- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.961
kullandıgın karısımdakı bal kestane balı mı?tansiyonum düştü iki kez afedersin çıakrdım hepsini geri incir dün yapmadım midem bulandı devam edeceğim daha ona 10 gün daha
sağol canımm.evet canım 1 gun once 110 du ertesı gun 223.3 olmusGecmis olsun canim yatirmalari cok iyi olmus.kanin kac cikti biliyormusun
sağol canım elımden geldıgınce dıkkat etmeye calısıyorum ama hala akıntılarım var. hala endıselıyım.CANIM GEÇMİŞ OLSUN DİKAKT ET KENDİNE
evt canım kestane çok ağır yakullandıgın karısımdakı bal kestane balı mı?
eğer öyle ise alerjin olabilir. bir arkadasım 1 kasık kestane balı yedıkten sonra bayılmıstı meger alerjısı varmıs. oyleyse yememen lazım.
ha ha iş arkadaşımda dedi yok be güzelim keşke daha yumurtlamam yeni başladı inş bu ay uğurlu gelir bizeKiz mine yoksa hamilemisin bulantilar kusmalar.tadlari kotumuki bulaniyon.
canım bilirim o psikolojiyi dk da bir lavaboya gidip bakıyordum inş geçer ama kuzenim ilk gebeliğinde 3 ay kahve rengi akıntı olmuş doğordu merak etmesağol canım elımden geldıgınce dıkkat etmeye calısıyorum ama hala akıntılarım var. hala endıselıyım.
ınsallah canım dua edın olur mu bısey olmasın bebeğimecanım bilirim o psikolojiyi dk da bir lavaboya gidip bakıyordum inş geçer ama kuzenim ilk gebeliğinde 3 ay kahve rengi akıntı olmuş doğordu merak etme
olmaz inş sende hayırlısını dile canımınsallah canım dua edın olur mu bısey olmasın bebeğime
Cok guzel bak iki kati yukselmis.yerlesme kanamasi demekkisağol canımm.evet canım 1 gun once 110 du ertesı gun 223.3 olmus
Canim yat kalkma panik yapmakızlar yardım edın kanamam var ya elım ayagım tıtrıyo eşim daha gelmedı yoldaymıs napıcam ben
Merhaba kardeşim geçmiş olsun sakın isyan etme dediğin gibi verende allah alanda allah belki hayırlı değildir.. düşük yapan bi kadın cehenneme girdiğinde bu bebek kordon uzatıp cehennemden kurtarıcısı olurmuş.. inşallah rabbim tekrardan yüzünüzü güldürsun en kısa zamanda yine annelik tadını alırsın..BEBEĞİMİ KAYBETTİM GİTTİ MELEĞİM GİTTİ CANIM. BIRAKTI BENI İŞTE BIRAKTI.COK KOTUYUM TARİFSİZ Bİ ACI İÇİNDEYIM. HİSSETMİŞTİM MELEĞİMİ HER SABAH UYANDIĞIMDA VARLIGI HEP MUTLU ETMISTI ŞİMDİ BU SABAH YOK YALNIZ BIRAKTI BENI.NİYE GİTTİİNNN BEBEGIM NIYEE . İSYAN ETMEK ISTEMIYORUM VEREN ALLAH ALAN DA ALLAH. AMA MADEM GİDECEKTI NIYE GELDI NIYE HEVESLENDIK. ANNEN SENI COK SEVMİŞTİ MELEĞİM YIKILDIM MAHVOLDUM NASIL ATLATICAM BILMIYORUM.ÇOK ACI ÇOK SÜREKLI AGLIYORUM AMA HICBISEY GERI GELMIYO AMA DAYAANAMIYORUM ALLAHIM SABIR..
canımm çok üzüldüm inan allah sabır versin dua etmiştim senin için elden bişey gelmiyor ama isyan etme canım imtihan bu neden geldi deme bizim ailede de hiç düşük yok ben yaşadım neden ben dedim allah affetsin ama sonra rabbime sığındım dua ettim acım hafifledi sen daha keseyi göremedin ben bebeği bile görmüştüm bana doğumda bile kaybedenler var dediler neler var onları düşün daha çok ilerlemeden hissetmeden gitti gideceksede bence biz rabbimin sevdiklerindeniz inan o acıya nasıl dayanırdık allah birdaha yaşatmasın canım inş olur tez zaamnda kendiliğinden düştü dimi kürtaj yokBEBEĞİMİ KAYBETTİM GİTTİ MELEĞİM GİTTİ CANIM. BIRAKTI BENI İŞTE BIRAKTI.COK KOTUYUM TARİFSİZ Bİ ACI İÇİNDEYIM. HİSSETMİŞTİM MELEĞİMİ HER SABAH UYANDIĞIMDA VARLIGI HEP MUTLU ETMISTI ŞİMDİ BU SABAH YOK YALNIZ BIRAKTI BENI.NİYE GİTTİİNNN BEBEGIM NIYEE . İSYAN ETMEK ISTEMIYORUM VEREN ALLAH ALAN DA ALLAH. AMA MADEM GİDECEKTI NIYE GELDI NIYE HEVESLENDIK. ANNEN SENI COK SEVMİŞTİ MELEĞİM YIKILDIM MAHVOLDUM NASIL ATLATICAM BILMIYORUM.ÇOK ACI ÇOK SÜREKLI AGLIYORUM AMA HICBISEY GERI GELMIYO AMA DAYAANAMIYORUM ALLAHIM SABIR..
Rabbim sana sabır ıhsan etsin canım. Inşallah en kısa zamanda yerini doldurur.BEBEĞİMİ KAYBETTİM GİTTİ MELEĞİM GİTTİ CANIM. BIRAKTI BENI İŞTE BIRAKTI.COK KOTUYUM TARİFSİZ Bİ ACI İÇİNDEYIM. HİSSETMİŞTİM MELEĞİMİ HER SABAH UYANDIĞIMDA VARLIGI HEP MUTLU ETMISTI ŞİMDİ BU SABAH YOK YALNIZ BIRAKTI BENI.NİYE GİTTİİNNN BEBEGIM NIYEE . İSYAN ETMEK ISTEMIYORUM VEREN ALLAH ALAN DA ALLAH. AMA MADEM GİDECEKTI NIYE GELDI NIYE HEVESLENDIK. ANNEN SENI COK SEVMİŞTİ MELEĞİM YIKILDIM MAHVOLDUM NASIL ATLATICAM BILMIYORUM.ÇOK ACI ÇOK SÜREKLI AGLIYORUM AMA HICBISEY GERI GELMIYO AMA DAYAANAMIYORUM ALLAHIM SABIR..
BEBEĞİMİ KAYBETTİM GİTTİ MELEĞİM GİTTİ CANIM. BIRAKTI BENI İŞTE BIRAKTI.COK KOTUYUM TARİFSİZ Bİ ACI İÇİNDEYIM. HİSSETMİŞTİM MELEĞİMİ HER SABAH UYANDIĞIMDA VARLIGI HEP MUTLU ETMISTI ŞİMDİ BU SABAH YOK YALNIZ BIRAKTI BENI.NİYE GİTTİİNNN BEBEGIM NIYEE . İSYAN ETMEK ISTEMIYORUM VEREN ALLAH ALAN DA ALLAH. AMA MADEM GİDECEKTI NIYE GELDI NIYE HEVESLENDIK. ANNEN SENI COK SEVMİŞTİ MELEĞİM YIKILDIM MAHVOLDUM NASIL ATLATICAM BILMIYORUM.ÇOK ACI ÇOK SÜREKLI AGLIYORUM AMA HICBISEY GERI GELMIYO AMA DAYAANAMIYORUM ALLAHIM SABIR..