Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canim benim bebegin dustumu ne oldu yani kandaki degerinmi dustu yoksa bebekmi dustu tam anlamadim

Canim benim ciktinmi burdamisin

canim benimki dusmedi dr cok saglam dusmez dedi ama seninki ufak bekle kurtaj zor degil ama korunma veriyorlar kendi dusse bir ay yeter

haftaya cumaya kadar dusmezse doktor kurtaj yapıcaz dedı. ne yapmalıyım ?
Canim hemen cok panik yapma dusmeyebilir.doktorlar herzaman en kotusunu soyleyip hastayi hazirlarlar ne olur ne olmaz.bebegin tamamen senden gitmedigi surece umudunu kaybetme.bak kanamanda durmus.senin yapacagin tek sey moralini yuksek tut tuvalet disinda yerinden kalkma.boyle kanamalarda kan degeri dusup tekrardan yukselebiliyor

ben bugun cabuk dussun dıye hem agladım hem agır seylerı kaldırdım kurtaj olmasın dıye. doktor cok umutsuz konustu ımkansız dedı tekrar yukselmesı. 500 lerde olması gerekırken degerının de altına dusmus dedı. b hcg dusup yukselıyo mu kı. dktor yukselmez demıstı ama :S

Ne biliyor doktor belki dusmeyecek tutunacak.sen dikkat iki gun sonra tekrar kan ver tekrardan bi yukselis olmazsa i zaman umudunu kes.

Sitede konu ac bakalim senin gibi olan varmi.belki yardimci olan cikar.bthcgsi yukselip dusup sonradan tekrar yukselen varmi diye konu ac bakalim

Ne biliyor doktor belki dusmeyecek tutunacak.sen dikkat iki gun sonra tekrar kan ver tekrardan bi yukselis olmazsa i zaman umudunu kes.
canım kan vercek damarım kalmadı. kollarım mosmor delik deşik oldu kac gundur dun zor aldılar. cumaya kadar beklemek zorundayım cuma gunu gıder baktırırım. ama zannetmıyorum olacagını. nette hep okudum bugun. hıc dusup de tekrar gebelıgı devam eden olmmıs cok uzgunum

canım kan vercek damarım kalmadı. kollarım mosmor delik deşik oldu kac gundur dun zor aldılar. cumaya kadar beklemek zorundayım cuma gunu gıder baktırırım. ama zannetmıyorum olacagını. nette hep okudum bugun. hıc dusup de tekrar gebelıgı devam eden olmmıs cok uzgunum

Benim hala umudum var insallah tutunur sen yinede dikkat et dusmesi icin cabalama.Allahim hayirlisini versin insallah

Benim hala umudum var insallah tutunur sen yinede dikkat et dusmesi icin cabalama.Allahim hayirlisini versin insallah
hayırlısı olsun canım ağlaya ağlaya gozlerım şişti. yazıları okurken güçlük çekiyorum. yıkıldım dun geceden berı gram uyku uyumadım. ufacık olsun umudum kalmadı. sankı dunya basıma yıkıldı ben altında kaldım eziliyyorum. ınsallah cabuk atlatırım kalbı atmasa canlanmamıs bıle olsa evlat acısını yaşamıs gıbı oldum. Allah ım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın.

canım inan bunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ,ama güçlü olmaya çalış düşüklerin çoğu nedeni kalitesiz yumurta ve spermlerden dolayı oluyor ve bu bebekler zihinsel veya fiziksel ağır derece özürlü oluyorlar , çoğu gebelik te kadın daha bilmeden adet gününde düşüyor. Rabbim sana sağlıklı bir evlat verir inşallah , şükret ve ALLAH tan sağlıklı hayırlı bebek iste, güçlü ol . Üzülerek hamile kalmanı geçiktirisin , stres te çok büyük engel. bebeğin için kendini hazırla . dualarım seninle.

Allah razı olsun canım benim sagol guzel dıleklerın ıcın. beterin beteri var haklısın. su anda artık tek dusuncem kurtaja gerek kalmadan kendı dusmesı. kırmızı kanamam hala yok sadece dun olmustu cok az. bugun kesılıp devam eden kahverengı sıyah lekelenmelerım var. umarım kendılıgınden düser. yoksa haftaya kurtaj olmam gerekecek ve bu benı daha cok uzecek.

Kanaman varken neden kesildi acaba.ne bileyim dusuruyorsan adet gibi kanaman olmasi gerekmiyormu.dunku kanaman nasildi azmiydi cokmuydu

sedacim agir kaldirma kotu bise olabilir sana senkn sagligin gitmesim rabbim vercek saglikli bebek onlar bizim sefeatcilerimiz ins baska bir dr daha gitmeni tavsiye ederim ama kendini umutlandirma ilk gun bende cok agladim biliyosun tedaviyle olmustu senin gibi cok istemistim ha aci gecmiyo halen agliyorum yasasa doguma 2 ay kalmisti bunu diyorum hep kardesim bebek icin hediye almisti annem orgu ordu onlari gordukce cok kotu oluyorum ama ilk gun gibi degil kuryajdan kotkma zaten narkoz hisseymiuosun benkmki cok buyuktu cok kan kaybettim bir ay surdu senin oyle olmaz ufak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…