Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

tansiyonum düştü iki kez afedersin çıakrdım hepsini geri incir dün yapmadım midem bulandı devam edeceğim daha ona 10 gün daha
kullandıgın karısımdakı bal kestane balı mı?
eğer öyle ise alerjin olabilir. bir arkadasım 1 kasık kestane balı yedıkten sonra bayılmıstı meger alerjısı varmıs. oyleyse yememen lazım.

sağol canım elımden geldıgınce dıkkat etmeye calısıyorum ama hala akıntılarım var. hala endıselıyım.
canım bilirim o psikolojiyi dk da bir lavaboya gidip bakıyordum inş geçer ama kuzenim ilk gebeliğinde 3 ay kahve rengi akıntı olmuş doğordu merak etme

kızlar yardım edın kanamam var ya elım ayagım tıtrıyo eşim daha gelmedı yoldaymıs napıcam ben

günaydın kızlar konumu aşındı anlaamdım ben sedayı merak ediyorum iyidir inş dua ettim bebişi için

BEBEĞİMİ KAYBETTİM GİTTİ MELEĞİM GİTTİ CANIM. BIRAKTI BENI İŞTE BIRAKTI.COK KOTUYUM TARİFSİZ Bİ ACI İÇİNDEYIM. HİSSETMİŞTİM MELEĞİMİ HER SABAH UYANDIĞIMDA VARLIGI HEP MUTLU ETMISTI ŞİMDİ BU SABAH YOK YALNIZ BIRAKTI BENI.NİYE GİTTİİNNN BEBEGIM NIYEE . İSYAN ETMEK ISTEMIYORUM VEREN ALLAH ALAN DA ALLAH. AMA MADEM GİDECEKTI NIYE GELDI NIYE HEVESLENDIK. ANNEN SENI COK SEVMİŞTİ MELEĞİM YIKILDIM MAHVOLDUM NASIL ATLATICAM BILMIYORUM.ÇOK ACI ÇOK SÜREKLI AGLIYORUM AMA HICBISEY GERI GELMIYO AMA DAYAANAMIYORUM ALLAHIM SABIR..

BEBEĞİMİ KAYBETTİM GİTTİ MELEĞİM GİTTİ CANIM. BIRAKTI BENI İŞTE BIRAKTI.COK KOTUYUM TARİFSİZ Bİ ACI İÇİNDEYIM. HİSSETMİŞTİM MELEĞİMİ HER SABAH UYANDIĞIMDA VARLIGI HEP MUTLU ETMISTI ŞİMDİ BU SABAH YOK YALNIZ BIRAKTI BENI.NİYE GİTTİİNNN BEBEGIM NIYEE . İSYAN ETMEK ISTEMIYORUM VEREN ALLAH ALAN DA ALLAH. AMA MADEM GİDECEKTI NIYE GELDI NIYE HEVESLENDIK. ANNEN SENI COK SEVMİŞTİ MELEĞİM YIKILDIM MAHVOLDUM NASIL ATLATICAM BILMIYORUM.ÇOK ACI ÇOK SÜREKLI AGLIYORUM AMA HICBISEY GERI GELMIYO AMA DAYAANAMIYORUM ALLAHIM SABIR..
Merhaba kardeşim geçmiş olsun sakın isyan etme dediğin gibi verende allah alanda allah belki hayırlı değildir.. düşük yapan bi kadın cehenneme girdiğinde bu bebek kordon uzatıp cehennemden kurtarıcısı olurmuş.. inşallah rabbim tekrardan yüzünüzü güldürsun en kısa zamanda yine annelik tadını alırsın..

canımm çok üzüldüm inan allah sabır versin dua etmiştim senin için elden bişey gelmiyor ama isyan etme canım imtihan bu neden geldi deme bizim ailede de hiç düşük yok ben yaşadım neden ben dedim allah affetsin ama sonra rabbime sığındım dua ettim acım hafifledi sen daha keseyi göremedin ben bebeği bile görmüştüm bana doğumda bile kaybedenler var dediler neler var onları düşün daha çok ilerlemeden hissetmeden gitti gideceksede bence biz rabbimin sevdiklerindeniz inan o acıya nasıl dayanırdık allah birdaha yaşatmasın canım inş olur tez zaamnda kendiliğinden düştü dimi kürtaj yok

Rabbim sana sabır ıhsan etsin canım. Inşallah en kısa zamanda yerini doldurur.

canım çok çok ama çok üzüldüm inan , zor bir durum ama emin ol çok daha zor durumlarda yaşanıyor bu dünya da herşey insanlar için, bazıları doğum yapıyor fakat yaşamıyor bebekleri bazıları doğuruyor ama malesef bi sebepten kaybediyorlar, bende iki kere düşük yaptım ve peş peşe aylardı ,ama Rabbim e şükürler olsun onun takdiri. ŞİMDİ sakın kendini daha fazla üzme Allah tan sabır değil hayırlı ve sağlıklı bir evlat için dua et emin ol bu senin için daha hayırlı , bu dünya da hamileliği bile tadamayan çoook kadın var , Allah a şükür sen hamile kalabiliyorsun , yine kalırsın Allah ın izniyle moralini yüksek tut , Rabbin den hayırlısını iste , Allah yanındadır her zaman....

HEPİNİZE COK TESEKKUR EDERIM YANIMDA OLDUGUNUZ DESTEK VERDIGINIZ ICIN HEPINIZDEN ALLAH BİR DEGIL BIN KERE RAZI OLSUN. YİNE HALİME COK ŞÜKÜR VARDIR BUNDA DA BIR HAYIR. BOYLE DUSUNUYORUM BOYLE DE DUSUNMEK ZORUNDAYIM. AMA COK ZORMUS BE. HEVESLENIP HERGUN INTERNETTEN BEBEK KIYAFETLERINE BAKIYODUM. BITANE BEGENMISTIM PAZAR GUNU GIDIYIM 1 TANE OLSUN BEBEGIME BIRSEY ALAYIM DEMISTIM. ICIMDE KALDI. RABBIM ARATMADAN BIDAHA VERIR MELEGIMI INSALLAH. SABAH DOKTORA GİTTİM 2 SECENEK VAR DEDI YA KÜRTAJ OLCAKSIN YA DA HAFTAYA CUMAYA KADAR KENDILIGINDEN DUSMESINI BEKLICEZ DEDI. CUMAYA CAGIRDI KAN TESTI ICIN DEGER SIFIRA DUSMUSSE KÜRTAJA GEREK YOK DEDI EGER DUSMEMISSE MECBUR KURTAJ DEDI. BEN HAFTAYA CUMAYA KESEMI GORMEK ICIN RANDEVU ALMISTIM AMA NASİP YAVRUMU BEDENIMDEN ALDIRMAKMIŞ. OLMASI ICIN DUA EDERKEN SIMDI DUSMESI ICIN DUA EDIYORUM. NE KADAR GARİP HAYAT İŞTE.SİZCE DÜŞER MI HAFTAYA KADAR KENDILIGINDEN ?

X