- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.921
Sedacim sana sadece muz elma uzum armut kaliyor.bunlarda zararli demesinler.insan ne yiyecegini sasiriyor.buarada canim leken ne durumda kesilmistir insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım evet fen bilgisi öğretmeni arkadaşım söyledi ben de duyunca şaşırmıştım ama ööyleymişCiddi olamazsin nari bilmiyordum bu ay asilama oldum manyak nar yemistim acaba bu yuzdenmi tutmadi hayatimda oyle nar cekmemisti goren bu kiz heralde hayatinda hic nar yememis der
aynen canım onları yerım artık. lekem sabah hıc yoktu cok sukur hala daha yok kesildi heralde. dun cok yoruldum hastanede kosturdum ondan mı oldu bılmıyorum kıSedacim sana sadece muz elma uzum armut kaliyor.bunlarda zararli demesinler.insan ne yiyecegini sasiriyor.buarada canim leken ne durumda kesilmistir insallah
olabilir tatlım iyi beslen yorulma üzülme bişeycik olmaz inş allahın izniyle evdesin ne güzel dr bana çalışma dedi rapor vereyim demişti almamıştım bir hafta mümkün değil sorun yaparlar işyerimde iş aksar ama tekrar risk olursa işten ayrılcam progesteron içiyorsun dimi ona dikkat et dr söylediği şekilde azar azar bırak birden kesilemez o ilaçaynen canım onları yerım artık. lekem sabah hıc yoktu cok sukur hala daha yok kesildi heralde. dun cok yoruldum hastanede kosturdum ondan mı oldu bılmıyorum kı
daha yenı ıcmeye basladım canım ne zaman bırakmam gerekıyo kıolabilir tatlım iyi beslen yorulma üzülme bişeycik olmaz inş allahın izniyle evdesin ne güzel dr bana çalışma dedi rapor vereyim demişti almamıştım bir hafta mümkün değil sorun yaparlar işyerimde iş aksar ama tekrar risk olursa işten ayrılcam progesteron içiyorsun dimi ona dikkat et dr söylediği şekilde azar azar bırak birden kesilemez o ilaç
dr na danış canım aksatmadan iç azaltarak bırakılıyor dedi bana birden kesilmez demiştidaha yenı ıcmeye basladım canım ne zaman bırakmam gerekıyo kı
tamam canım bı sorayım. bıdahakı kontrol 2 hafta sonra.dr na danış canım aksatmadan iç azaltarak bırakılıyor dedi bana birden kesilmez demişti
sorma ya benim annemde bana hamileyken evimizi yapıyormus babam annemde karnında tugla tasımıs.bende adetliyken temizlik bile yapmıyom kanamamı artırıyor.benim annem bana hamileyken tarlaya gitmiş su taşımış elde çamaşır yıkamış bizmi çürügüz nedir bu ya hiç ona çekmemişim
evet canım yorulmus olabilirsin.benimde asilamam arefe gunu yapılmıstı bayramın 1. ve 2.ci gunu sabahtan aksama kadar gezdik 3.çü gunu 24 saat nöbet tuttum cok yoruldum anlıyacagın sonrada tutmadı işteaynen canım onları yerım artık. lekem sabah hıc yoktu cok sukur hala daha yok kesildi heralde. dun cok yoruldum hastanede kosturdum ondan mı oldu bılmıyorum kı
canım herşey nasip bunlar bahane inan benim bir arkadaş spor yspmış kilo aldım diye 5 aylık gebe fark etmiyor bebek emziriyor adet o yüzden olmuyor diye düşünüyor gebede kalmam diyor kiloda veriyor oakdar spor yapmış hiç bişy olmamış tabi her bünye aynı değil bende zorlanamdım işe gelip gitmeklede düşmez düşeceği vardı napalımevet canım yorulmus olabilirsin.benimde asilamam arefe gunu yapılmıstı bayramın 1. ve 2.ci gunu sabahtan aksama kadar gezdik 3.çü gunu 24 saat nöbet tuttum cok yoruldum anlıyacagın sonrada tutmadı işte
2 hafta kuallancan dimitamam canım bı sorayım. bıdahakı kontrol 2 hafta sonra.
evet canım kontrole kadar kullanırım artık. doktor ılk3 ay ılıskıyı bıle yasakladı2 hafta kuallancan dimi
istirahat onemlı canım ya ıllıskıden sonra hep dıkkat et. benım en buyuk belırtım gogus ucu agrısı olmustu adetten 13gun once. yazmıstım hatta buraya ona dıkkat et. ılk belırtı gogus agrısı bnceevet canım yorulmus olabilirsin.benimde asilamam arefe gunu yapılmıstı bayramın 1. ve 2.ci gunu sabahtan aksama kadar gezdik 3.çü gunu 24 saat nöbet tuttum cok yoruldum anlıyacagın sonrada tutmadı işte
Bir kere goguslerim acimisti benim o zaman gunumde gecmisti ama esim motorsiklet kullaniyor tepesinden inmiyorum o zamanlarda hep tepesindeydim.ilk defa gunun 5 gun gecmisti o kadar rahattimki test bile yapmamistim adet oldum.kadinlar cok hamile kalirlarmis ama adetle beraber duser gidermis.istirahat onemlı canım ya ıllıskıden sonra hep dıkkat et. benım en buyuk belırtım gogus ucu agrısı olmustu adetten 13gun once. yazmıstım hatta buraya ona dıkkat et. ılk belırtı gogus agrısı bnce
kızlar ya yıne kahverengı akıntım geldı ya cok endıselendırıyo benı
canım dinlen kahve rengi tehlikeli değil ama risk var benim bir ay kıpkırmızı adet gibi akıntım oldu ama düşmedi insanı sitrese sokuyor biliyorum ama dua et allah yardımcın olsun inş sağlıklıdır ve bırakmaz seni sende dinen üzme kendini elinden geleni yapıyorsun taktir allahınkızlar ya yıne kahverengı akıntım geldı ya cok endıselendırıyo benı