- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.981
Canim benim bebegin dustumu ne oldu yani kandaki degerinmi dustu yoksa bebekmi dustu tam anlamadimHEPİNİZE COK TESEKKUR EDERIM YANIMDA OLDUGUNUZ DESTEK VERDIGINIZ ICIN HEPINIZDEN ALLAH BİR DEGIL BIN KERE RAZI OLSUN. YİNE HALİME COK ŞÜKÜR VARDIR BUNDA DA BIR HAYIR. BOYLE DUSUNUYORUM BOYLE DE DUSUNMEK ZORUNDAYIM. AMA COK ZORMUS BE. HEVESLENIP HERGUN INTERNETTEN BEBEK KIYAFETLERINE BAKIYODUM. BITANE BEGENMISTIM PAZAR GUNU GIDIYIM 1 TANE OLSUN BEBEGIME BIRSEY ALAYIM DEMISTIM. ICIMDE KALDI. RABBIM ARATMADAN BIDAHA VERIR MELEGIMI INSALLAH. SABAH DOKTORA GİTTİM 2 SECENEK VAR DEDI YA KÜRTAJ OLCAKSIN YA DA HAFTAYA CUMAYA KADAR KENDILIGINDEN DUSMESINI BEKLICEZ DEDI. CUMAYA CAGIRDI KAN TESTI ICIN DEGER SIFIRA DUSMUSSE KÜRTAJA GEREK YOK DEDI EGER DUSMEMISSE MECBUR KURTAJ DEDI. BEN HAFTAYA CUMAYA KESEMI GORMEK ICIN RANDEVU ALMISTIM AMA NASİP YAVRUMU BEDENIMDEN ALDIRMAKMIŞ. OLMASI ICIN DUA EDERKEN SIMDI DUSMESI ICIN DUA EDIYORUM. NE KADAR GARİP HAYAT İŞTE.SİZCE DÜŞER MI HAFTAYA KADAR KENDILIGINDEN ?
Canim benim ciktinmi burdamisinBEBEĞİMİ KAYBETTİM GİTTİ MELEĞİM GİTTİ CANIM. BIRAKTI BENI İŞTE BIRAKTI.COK KOTUYUM TARİFSİZ Bİ ACI İÇİNDEYIM. HİSSETMİŞTİM MELEĞİMİ HER SABAH UYANDIĞIMDA VARLIGI HEP MUTLU ETMISTI ŞİMDİ BU SABAH YOK YALNIZ BIRAKTI BENI.NİYE GİTTİİNNN BEBEGIM NIYEE . İSYAN ETMEK ISTEMIYORUM VEREN ALLAH ALAN DA ALLAH. AMA MADEM GİDECEKTI NIYE GELDI NIYE HEVESLENDIK. ANNEN SENI COK SEVMİŞTİ MELEĞİM YIKILDIM MAHVOLDUM NASIL ATLATICAM BILMIYORUM.ÇOK ACI ÇOK SÜREKLI AGLIYORUM AMA HICBISEY GERI GELMIYO AMA DAYAANAMIYORUM ALLAHIM SABIR..
degerım bır gun once 223 tu dun 175 olmus. dusuk yapıyosun dedıdoktorCanim benim ciktinmi burdamisin
Kanaman devam ediyirmudegerım bır gun once 223 tu dun 175 olmus. dusuk yapıyosun dedıdoktor
kahverengı gelıyo. ogleyın sımsıyah leke gıbı bısey geldı.Kanaman devam ediyirmu
haftaya cumaya kadar dusmezse doktor kurtaj yapıcaz dedı. ne yapmalıyım ?canim benimki dusmedi dr cok saglam dusmez dedi ama seninki ufak bekle kurtaj zor degil ama korunma veriyorlar kendi dusse bir ay yeter
Canim hemen cok panik yapma dusmeyebilir.doktorlar herzaman en kotusunu soyleyip hastayi hazirlarlar ne olur ne olmaz.bebegin tamamen senden gitmedigi surece umudunu kaybetme.bak kanamanda durmus.senin yapacagin tek sey moralini yuksek tut tuvalet disinda yerinden kalkma.boyle kanamalarda kan degeri dusup tekrardan yukselebiliyorhaftaya cumaya kadar dusmezse doktor kurtaj yapıcaz dedı. ne yapmalıyım ?
ben bugun cabuk dussun dıye hem agladım hem agır seylerı kaldırdım kurtaj olmasın dıye. doktor cok umutsuz konustu ımkansız dedı tekrar yukselmesı. 500 lerde olması gerekırken degerının de altına dusmus dedı. b hcg dusup yukselıyo mu kı. dktor yukselmez demıstı ama :SCanim hemen cok panik yapma dusmeyebilir.doktorlar herzaman en kotusunu soyleyip hastayi hazirlarlar ne olur ne olmaz.bebegin tamamen senden gitmedigi surece umudunu kaybetme.bak kanamanda durmus.senin yapacagin tek sey moralini yuksek tut tuvalet disinda yerinden kalkma.boyle kanamalarda kan degeri dusup tekrardan yukselebiliyor
Ne biliyor doktor belki dusmeyecek tutunacak.sen dikkat iki gun sonra tekrar kan ver tekrardan bi yukselis olmazsa i zaman umudunu kes.ben bugun cabuk dussun dıye hem agladım hem agır seylerı kaldırdım kurtaj olmasın dıye. doktor cok umutsuz konustu ımkansız dedı tekrar yukselmesı. 500 lerde olması gerekırken degerının de altına dusmus dedı. b hcg dusup yukselıyo mu kı. dktor yukselmez demıstı ama :S
Sitede konu ac bakalim senin gibi olan varmi.belki yardimci olan cikar.bthcgsi yukselip dusup sonradan tekrar yukselen varmi diye konu ac bakalimben bugun cabuk dussun dıye hem agladım hem agır seylerı kaldırdım kurtaj olmasın dıye. doktor cok umutsuz konustu ımkansız dedı tekrar yukselmesı. 500 lerde olması gerekırken degerının de altına dusmus dedı. b hcg dusup yukselıyo mu kı. dktor yukselmez demıstı ama :S
canım kan vercek damarım kalmadı. kollarım mosmor delik deşik oldu kac gundur dun zor aldılar. cumaya kadar beklemek zorundayım cuma gunu gıder baktırırım. ama zannetmıyorum olacagını. nette hep okudum bugun. hıc dusup de tekrar gebelıgı devam eden olmmısNe biliyor doktor belki dusmeyecek tutunacak.sen dikkat iki gun sonra tekrar kan ver tekrardan bi yukselis olmazsa i zaman umudunu kes.
canım kan vercek damarım kalmadı. kollarım mosmor delik deşik oldu kac gundur dun zor aldılar. cumaya kadar beklemek zorundayım cuma gunu gıder baktırırım. ama zannetmıyorum olacagını. nette hep okudum bugun. hıc dusup de tekrar gebelıgı devam eden olmmısNe biliyor doktor belki dusmeyecek tutunacak.sen dikkat iki gun sonra tekrar kan ver tekrardan bi yukselis olmazsa i zaman umudunu kes.
Benim hala umudum var insallah tutunur sen yinede dikkat et dusmesi icin cabalama.Allahim hayirlisini versin insallahcanım kan vercek damarım kalmadı. kollarım mosmor delik deşik oldu kac gundur dun zor aldılar. cumaya kadar beklemek zorundayım cuma gunu gıder baktırırım. ama zannetmıyorum olacagını. nette hep okudum bugun. hıc dusup de tekrar gebelıgı devam eden olmmıscok uzgunum
hayırlısı olsun canım ağlaya ağlaya gozlerım şişti. yazıları okurken güçlük çekiyorum. yıkıldım dun geceden berı gram uyku uyumadım. ufacık olsun umudum kalmadı. sankı dunya basıma yıkıldı ben altında kaldım eziliyyorum. ınsallah cabuk atlatırım kalbı atmasa canlanmamıs bıle olsa evlat acısını yaşamıs gıbı oldum. Allah ım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın.Benim hala umudum var insallah tutunur sen yinede dikkat et dusmesi icin cabalama.Allahim hayirlisini versin insallah
hayırlısı olsun canım ağlaya ağlaya gozlerım şişti. yazıları okurken güçlük çekiyorum. yıkıldım dun geceden berı gram uyku uyumadım. ufacık olsun umudum kalmadı. sankı dunya basıma yıkıldı ben altında kaldım eziliyyorum. ınsallah cabuk atlatırım kalbı atmasa canlanmamıs bıle olsa evlat acısını yaşamıs gıbı oldum. Allah ım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın.
Allah razı olsun canım benim sagol guzel dıleklerın ıcın. beterin beteri var haklısın. su anda artık tek dusuncem kurtaja gerek kalmadan kendı dusmesı. kırmızı kanamam hala yok sadece dun olmustu cok az. bugun kesılıp devam eden kahverengı sıyah lekelenmelerım var. umarım kendılıgınden düser. yoksa haftaya kurtaj olmam gerekecek ve bu benı daha cok uzecek.canım inan bunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ,ama güçlü olmaya çalış düşüklerin çoğu nedeni kalitesiz yumurta ve spermlerden dolayı oluyor ve bu bebekler zihinsel veya fiziksel ağır derece özürlü oluyorlar , çoğu gebelik te kadın daha bilmeden adet gününde düşüyor. Rabbim sana sağlıklı bir evlat verir inşallah , şükret ve ALLAH tan sağlıklı hayırlı bebek iste, güçlü ol . Üzülerek hamile kalmanı geçiktirisin , stres te çok büyük engel. bebeğin için kendini hazırla . dualarım seninle.
Kanaman varken neden kesildi acaba.ne bileyim dusuruyorsan adet gibi kanaman olmasi gerekmiyormu.dunku kanaman nasildi azmiydi cokmuyduAllah razı olsun canım benim sagol guzel dıleklerın ıcın. beterin beteri var haklısın. su anda artık tek dusuncem kurtaja gerek kalmadan kendı dusmesı. kırmızı kanamam hala yok sadece dun olmustu cok az. bugun kesılıp devam eden kahverengı sıyah lekelenmelerım var. umarım kendılıgınden düser. yoksa haftaya kurtaj olmam gerekecek ve bu benı daha cok uzecek.
az gelıyo sonra kesılıyo. hıc yogun bı kanamam olmadı daha beklıyorum ama yok neden boyle oluyo kiKanaman varken neden kesildi acaba.ne bileyim dusuruyorsan adet gibi kanaman olmasi gerekmiyormu.dunku kanaman nasildi azmiydi cokmuydu