk onleyıcı ıgne vurdular. kan aldılar bırkc tup. sabah doktorum geldı. kan degerlerının artışı gayet ıyı dedı. lekelenme olabılır ama dikkat et bol istirahat onerdı. taburcu ettı.Iyiyim canim bugun sogan suyunda 7.ci gunum hic zaman gecmiyor.sabah aksam ictigimden uzun zamandir iciyormusum gibi geliyor
ay sorma benim bal kürü bitti ölüyordum onu zor içtimIyiyim canim bugun sogan suyunda 7.ci gunum hic zaman gecmiyor.sabah aksam ictigimden uzun zamandir iciyormusum gibi geliyor
CANIM GEÇMİŞ OLSUN DİKAKT ET KENDİNEcanım giremıyorum bıkacgundur. gecen gece lekelenmelerım fazlalastı. acıle gıtık. hemen hastaneye yatış yaptılar. serum taktılar dusuk onleyıcı ıgne vurdular. kan aldılar bırkc tup. sabah doktorum geldı. kan degerlerının artışı gayet ıyı dedı. lekelenme olabılır ama dikkat et bol istirahat onerdı. taburcu ettı.
Gecmis olsun canim yatirmalari cok iyi olmus.kanin kac cikti biliyormusuncanım giremıyorum bıkacgundur. gecen gece lekelenmelerım fazlalastı. acıle gıtık. hemen hastaneye yatış yaptılar. serum taktılar dusuk onleyıcı ıgne vurdular. kan aldılar bırkc tup. sabah doktorum geldı. kan degerlerının artışı gayet ıyı dedı. lekelenme olabılır ama dikkat et bol istirahat onerdı. taburcu ettı.
Hadi ya ne yaptiki kotu oldun incirde yapiyon demiay sorma benim bal kürü bitti ölüyordum onu zor içtim
tansiyonum düştü iki kez afedersin çıakrdım hepsini geri incir dün yapmadım midem bulandı devam edeceğim daha ona 10 gün dahaHadi ya ne yaptiki kotu oldun incirde yapiyon demi
Kiz mine yoksa hamilemisin bulantilar kusmalar.tadlari kotumuki bulaniyon.tansiyonum düştü iki kez afedersin çıakrdım hepsini geri incir dün yapmadım midem bulandı devam edeceğim daha ona 10 gün daha